ارسال به دیگران پرینت

خلاصه اخبار امروز

خلاصه اخبار نیم روزی شنبه ۶ دی ۱۴۰۴

خلاصه اخبار نیم روزی را در سایت ۵۵ آنلاین میخوانید .

خلاصه اخبار نیم روزی شنبه ۶ دی ۱۴۰۴

خلاصه اخبار نیم روزی را در سایت ۵۵ آنلاین میخوانید .

برنج هندی ارزان شد

فرهادی، عضو هیات‌مدیره اتحادیه بنکداران:

با افزایش عرضه، قیمت برنج هندی که تا حدود ۱۸۰ هزار تومان بالا رفته بود، اکنون به حدود ۱۵۰ هزار تومان رسیده است.

واردات برنج پاکستانی انجام شده اما هنوز توزیع رسمی آن آغاز نشده است.

عرضه برنج پاکستانی، می‌تواند باعث کاهش قیمت‌ها و تأثیر بر بازار برنج ایرانی شود.

همچنین در صورت تداوم عرضه، روند کاهشی قیمت برنج در هفته‌های آینده محسوس‌تر خواهد شد.

کفاشیان: زنوزی با صحبت‌هایش به تماشاگران خط می‌دهد

رییس سابق فدراسیون فوتبال:

برخوردهای زنوزی، مالک باشگاه تراکتور مسبوق به سابقه است و او با این حرف‌ها به تماشاگران خط می‌دهد.

وقتی او علیه استقلال و پرسپولیس صحبت می‌کند، باعث تشدید تنش‌ها بر روی سکوها می‌شود.

این نوع برخوردها و تهدید به کناره‌گیری از لیگ رفتار اخلاقی نیست.

قومیت‌گرایی و نژادپرستی در فوتبال ممنوع است.

کریم باقری یکی از نمادهای فوتبال آذربایجان است و باید به جای توهین مورد تمجید قرار بگیرند.

دلار مسافرتی ۱۱۷ هزار تومان شد

دامداران: مشکلات کمبود نهاده‌های دامی همچنان پابرجاست

علی خضریان، نماینده تهران در مجلس ادعا کرده:

مستنداتی به من رسیده مبنی بر اینکه ۸ کشتی نهاده‌های دامی از طریق سامانه بازارگاه وزارت جهاد بدون اینکه کالا وارد کشور شود فروخته شده و خالی‌فروشی صورت گرفته است.

دیوان محاسبات: بودجه ۱۴۰۵ شفاف نیست و کسری بودجه را تشدید می‌کند

دیوان محاسبات اعلام کرد بررسی اولیه لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ و تطبیق ارقام آن با عملکرد سال جاری و تفریغ بودجه سنوات گذشته نشان می‌دهد که کلیات این لایحه فاقد ویژگی‌های لازم برای تصمیم‌گیری اقتصادی و سیاست‌گذاری مالی است.

خارج نمودن ۱۴۸۹ هزار میلیارد تومان از سرجمع منابع و مصارف بودجه عمومی تحت عنوان «جمعی خرجی» و همچنین تغییر رویه و ابهام در محاسبه مابه‌التفاوت نرخ ارز، از جمله مصادیق روشن فقدان شفافیت در لایحه پیشنهادی دولت به شمار می‌رود.

لایحه بودجه ۱۴۰۵ نه‌تنها از شفافیت لازم برخوردار نیست، بلکه به علت عدم رعایت ثبات رویه در تدوین بودجه، امکان مقایسه دقیق و اعمال نظارت مؤثر را نیز از قوه مقننه سلب خواهد نمود.

بخش قابل‌توجهی از اختیارات قانونی پارلمان در این لایحه عملاً به دولت و سایر مراکز تصمیم‌گیری منتقل شده و همین مسئله جایگاه نظارتی مجلس را به‌طور جدی تضعیف می‌کند.

همچنین با رشد برداشت از صندوق توسعه ملی و افزایش فروش اوراق مالی اسلامی، کسری واقعی بودجه نه‌تنها کاهش نمی‌یابد، بلکه تشدید شده و در نهایت هزینه آن بر دوش مردم و اقتصاد کشور تحمیل خواهد شد.

افزایش بهای کالاها و خدمات از طریق افزودن ۲ درصد به نرخ مالیات بر ارزش افزوده، در کنار بی‌توجهی به نرخ واقعی تورم در تعیین میزان افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان، عملاً قدرت خرید خانوارها را کاهش می‌دهد.

در این لایحه، بسته حمایتی جامع، هدفمند و شفافی برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر پیش‌بینی نشده و همین موضوع می‌تواند شکاف معیشتی را عمیق‌تر کند.

کارشناس انرژی: گرانی ۲ هزار تومانی بنزین فشاری به مردم وارد نمی‌کند

حسن مرادی، کارشناس انرژی و نماینده اسبق مجلس:

در همین مدت کوتاه از زمان اجرای طرح بنزینی دولت، مصرف بنزین در کشور به‌شدت کاهش داشته است.

بازداشت عاملان تیراندازی در بهشت زهرا

دو عامل تیراندازی در محدوده بهشت زهرا توسط مأموران پایگاه دهم پلیس اطلاعات بازداشت شدند.

متهمان که درگیری مسلحانه‌ای با یکدیگر داشتند، همراه سلاح سرد و گرم بازداشت و به پلیس منتقل شدند.

آن‌ها در بازجویی به ارتکاب جرم و اختلاف قدیمی میان خود اعتراف کردند و پس از تکمیل پرونده برای رسیدگی به دادسرا معرفی شدند.

منبع : ۵۵ آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه