ارسال به دیگران پرینت

وزیر ورزش | جام جهانی

وزیر ورزش: فیفا بایستی میزبانی را از آمریکا می‌گرفت | در حال حاضر شرایط حضور در جام جهانی فراهم نیست

احمد دنیامالی درباره شرایط حضور ایران در جام جهانی فوتبال و صحبت‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا گفت: کشور میزبان بایستی منادی صلح در دنیا باشد، اما زمانی که یک کشور در عرض کمتر از 9 ماه دو بار جنگ به راه می‌اندازد و مجامع جهانی سکوت می‌کنند، فیفا نیز بایستی حداقل میزبانی را از آمریکا می‌گرفت.

وزیر ورزش: فیفا بایستی میزبانی را از آمریکا می‌گرفت | در حال حاضر شرایط حضور در جام جهانی فراهم نیست

احمد دنیامالی درباره شرایط حضور ایران در جام جهانی فوتبال و صحبت‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا گفت: کشور میزبان بایستی منادی صلح در دنیا باشد، اما زمانی که یک کشور در عرض کمتر از 9 ماه دو بار جنگ به راه می‌اندازد و مجامع جهانی سکوت می‌کنند، فیفا نیز بایستی حداقل میزبانی را از آمریکا می‌گرفت. الان هم دو سه ماه بیشتر تا جام جهانی نمانده و ما در حال جنگ هستیم و شرایط ویژه‌ای وجود دارد. از طرف دیگر رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده که بچه‌های ما امنیت ندارند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: به هر حال با توجه به رفتارها و روان‌پریشی که رئیس جمهور آمریکا دارد و حرف‌های ضد و نقیضی که می‌زند، طبیعتاً ما درباره امنیت بچه‌های خودمان به شدت نگرانی داریم.وزیر ورزش و جوانان همچنین تصریح کرد: الان اعلام کردیم که اگر مکزیک بتواند با فدراسیون جهانی شرایطی را ایجاد کنند که بازی‌های ما در آن کشور انجام شود، طبیعتاً می‌توانیم در این باره اقدامی داشته باشیم. با این وجود با توجه به شرایط جنگی، اعتقاد و باور من این است که هر چیزی که میدان را تحت تأثیر قرار می‌دهد، باید با دقت به آن بپردازیم. امیدوارم شرایط به‌گونه‌ای شود که بچه‌های ما بتوانند در جام جهانی شرکت کنند، اما در حال حاضر این شرایط فراهم نیست.

منبع : رویداد ۲۴
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه