ارسال به دیگران پرینت

خلاصه اخبار؛

خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخبار شبانگاهی | جمع‌بندی مهم‌ترین اخبار ۷ فروردین ماه 1405

جمع‌بندی مهم‌ترین اخبار۷ فروردین ماه 1405 را در 55 آنلاین بخوانید:

خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخبار شبانگاهی | جمع‌بندی مهم‌ترین اخبار ۷ فروردین ماه 1405

جمع‌بندی مهم‌ترین اخبار ۷ فروردین ماه 1405 را در 55 آنلاین بخوانید:

سازمان انرژی اتمی ایران: تهاجم به مجتمع آب‌سنگین خنداب و کارخانه تولید کیک‌زرد اردکان نقض آشکار حقوق‌بین‌الملل و تهدید جدی علیه ‎امنیت منطقه است

سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد: در ساعات گذشته، دشمن آمریکایی_صهیونی، به مجتمع آب‌سنگین خنداب و کارخانه تولید کیک‌زرد اردکان حمله کرد.تهاجم به این مراکز ‎صلح‌آمیز، نقض آشکار حقوق‌بین‌الملل و تهدید جدی علیه ‎امنیت منطقه است.

این سازمان اعلام کرد که بی‌عملی نهادهای بین‌المللی،به‌ویژه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در برابر اقدامات وحشیانه، تعجب‌برانگیز است.

گفتگوی تلفنی ترامپ و نخست‌وزیر هند درباره جنگ ایران

روزنامه نیویورک تایمز نوشت: رئیس‌جمهور ترامپ و نخست‌وزیر هند مودی درباره جنگ ایران تلفنی گفتگو کردند.

رویترز: قیمت قراردادهای آتی نفت خام برنت با ۴.۵۶ دلار افزایش به ۱۱۲.۵۷ دلار برای هر بشکه رسید

رویترز نوشت: قیمت قراردادهای آتی نفت خام برنت با ۴.۵۶ دلار افزایش به ۱۱۲.۵۷ دلار برای هر بشکه رسید که معادل ۴.۲۲ درصد افزایش است.

وزیر امور خارجه ترکیه: منطقه در حال کشیده شدن به بازی‌ای است که توسط اسرائیل نوشته شده

وزیر امور خارجه ترکیه گفت: منطقه در حال کشیده شدن به بازی‌ای است که توسط اسرائیل نوشته شده است.

تأثیر اسرائیل بر سیاست‌های (آمریکا) و دستکاری‌های آن به طور فزاینده‌ای آشکار شده است.

این موضوع اکنون به طور جدی در میان جناح راست آمریکا مورد بحث قرار گرفته و همچنین در میان عموم مردم مطرح است.

دیگر به عنوان یک نظریه توطئه دیده نمی‌شود؛ بلکه به یک مسئله جدی که توسط روشنفکران مطرح شده تبدیل شده است.  

سخنگوی قرارگاه خاتم: سقف تاکتیک‌های ما کف اقداماتی است که به ذهن دشمن هم خطور نمی‌کند

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا خطاب به دشمنان گفت: سقف اقدامات و تاکتیک‌های بی‌بدیل ما در این جنگ کف اقداماتی است که حتی به ذهنتان هم خطور نمی‌کند.

همشهری: فعالیت پدافند، در مناطق مختلف تهران

همشهری از فعالیت پدافند، در مناطق مختلف تهران خبر داد.

ارتش: یک موشک کروز دشمن را در شمالغرب منهدم کردیم

روابط عمومی ارتش اعلام کرد ساعاتی پیش یک فروند موشک کروز شلیک شده از هواگرد متخاصم آمریکایی صهیونی با آتش سامانه‌های نیروی پدافند هوایی ارتش در منطقه عمومی شمالغرب کشور ساقط شد.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی حمله به مجتمع آب سنگین خنداب و کارخانه تولید کیک زرد اردکان: هیچ‌گونه افزایشی در سطح تشعشعات خارج از سایت گزارش نشده

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی تجاوز دشمن آمریکایی – صهیونیستی به مجتمع آب سنگین خنداب و کارخانه تولید کیک زرد اردکان اعلام کرد که هیچ‌گونه افزایشی در سطح تشعشعات خارج از سایت گزارش نشده است.

آخرین قیمت نفت: ۱۱۲.۹ دلار

اویل پرایس آخرین قیمت نفت را اعلام کرد: ۱۱۲.۹ دلار.

روایت اکسیوس از ادعاهای روبیو در جلسه با وزرای خارجه گروه ۷: جنگ با ایران دو تا چهار هفته دیگر ادامه خواهد یافت

اکسیوس نوشت: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز جمعه به وزرای امور خارجه گروه ۷ گفت که جنگ با ایران دو تا چهار هفته دیگر ادامه خواهد یافت. این را سه منبع با اطلاع مستقیم به اکسیوس گفتند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: این اولین بار است که یک مقام ارشد آمریکایی اشاره می‌کند جنگ فراتر از بازه زمانی چهار تا شش هفته‌ای ادامه یابد که ترامپ از زمان آغاز جنگ مطرح کرده بود.

روبیو همچنین در جلسه روز جمعه در فرانسه ادعا کرد که ایالات متحده به برگزاری مذاکرات جدی با ایران نزدیک شده است. 

همزمان، هزاران نیروی دیگر به منطقه اعزام می‌شوند و دولت در حال بررسی گزینه‌های تشدید تنش است که شامل نیروهای زمینی می‌شود.

روبیو تأکید کرد که ایالات متحده مصمم است به تمام اهداف خود در جنگ دست یابد.

 سه منبع گفتند روبیو به همتایان خود در گروه ۷ گفت که ایالات متحده هنوز از طریق میانجی‌ها با ایران ارتباط برقرار می‌کند، نه مستقیماً.

یکی از منابع گفت روبیو تأکید کرد ایالات متحده نیازی به کمک کشورهای گروه ۷ برای بازگشایی مجدد تنگه هرمز ندارد، اما می‌خواهد متحدانش پس از پایان جنگ به یک نیروی ویژه دریایی برای گشت‌زنی در تنگه بپیوندند.

این منبع گفت: «روبیو گفت که ایالات متحده در مرحله بعد به ما نیاز خواهد داشت تا کشتی‌ها را اسکورت کنیم یا صرفاً حضور بین‌المللی در تنگه هرمز داشته باشیم تا به ایرانی‌ها نشان دهیم که آنها کنترل تنگه را در اختیار ندارند. همه موافقت کردند.» 

عراقچی: حملات اسرائیل به زیرساخت‌های ایران با مهلت ادعایی ترامپ برای دیپلماسی در تضاد است

 وزیر خارجه نوشت: «اسرائیل دو مورد از بزرگ‌ترین کارخانه‌های فولاد ایران، یک نیروگاه برق و همچنین سایت‌های هسته‌ای غیرنظامی را در کنار سایر زیرساخت‌ها هدف قرار داده است. اسرائیل مدعی است که این اقدام را با هماهنگی ایالات متحده انجام داده است.» عراقچی با اشاره به اینکه این حمله با مهلت تمدیدشده رئیس‌جمهور آمریکا برای دیپلماسی در تضاد است، تاکید کرد: «ایران هزینه‌ای سنگین برای جنایات اسرائیل رقم خواهد زد.»

نماینده ایران در سازمان ملل در ژنو: تهران عبور ایمن محموله‌های بشردوستانه از تنگه هرمز را تسهیل و تسریع می‌کند

ماینده ایران در سازمان ملل در ژنو اعلام کرد که ایران در پاسخ به درخواست سازمان ملل متحد، عبور ایمن محموله‌های بشردوستانه از تنگه هرمز را تسهیل و تسریع می کند.

 علی بحرینی در پیامی در شبکه مجازی ایکس نوشت: جمهوری اسلامی ایران با حسن نیت و مطابق با اصول دیرینه بشردوستانه خود، در پاسخ به درخواست سازمان ملل متحد، تصمیم گرفته است که عبور ایمن محموله‌های بشردوستانه از تنگه هرمز را تسهیل و تسریع کند.

وی‌ ادامه داد: این اقدام نشان دهنده تعهد مستمر ایران به حمایت از تلاش‌های بشردوستانه و اطمینان از رسیدن بدون تأخیر کمک‌های ضروری به نیازمندان است.

این دیپلمات کشورمان تصریح کرد: ترتیبات عملیاتی برای اجرا در زمان مناسب با سازمان ملل متحد نهایی خواهد شد.

وی تاکید کرد: ایران همچنان قاطعانه متعهد به تضمین، حفظ و حراست از امنیت و ثبات تنگه برای همه کشورهای غیرمتخاصم است.

معاون استانداری: شهادت ۱۳ کرمانشاهی در حمله دشمن به ۲ منطقه مسکونی / ۲ کودک و ۴ زن در بین شهدا

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه از دو حمله موشکی دشمن صهیونیستی-آمریکایی به مناطق مسکونی استان از جمله شهرک مسکونی و غیرنظامی حافظیه و محله چقاگلان در مرکز استان و یک روستا در کنگاور خبر داد و گفت: در این دو جنایت وحشیانه ۱۳ کرمانشاهی از جمله دو کودک و چهار زن شهید شده‌اند.

 

ادعای بلومبرگ: دولت ترامپ به متحدان خود سیگنال داده است که برنامه‌ای در حال حاضر برای حمله زمینی به ایران ندارد

 بلومبرگ مدعی شد: «دولت ترامپ به متحدان خود سیگنال داده است که برنامه‌ای در حال حاضر برای حمله زمینی به ایران ندارد، حتی با وجود اینکه هزاران سرباز را به خاورمیانه اعزام می‌کند، این را افراد مطلع گفتند.

این افراد که خواستند به دلیل محرمانه بودن بحث‌های داخلی نامشان فاش نشود، هشدار دادند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور، ممکن است در هر لحظه نظر خود را تغییر دهد یا دست به حمله بزند. آنها گفتند که این نیروها می‌توانند نقش‌های مختلفی ایفا کنند، از جمله کمک به تخلیه شهروندان آمریکایی، اما همچنین ایجاد ابهام راهبردی درباره نیات ایالات متحده.» 

عراقچی در گفتگوی تلفنی با لاوروف: تردد شناور‌های متعلق به سایر کشور‌ها از تنگه هرمز با هماهنگی با مراجع صلاحیت‌دار ایرانی انجام می‌شود / ممانعت از تردد شناور‌های متعلق به متجاوزان و متحدین آنها حق قانونی ایران به عنوان کشور ساحلی است

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه و پیامدهای تداوم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفتگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به مساعی جمیله برخی کشورهای دوست و همسایه برای توقف جنگ، تصریح کرد: دیدگاه‌های اصولی جمهوری اسلامی ایران در تاکید بر دفاع از حقوق و منافع ملی ایران کاملا روشن است.

عراقچی با اشاره به تداوم حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی به اهداف مختلف از جمله اهداف و مراکز غیرنظامی مثل مدارس، بیمارستان‌ها، ابنیه تاریخی و فرهنگی و مناطق مسکونی، بر عزم ایران برای ادامه دفاع قاطع از کیان ایران تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ناامنی موجود در تنگه هرمز را ناشی از تجاوزات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و با اشاره به بسته بودن تنگه هرمز بر روی شناورهای آمریکایی و صهیونیستی و طرف‌های دیگر دخیل در تجاوز نظامی متجاوزان علیه ایران تصریح کرد: ممانعت از تردد شناورهای متعلق به متجاوزان و متحدین آنها حق قانونی ایران به عنوان کشور ساحلی است و مراجع صلاحیت‌دار جمهوری اسلامی ایران با وقوف کامل به مسئولیت‌های خود برای تامین امنیت و ایمنی دریانوردی در این آبراهه، تدابیر لازم را در راستای دفاع از حاکمیت و امنیت ملی ایران و به منظور جلوگیری از سوء استفاده متجاوزان از این آبراهه برای ارتکاب اقدامات تجاوزکارانه علیه ایران اتخاد کرده‌اند.

عراقچی خاطرنشان کرد: تردد شناورهای متعلق به سایر کشورها از تنگه هرمز با هماهنگی با مراجع صلاحیت‌دار ایرانی انجام می‌شود.

وزیر امور خارجه روسیه ضمن محکوم کردن مجدد تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر ضرورت احترام به اصول بنیادین منشور ملل متحد تاکید کرد و آمادگی روسیه را برای تداوم رایزنی‌ها جهت کمک به کاهش تنش‌ و اعاده امنیت و ثبات در منطقه اعلام کرد.

ادعای روبیو: عملیات در ایران در زمان تعیین‌شده طی چند هفته به پایان خواهد رسید، نه چند ماه

 روبیو مدعی شد: عملیات در ایران در زمان تعیین‌شده طی چند هفته به پایان خواهد رسید، نه چند ماه.

اکسیوس: ونس در تماسی «ناخوشایند» با نتانیاهو به او گفت که چندین پیش‌بینی نتانیاهو درباره جنگ [پیش از آغاز جنگ]، بسیار خوش‌بینانه از آب درآمده

اکسیوس نوشت: ونس در تماسی «ناخوشایند» با نتانیاهو در روز دوشنبه، به او گفت که چندین پیش‌بینی نتانیاهو درباره جنگ [پیش از آغاز جنگ]، بسیار خوش‌بینانه از آب درآمده است، از جمله چشم‌انداز سرنگونی حکومت ایران.

ژرارد آراد سفیر اسبق فرانسه در آمریکا و اسرائیل: واقعیت‌های آشکار جغرافیایی و ژئوپلیتیکی باید باعث می‌شد کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نه تنها خود را از تجاوز به ایران جدا سازند، بلکه با آوردن جنگ به حریم خود فعالانه مخالفت کنند

ژرارد آراد سفیر اسبق فرانسه در آمریکا و اسرائیل نوشت: واقعیت‌های آشکار جغرافیایی و ژئوپلیتیکی باید باعث می‌شد کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نه تنها خود را از تجاوز به ایران جدا سازند، بلکه با آوردن جنگ به حریم خود فعالانه مخالفت کنند. وقتی آسیب‌پذیری بالاست، احتیاط ضرورت پیدا می‌کند.

رسانه اقتصادی «کوبیسی لتر»: این آخر هفته نقطه عطفی تعیین‌کننده در جنگ ایران است

رسانه اقتصادی «کوبیسی لتر» نوشت: به باور ما، این آخر هفته نقطه عطفی تعیین‌کننده در جنگ ایران است:

با ادامه سقوط بازار اوراق قرضه، بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله به رکورد جدید ۴.۴۸٪ رسید. برای اولین بار از آغاز جنگ ایران، بازار اوراق قرضه به منطقه بحران نزدیک می‌شود یا از آن عبور کرده است.

مقامات آمریکایی اکنون می‌گویند انتظار دارند پاسخ ایران به «پیشنهاد ۱۵ ماده‌ای» ترامپ امروز ارائه شود. این در حالی است که تمدید ۱۰ روزه حملات به نیروگاه‌های ایران توسط ترامپ نتوانست بازارهای اوراق قرضه و انرژی را آرام کند.

اگر تا زمان بازگشایی بازارهای آتی در روز یکشنبه ساعت ۶ بعدازظهر به وقت شرقی (۲۳:۳۰ به وقت تهران) پیشرفتی در مذاکرات صلح و حل بحران جاری در بازارهای انرژی و اوراق قرضه حاصل نشود، هفته آینده شاهد عبور بازده اوراق ۱۰ ساله از ۴.۵۰٪ خواهیم بود.

و اگر این وضعیت یک ماه دیگر ادامه یابد، بازده اوراق ۱۰ ساله به بیش از ۵٪ خواهد رسید. رئیس‌جمهور ترامپ، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، و فدرال رزرو همگی از این موضوع آگاه هستند.

ما پیش‌بینی می‌کنیم آخر هفته‌ای بسیار پرتحول در پیش باشد.

(توضیح: بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله چیست؟

نرخ بهره‌ای است که دولت آمریکا برای استقراض بلندمدت (۱۰ ساله) می‌دهد. وقتی این نرخ بالا می‌رود، یعنی:

هزینه تأمین مالی دولت افزایش می‌یابد

وام مسکن، وام خودرو و هزینه سرمایه‌گذاری برای همه گران می‌شود

معمولاً نشانه نگرانی سرمایه‌گذاران از تورم، بدهی یا بی‌ثباتی است)

وزارت دادگستری آمریکا تأیید کرد: ایمیل شخصی کش پتل، مدیر اف‌بی‌آی، هک شده است

وزارت دادگستری آمریکا تأیید کرده است که ایمیل شخصی کش پتل، مدیر اف‌بی‌آی، هک شده است.

گروه حنظله تصاویر شخصی پتل را منتشر کرده و گفته است که این تصاویر از طریق هک حساب ایمیل او به دست آمده است.

ادعای سی‌بی‌اس: انتظار می‌رود پاسخ ایران به پیشنهاد ایالات متحده امروز (جمعه) اعلام شود

سی‌بی‌اس مدعی شد: انتظار می‌رود پاسخ ایران به پیشنهاد ایالات متحده امروز (جمعه) اعلام شود.

 به ترامپ و مقامات ارشد کاخ سفید گفته شده است که پیشنهاد متقابل ایران احتمالاً روز جمعه از طریق واسطه‌ها ارائه خواهد شد.

تسنیم: هشدار تهران برای حمله به ۶ کارخانه فولاد در اسرائیل و ۵ کشور منطقه در پی حمله به تاسیسات صنعتی ایران

تسنیم نوشت: در پی حمله دشمنان به فولاد مبارکه و خوزستان، 6 کارخانه فولاد در اسرائیل و منطقه اهداف جدید ایران اعلام شد.

درپی حملات امروز ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به تاسیسات صنعتی و زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، از جمله مجتمع‌های عظیم فولاد مبارکه اصفهان و فولاد خوزستان، منابع آگاه از تهیه و تدوین بانک جامعی از اهداف راهبردی در کشورهای متحد آمریکا در منطقه خبر می‌دهند.

این حملات که امروز جمعه صورت گرفت، موجب خسارت به بخش‌های صنعتی کشور شد و واکنش شدید نهادهای نظامی و امنیتی ایران را در پی داشت. بر اساس اطلاعات به دست آمده، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای تحت عنوان عملیات «وعده صادق 4»، از شهروندان کشورهای منطقه خواست تا مواضع نظامیان آمریکایی را ترک کنند.

در همین حال، منابع مطلع در گفتگو با خبرنگار تسنیم جزئیاتی از بانک اهداف طراحی‌شده برای پاسخ به اقدامات تجاوزکارانه اخیر را افشا کردند. این بانک اهداف که با تکیه بر اطلاعات دقیق میدانی و شناسایی کامل ظرفیت‌های صنعتی کشورهای متحد آمریکا تهیه شده، شامل 6 کارخانه استراتژیک فولاد در 5 کشور منطقه و رژیم صهیونیستی است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه: خودتان بازی با آتش و حمله به ⁧زیرساخت⁩ را شروع کردید؛ این مرتبه معادله دیگر چشم در مقابل چشم نخواهدبود

فرمانده نیروی هوافضای سپاه نوشت: یک بار پیش از این ما را آزمودید؛ دنیا دوباره دید خودتان بازی با آتش و حمله به ⁧زیرساخت⁩ را شروع کردید.

این مرتبه معادله دیگر چشم درمقابل چشم نخواهدبود؛ منتظر باشید!

کارکنان شرکت‌های صنعتی مرتبط با آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی سریعا محیط کار را ترک کنند تا جانشان به خطر نیفتد!

افزایش شمار مجروحان حمله به فولاد مبارکه 16 نفر

مدیریت مجموعه فولاد مبارکه از افزایش شمار مجروحان حمله دشمن به این مجموعه به 16 نفر خبر داد.

عصر امروز دشمن آمریکایی صهیونیستی در اقدامی جنایتکارانه به مجتمع فولاد مبارکه حمله کرد و به بخش‌هایی از این مجموعه خسارت زد.

بر اساس گزارش‌های تکمیلی در این حمله یک نفر به شهادت رسید و 16 نفر دیگر مجروح شدند که از این تعداد 3 نفر برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند‌.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در حمله دشمن به دشمن به مجموعه فولاد مبارکه نیروگاه برق و خط تولید فولاد آلیاژی مورد هدف قرار گرفته است.

سپاه: در حال حملات تلافی‌جویانه در پی حمله به صنایع ایران هستیم / شرکت‌های صنعتی آمریکایی و صنایع سنگین هم‌پیمان رژیم صهیونیستی در منطقه، بلافاصله محیط کار خود را ترک کنند

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: دشمن آمریکایی صهیونیستی با وجود تذکرات و هشدار‌های قبلی در مورد پرهیز از حمله به صنایع ایران امروز حملات متعددی به مراکز صنعتی ایران داشت. رزمندگان ما در حال حملات تلافی‌جویانه هستند لذا به کلیه کارکنان شرکت‌های صنعتی در منطقه که سهامدار آمریکایی دارند و همچنین صنایع سنگین هم‌پیمان رژیم صهیونیستی در منطقه هشدار می‌دهیم، بلافاصله محیط کار خود را ترک کنید تا جان شما به خطر نیفتد!

گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با همتایان ایرانی، پاکستانی، مصری و مقامات آمریکایی درباره تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ

وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد: فیدان با همتایان ایرانی، پاکستانی، مصری و مقامات آمریکایی درباره تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ گفتگو می‌کند.

استانداری فارس: حمله به معدن کارخانه سیمان فیروزآباد؛ ۲ کارگر شهید و ۲ نفر مجروح شدند

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس از حمله هوایی جنگنده متجاوز رژیم صهیونیستی - آمریکایی به معدن کارخانه سیمان فیروزآباد خبر داد و اعلام کرد که این حمله تاکنون ۲ شهید و ۲ مجروح از کارگران این کارخانه داشته است.

سازمان انرژی اتمی: حمله به کارخانه تولید کیک زرد اردکان یزد

سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: کارخانه تولید کیک زرد اردکان در استان یزد دقایقی پیش هدف تهاجم دشمن آمریکایی_صهیونیستی قرار گرفت.

بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این حادثه هیچ‌گونه انتشار مواد پرتوزا به خارج از مجموعه در پی نداشته و از این رو، هیچ‌گونه نگرانی برای شهروندان و مناطق اطراف وجود ندارد.

پولتیکو به نقل از مقامات اروپایی: دولت ترامپ به ما اطلاع داده که به دلیل جنگ با ایران، ممکن است تأمین تسلیحات به اوکراین مختل شود

پولتیکو به نقل از مقامات اروپایی نوشت: دولت ترامپ به ما اطلاع داده است که به دلیل جنگ با ایران، ممکن است تأمین تسلیحات به اوکراین مختل شود.

تأخیر در ارسال محموله‌های تسلیحات آمریکایی به اوکراین عمدتاً بر موشک‌های پاتریوت تأثیر خواهد گذاشت.

تسنیم: هدف قرار گرفتن یک واحد صنعتی در شهرک صنعتی خیرآباد اراک

تسنیم نوشت: یک واحد صنعتی در شهرک صنعتی خیرآباد لحظاتی قبل مورد هدف پرتابه دشمن قرار گرفت.

میراث‌فرهنگی همدان: آسیب به آرامگاه باباطاهر در پی حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان از آسیب به آرامگاه باباطاهر در پی حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهر همدان خبر داد.

محسن معصوم‌علیزاده جمعه ۷ فروردین در بازدید از این بنای تاریخی، اظهار کرد: در پی حمله روز گذشته آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهر همدان بخش‌هایی از آرامگاه باباطاهر دچار آسیب شد. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان همدان با تشریح جزئیات خسارات وارده به این بنای تاریخی، اظهار کرد: بر اثر موج انفجار، تعدادی از سنگ‌ها و تزیینات آرامگاه باباطاهر شکسته و آسیب جدی به بنا وارد شده است.

وی ادامه داد: فرایند پایش تخصصی، بررسی‌های میدانی و مستندسازی دقیق آسیب‌ها توسط کارشناسان میراث‌فرهنگی استان در حال انجام است تا ابعاد خسارات وارده به‌صورت دقیق ثبت شود.

معصوم‌علیزاده ضمن محکوم کردن آسیب دشمن به گنجینه‌های ارزشمند کشور، تاکید کرد: حفاظت از میراث‌فرهنگی و صیانت از هویت تاریخی ایران در شرایط جنگی باید بیش از پیش مورد توجه مجامع بین‌المللی قرار گیرد.

سی‌ان‌ان: یک کارگزار ارشد حمل‌ونقل نفت گفت تا «بحران»، ۲ تا ۳ هفته دیگر فاصله داریم

سی‌ان‌ان نوشت: یک کارگزار ارشد حمل‌ونقل نفت گفت تا «بحران»، ۲ تا ۳ هفته دیگر فاصله داریم.

به گفته این کارگزار، قیمت‌گذاری فعلی نفت تا حد زیادی مبتنی بر جو است و این باور در آن لحاظ شده که ترامپ به زودی به درگیری پایان می‌دهد یا جنگ طولانی نمی‌خواهد.

اما عرضه پاسخگوی تقاضا نیست و این عامل، ظرف چند هفته بر احساسات معامله‌گران غلبه خواهد کرد، مگر اینکه درگیری پایان یابد.

استانداری اصفهان: در حمله به کارخانه فولاد مبارکه اصفهان یک نفر شهید و ۲ نفر مجروح شدند

استانداری اصفهان اعلام کرد: در حمله به کارخانه فولاد مبارکه اصفهان یک نفر شهید و ۲ نفر مجروح شدند.

 این حمله در زمانی صورت گرفته است که کارخانه تعطیل نبوده و کارگران مشغول به کار بوده اند.

تیمهای امدادی و ارزیابی بلافاصله پس از این حادثه برای بررسی میزان خسارت‌های جانی و مالی به محل اعزام شدند.  

استانداری مرکزی: مجتمع آب سنگین خنداب طی ۲ مرحله هدف تهاجم دشمن آمریکایی و صهیونی قرار گرفت

استانداری مرکزی اعلام کرد: مجتمع آب سنگین خنداب طی ۲ مرحله هدف تهاجم دشمن آمریکایی و صهیونی قرار گرفت.

 این تهاجمات تلفات انسانی در پی نداشته و با توجه به اتخاذ تدابیر ایمنی از قبل، هیچ خطری مردم منطقه را تهدید نمی‌کند. 

استانداری: حمله به فولاد خوزستان تلفات جانی و مجروحیت نداشت

معاون امنیتی استانداری خوزستان گفت: لحظاتی پیش هواپیمای جنگی آمریکا و اسرائیل، فولاد خوزستان را مورد تهاجم ددمنشانه قرار داد که تلفات جانی و مجروحیت نداشت.

یک مقام آمریکایی: دست‌کم ۳۰۳ سرباز آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند

یک مقام آمریکایی به ای‌بی‌سی گفت:  دست‌کم ۳۰۳ سرباز آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند.

عضو شورای شهر تهران: به بیش از ۵۰ اثر تاریخی تهران در پی حملات اخیر آسیب رسیده

رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران از آسیب‌ دیدن دست‌کم ۱۲۰ موزه و بنای تاریخی در حملات اخیر خبر داد و گفت: استان تهران با بیش از ۵۰ اثر آسیب‌دیده در صدر فهرست این خسارات قرار دارد.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه