ارسال به دیگران پرینت

فایننشال تایمز؛

اخراج‌های گسترده در بریتانیا پیش از تغییر قوانین | فایننشال تایمز: شرکت‌ها مدیران کم‌بازده را سریع‌تر کنار می‌گذارند

| فایننشال تایمز در گزارشی نوشت که بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه‌های مالی و فناوری بریتانیا، پیش از اجرای قوانین جدیدی که حقوق کارکنان را در برابر اخراج ناعادلانه تقویت می‌کند، با سرعت بیشتری اقدام به اخراج مدیران کم‌بازده، کاهش نیروی انسانی و سخت‌تر کردن فرآیندهای دوره آزمایشی کرده‌اند.

اخراج‌های گسترده در بریتانیا پیش از تغییر قوانین | فایننشال تایمز: شرکت‌ها مدیران کم‌بازده را سریع‌تر کنار می‌گذارند

فایننشال تایمز در گزارشی نوشت که بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه‌های مالی و فناوری بریتانیا، پیش از اجرای قوانین جدیدی که حقوق کارکنان را در برابر اخراج ناعادلانه تقویت می‌کند، با سرعت بیشتری اقدام به اخراج مدیران کم‌بازده، کاهش نیروی انسانی و سخت‌تر کردن فرآیندهای دوره آزمایشی کرده‌اند.

فایننشال تایمز: شرکت‌های بریتانیایی پیش از تغییر قوانین، اخراج‌ها را سرعت بخشیدند

شرکت‌های فعال در حوزه‌های مالی و فناوری در بریتانیا، پیش از اجرای قوانین جدیدی که حقوق کارکنان را در برابر اخراج ناعادلانه تقویت می‌کند، با سرعت در حال اخراج مدیران کم‌بازده، کاهش تعداد کارکنان و سخت‌تر کردن فرآیندهای دوره آزمایشی برای استخدام‌های جدید هستند.

به گفته وکلا، با حذف سقف غرامت قابل پرداخت در پرونده‌های اخراج ناعادلانه از ژانویه، خطر طرح دعاوی پرهزینه از سوی کارکنان با درآمدهای بالا به یک موضوع در سطح هیئت‌مدیره تبدیل شده است. به همین دلیل، بسیاری از کارفرمایان در حال بازنگری و ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان ارشد خود هستند.

این گزارش نشان می‌دهد که برخی شرکت‌ها در تلاش‌اند پیش از اجرایی شدن قوانین جدید، ساختار نیروی انسانی و سیاست‌های استخدامی خود را با شرایط جدید تطبیق دهند.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه