ارسال به دیگران پرینت

سال ۱۴۰۵

کارگروه تحقق شعار سال ۱۴۰۵ به ریاست عارف تشکیل می‌شود

کارگروه تحقق شعار سال ۱۴۰۵ با محوریت «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» تشکیل می‌شود تا برنامه‌های عملیاتی دستگاه‌ها برای تحقق این راهبرد ملی تدوین و هماهنگ شود.

کارگروه تحقق شعار سال ۱۴۰۵ به ریاست عارف تشکیل می‌شود

کارگروه تحقق شعار سال ۱۴۰۵ با محوریت «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» تشکیل می‌شود تا برنامه‌های عملیاتی دستگاه‌ها برای تحقق این راهبرد ملی تدوین و هماهنگ شود. کارگروه تحقق شعار سال ۱۴۰۵ به ریاست محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهوری با حضور دستگاه‌های اقتصادی و اجرایی تشکیل خواهد شد که هدفش ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول و تدوین برنامه‌های عملیاتی در راستای تحقق شعار سال و بررسی راهکارها و سیاست‌های اجرایی برای تقویت اقتصاد کشور با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و ارتقای همبستگی ملی است.

بر اساس تصمیم اتخاذ شده، دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند برنامه‌های عملیاتی خود را متناسب با مأموریت‌ها و ظرفیت‌های دستگاه متبوع تهیه و به این کارگروه ارائه کنند تا در جلسات تخصصی کارگروه بررسی، ارزیابی و جمع‌بندی شود.خروجی نهایی این کارگروه به‌عنوان جمع‌بندی برنامه‌های اجرایی تحقق شعار سال، برای تصویب و ابلاغ در هیئت دولت مطرح خواهد شد تا به‌عنوان نقشه راه دستگاه‌های اجرایی در مسیر تحقق اهداف اقتصادی کشور مورد استفاده قرار گیرد.

تشکیل این کارگروه در راستای تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت تمرکز بر اقتصاد مقاومتی، تقویت تولید و ارتقای وحدت ملی در شرایط کنونی کشور است.

منبع : ایسنا
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه