ارسال به دیگران پرینت

وضعیت آب و هوای تهران

تهران در مسیر سامانه بارشی؛ باران، برف و وزش باد شدید تا دوشنبه

اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش ابر، بارش باران و برف و وزش باد شدید از ظهر شنبه تا روز دوشنبه (۱۸ تا ۲۰ بهمن‌ماه) خبر داد.

تهران در مسیر سامانه بارشی؛ باران، برف و وزش باد شدید تا دوشنبه

اداره کل هواشناسی استان تهران از افزایش ابر، بارش باران و برف و وزش باد شدید از ظهر شنبه تا روز دوشنبه (۱۸ تا ۲۰ بهمن‌ماه) خبر داد.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

تا عصر امروز (۱۶ بهمن‌ماه) در سطح استان به‌ویژه مناطق جنوبی و غربی گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید و در ارتفاعات استان به‌ویژه شمال شرق در بعضی ساعات بارش برف و کولاک مورد انتظار است.فردا تا ظهر شنبه (۱۷ تا ۱۸ بهمن‌ماه) با پایداری نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه، در مناطق پرتردد شهری غبار محلی رقیق و کاهش نسبی کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.ورود سامانه بارشی دیگری از ظهر شنبه تا روز دوشنبه (۱۸ تا ۲۰ بهمن‌ماه) در سطح استان، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، بارش باران و برف و وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعدوبرق مورد انتظار خواهد بود.

امروز ماندگاری هوای سرد و فردا افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۱۷ بهمن‌ماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد ملایم در بعضی ساعت‌ها غبار رقیق با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و طی ‌شنبه (۱۸ بهمن‌ماه) قسمتی ابری و غبار رقیق به‌تدریج افزایش ابر در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه