ارسال به دیگران پرینت

اینترنت

امیدواریم تا اوایل هفته آینده اینترنت به شرایط عادی بازگردد| هرچه قدر قطعی اینترنت طولانی‌تر شود، خسارت اقتصادی هم بیشتر خواهد شد

رئیس اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی بیان کرد: «کسب‌وکارهای اینترنتی به بازار آخر سال امید داشتند اما اکنون هیچ درآمدی ندارند. همه پیام‌رسان‌ها قطع هستند و واقعا وضعیت سختی برای کسب‌وکارها به وجود آمده است. توصیه همیشگی ما این بوده کسب‌وکارها در فضای اینترنت داخلی ردپایی از خود به جا بگذارند که در شرایط خاص کشور کمتر دچار خسارت شوند؛ هرچند اکنون فضای داخلی هم به طور کامل قابل استفاده نیست».

امیدواریم تا اوایل هفته آینده اینترنت به شرایط عادی بازگردد| هرچه قدر قطعی اینترنت طولانی‌تر شود، خسارت اقتصادی هم بیشتر خواهد شد

ق

طعی سراسری اینترنت در کشور باعث شده است بسیاری از صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی نسبت به خسارت‌های وارده سخن بگویند. موضوعی که در صورت ادامه‌اش می‌تواند بر حجم اینگونه خسارت‌ها بیفزاید.

رضا الفت‌نسب، رئیس اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، درباره این موضوع به «انتخاب» گفت: «وقتی اینترنت مختل می‌شود کسب‌وکارهای آنلاین آسیب شدیدی می‌بینند و هرچه قدر قطعی اینترنت طولانی‌تر شود، خسارتش هم بیشتر خواهد شد. میزان خسارت وارده هنوز مشخص نیست و ممکن است پایان هفته آماری به دست آید. اکنون کاربران برای خرید از سایت‌های داخلی هم دچار مشکل شده‌اند و بازار کاملا انقباضی شده است

او  

ادامه داد: «به هر حال شرایط امنیتی است و ما هم درک می‌کنیم که باید وضعیت به ثبات برسد که امیدواریم بعد راهپیمایی روز ۲۲ دی به تدریج وضعیت اینترنت کشور نیز به شرایط عادی بازگردد. من در جلسات متعدد گفته‌ام که گرچه باید مسئله امنیت لحاظ شود اما حداقل کارهایی انجام شود تا از میزان خسارت‌هایی که به کسب‌وکارها وارد می‌شود، ماست».

رئیس اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی همچنین بیان کرد: «کسب‌وکارهای اینترنتی به بازار آخر سال امید داشتند اما اکنون هیچ درآمدی ندارند. همه پیام‌رسان‌ها قطع هستند و واقعا وضعیت سختی برای کسب‌وکارها به وجود آمده است. توصیه همیشگی ما این بوده کسب‌وکارها در فضای اینترنت داخلی ردپایی از خود به جا بگذارند که در شرایط خاص کشور کمتر دچار خسارت شوند؛ هرچند اکنون فضای داخلی هم به طور کامل قابل استفاده نیست

الفت‌نسب در پایان گفت: «آمار دقیقی از تعداد کاربران اینترنت استارلینک وجود ندارد اما باتوجه به پیامدهای امنیتی گفته‌شده کمتر کسی حاضر به استفاده از استارلینک می‌شود؛ به ویژه در حوزه کسب‌وکارها. من به عنوان رئیس اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی امیدوارم هرچه سریع‌تر وضعیت اینترنت کشور به حالت عادی بازگردد و تا اوایل هفته آینده کسب‌وکارهای مجازی بتوانند فعالیت عادی خود را از سر بگیرند تا بتوانند بازار شب عید خود را داشته باشند»

 

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه