ارسال به دیگران پرینت

مدرسه میناب | گزارش آمریکا از مدرسه میناب

وزارت جنگ آمریکا درباره مدرسه میناب گزارش تهیه می‌کند | اظهارات سخنگوی کاخ سفید درباره مدرسه میناب

وزارت جنگ آمریکا گزارشی درباره مدرسه میناب منتشر می کند.

وزارت جنگ آمریکا درباره مدرسه میناب گزارش تهیه می‌کند | اظهارات سخنگوی کاخ سفید درباره مدرسه میناب

سخنگوی کاخ سفید درباره اینکه دولت آمریکا انتظار دارد تحقیق مربوط به حمله به مدرسه ایرانی در میناب چقدر طول بکشد؟ و آیا کاخ سفید یا وزارت جنگ گزارش کاملی از یافته‌های خود منتشر می‌کنند؟ گفت: «وزارت جنگ این کار را انجام خواهد داد.

کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید همچنین مدعی شد: «نیروی دریایی ایالات متحده در صورت لزوم نفتکش‌ها را در تنگه هرمز اسکورت خواهد کرد. اما هنوز چنین اتفاقی نیفتاده است. ترامپ تعیین خواهد کرد که ایران چه زمانی در موقعیت تسلیم بی قید و شرط قرار خواهد گرفت. جدول زمانی تعیین شده توسط او و ارتش بین چهار تا ۶ هفته برای دستیابی به اهداف عملیات ما در ایران است.»

لویت درباره اینکه دولت انتظار دارد تحقیق مربوط به مدرسه ایرانی در میناب چقدر طول بکشد و آیا کاخ سفید یا وزارت جنگ گزارش کاملی از یافته‌های خود منتشر می‌کنند نیز مدعی شد: «وزارت جنگ این کار را انجام خواهد داد. تحقیقات ادامه دارد ما نتایج تحقیقات در مورد حمله به مدرسه دخترانه در ایران را، هر چه که باشد، خواهیم پذیرفت. ترامپ نتیجه تحقیقات را هر چه که باشد، خواهد پذیرفت.»

سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به این سوال که چرا ترامپ گفت ممکن است ایران موشک‌های تاماهاوک داشته باشد درحالیکه فقط سه متحد آمریکا و خود واشنگتن چنین موشک‌هایی دارند، گفت: «می‌دانم که در رسانه‌ها گمانه‌زنی‌هایی در مورد اینکه چه کسی ممکن است مسئول این موضوع یعنی حمله به مدرسه باشد، وجود دارد.»

 

 

 

منبع : شرق
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه