ارسال به دیگران پرینت

حمایت ترکیه از غزه

مشارکت احتمالی ترکیه برای اداره غزه | اعزام نظامیان در نیروی حافظ صلح

وزیر امور خارجه ترکیه،هاکان فیدان، از احتمال مشارکت این کشور در نیروی حافظ صلح در نوار غزه خبر داد.

مشارکت احتمالی ترکیه برای اداره غزه | اعزام نظامیان در نیروی حافظ صلح

وزیر امور خارجه ترکیه،هاکان فیدان، از احتمال مشارکت این کشور در نیروی حافظ صلح در نوار غزه خبر داد.

فیدان در گفت وگو با شبکه اسکای نیوز، گفت: احتمال مشارکت ترکیه در نیروی حافظ صلح در نوار غزه برغم مخالفت شدید (رژیم) اسرائیل وجود دارد.

وی افزود: مشارکت ترکیه در این نیرو، نیازمند توافقی در این زمینه است.

فیدان اضافه کرد: پیشتر نیز آمادگی ترکیه برای مشارکت در طرح صلح ترامپ در نوار غزه را اعلام کرده‌ایم و همچنان به این امر پایبند هستیم.

وزیر خارجه ترکیه گفت: همانطور که به شورای صلح در نوار غزه پیوسته‌ایم و اکنون در کمیته اجرایی مربوط به غزه شرکت و کمک‌های انسانی گسترده‌ای را به نوار غزه ارائه می‌کنیم، احتمال اعزام نیروی نظامی به این منطقه نیز وجود داد.

فیدان در ادامه بار دیگر تاکید کرد که ارسال نیروی نظامی به نوار غزه در گرو گفت وگو و توافق درباره کشورهای مشخصی است و باید ببینیم که اوضاع به چه سویی می‌رود.

وی گفت: رئیس جمهور آمریکا تنها کسی است که می تواند برای توقف جنایت‌ها بر (رژیم) اسرائیل فشار وارد کند.

مراسم امضای منشور شورای به اصطلاح صلح ترامپ درباره غزه روز پنجشنبه با حضور رئیس جمهور آمریکا و نمایندگان بلندپایه کشورهای عضو در شهر داووس برگزار شد.

حدود ۶۰ دولت برای پیوستن به این شورا دعوت شده‌اند اما تاکنون شمار اندکی از متحدان غربی واشنگتن به‌طور علنی این دعوت را پذیرفته‌اند.

در میان کشورهایی که با مشارکت در شورای به اصطلاح صلح ترامپ درباره غزه موافقت کرده‌اند نام کشورهایی از جمله جمهوری آذربایجان، ارمنستان، آرژانتین، مصر، پاکستان، قطر، عربستان سعودی، ترکیه و امارات متحده عربی دیده می‌شود.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه