ارسال به دیگران پرینت

محسنی اژه‌ای | رئیس قوه قضائیه

رئیس قوه قضائیه: امروز ناوهای آمریکا حتی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند

محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه پیامی به مناسبت فرارسیدن اربعین شهادت سردار تنگسیری نوشت.

رئیس قوه قضائیه: امروز ناوهای آمریکا حتی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند

 رئیس قوه قضائیه در پیام اربعین شهادت سردار تنگسیری، او را معمار نظم نوین تنگه هرمز و علمدار خلیج فارس خواند و تأکید کرد: امروز تمام نقشه‌های آمریکا در تسلط بر تنگه هرمز نقش بر آب شده و ناوهای شیطان بزرگ حتی جرئت نزدیک شدن را ندارند.

محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در پیامی به مناسبت فرارسیدن اربعین شهادت سردار تنگسیری نوشت: شهید عزیز، دریابان پاسدار تنگسیری که در اربعین او به سرمی‌بریم، معمار نظم نوین تنگه هرمز و علمدار خلیج‌فارس بود.

وی افزود: جان‌فشانی و نقش‌آفرینی این شهید والامقام در مهندسی و طراحی اقتدار امروز ایران در خلیج فارس و تنگه هرمز از دفاع مقدس ۸ ساله تا جنگ تحمیلی سوم، زبانزد است.

رئیس قوه قضائیه نوشت: تنگسیری عزیز از نسل رئیسعلی دلواری و نادر مهدوی بود. مردانی شجاع و مؤمن و وطن‌دوست که خاک پاک ایران را نگاهبان بودند و نامشان تا ابد بر پهنه خلیج همیشه فارس خواهد درخشید.

اژه‌ای اضافه کرد: امروز تمامی نقشه‌های آمریکا در تسلط بر تنگه هرمز نقش بر آب شده و ناوهای شیطان بزرگ حتی جرئت نزدیک شدن به این تنگه را نیز ندارند؛ این امر نتیجه سلحشوری و تدابیر فرماندهانی همچون تنگسیری است که با خون‌های مطهر خود، سند اقتدار دریایی ایران اسلامی را مُهر کردند.

وی تاکید کرد: ایران اسلامی در مدیریت آبراه‌های بین‌المللی و تنگه‌های راهبردی، طرحی نو درانداخته است و دکترین مداخله‌محور و چپاولگرایانه آمریکا را به چالش کشیده است.

 

 
 
 

 

منبع : اقتصادنیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه