ارسال به دیگران پرینت

خسارات حملات رژیم صهیونیستی و آمریکایی

روایت قهرمان اسبق کشتی فرنگی از جنگ | خانه‌ام غیرقابل سکونت شده

منزل محمد دلیریان قهرمان اسبق کشتی فرنگی در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکایی متحمل خسارات زیادی شده است

روایت قهرمان اسبق کشتی فرنگی از جنگ | خانه‌ام غیرقابل سکونت شده

منزل محمد دلیریان قهرمان اسبق کشتی فرنگی در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکایی متحمل خسارات زیادی شده است

در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکایی به برخی نقاط تهران در روزهای اخیر، منزل مسکونی محمد دلیریان قهرمان اسبق کشتی، مدیر تیم‌های ملی، مربی و سرپرست کشتی فرنگی، دچار خسارت و ویرانی جدی شد.

محمد دلیریان در گفتگویی گفت: خانه من در منطقه مرکزی شهر است و متاسفانه در این روزها حملات زیادی به این منطقه شد.

وی در مورد این حمله گفت: متاسفانه آن روز موشک به ساختمان همجوار ما اصابت کرد، در و پنجره از جای خود بیرون کنده شد و تمام شیشه‌ها هم ریختند.

قهرمان سابق کشتی فرنگی عنوان کرد: آن روز ظهر من به همراه پسرم و همسرم در خانه بودیم که این اتفاق افتاد. خدا را شکر اتفاقی برای خودمان رخ نداد اما خسارت‌ زیادی به خانه وارد شد و مجبور به ترک آن شدیم.

وی گفت: خانه به قدری تخریب شده که غیر قابل سکونت شده است. ما هم خانه را رها کردیم و به مکان دیگری رفتیم. نمی‌دانم چه زمانی قرار است دوباره آن را درست کنم اما اتفاق تلخی بود. خیلی از همسایگان، مثل ما چنین شرایطی داشتند و مجبور شدند خانه و کاشانه خود را رها کنند.

دلیریان تاکید کرد: آن منطقه کامل مسکونی بود و حتی خیلی از افراد که در خانه خود سکوت داشتند به خاطر این حمله جان خود را از دست دادند. واقعا اتفاقات دردناکی بود. برخی از همسایگان ما فوت شدند.

پیش از این کمپ تیم‌های ملی کشتی به دلیل حمله وحشیانه دشمن با خسارت جدی روبه‌رو شده بود و همچنین ۴ خانه کشتی هم تخریب شدند.

منبع : مهر
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه