ارسال به دیگران پرینت

خلاصه اخبار امروز

خلاصه اخبار نیم روزی پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴

خلاصه اخبار نیم روزی را در سایت ۵۵ آنلاین میخوانید .

خلاصه اخبار نیم روزی پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴

خلاصه اخبار نیم روزی را در سایت ۵۵ آنلاین میخوانید .

سقف فردی تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال و مشاغل خانگی ۲,۰۰۰ میلیون ریال با دوره بازپرداخت حداکثر ۶۰ ماهه شد.

۲۰ درصد از تسهیلات کلان بانک تجارت معوق شد / ۳۷ همت مشکوک‌الوصول است

 براساس داده‌های منتشر شده از سوی بانک مرکزی ایران، مجموع تسهیلات کلان بانک تجارت در انتهای شهریور سال ۱۴۰۴ به ۲۴۲ هزار و ۶۶۵ میلیارد تومان رسیده که از این مقدار حدود ۴۸ هزار و ۷۵۸ میلیارد تومان از آن غیرجاری است.
به عبارتی، بیش از ۲۰ درصد از تسهیلات کلان این بانک غیرجاری است که رقم نسبتاً بزرگی در نظام بانکی محسوب می‌شود.
از رقم نزدیک به ۴۹ همتی تسهیلات غیرجاری بانک تجارت، حدود ۳ هزار و ۸۷۹ میلیارد تومان در طبقه سررسید گذشته، ۷ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان در طبقه معوق و ۳۷ هزار و ۲۲۸ میلیارد تومان نیز در طبقه مشکوک‌الوصول قرار دارد.

رسول منتجب‌نیا: دولتی که با تکیه بر قرآن و نهج‌البلاغه روی کار آمد، به سمت بده‌بستان و معامله سیاسی رفت / دولت در سایه در تدارک ساقط کردن دولت است

دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی گفت:
دو مسئله را باید جداگانه بررسی کرد. نخست، میزان و نوع حمایت اصلاح‌طلبان از برخی دولت‌ها مانند دولت‌های آقای روحانی و آقای پزشکیان و تأثیر این حمایت‌ها و دوم، نحوه رفتار و برخورد این دولت‌ها با جریان اصلاحات و اینکه آیا این رفتار منصفانه و عادلانه بوده یا خیر.
درباره آقای روحانی، با توجه به شناختی که از او داشتم، باید بگویم هرگز او را اصلاح‌طلب نمی‌دانستم و اصلاح‌طلبان نیز چنین نظری داشتند.
با روی کار آمدن دولت آقای پزشکیان، شعارهای اصلاح‌طلبانه کنار گذاشته شد و وفاق ملی جای آن را گرفت.
وقتی شخصاً به دیدار آقای پزشکیان رفتم، دیدم مواضعش ۱۸۰ درجه تغییر کرده است. بدون تردید، پیروزی آقایان روحانی و پزشکیان مدیون حمایت اصلاح‌طلبان بود، اما پس از پیروزی، همان اصلاح‌طلبان مورد بی‌مهری قرار گرفتند.

قیمت طلا و سکه

هر گرم طلای ۱۸ عیار: ۱۱ میلیون و ۳۲۱ هزار تومان
سکه امامی: ۱۱۵ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان

کاهش زمان توقیف اموال به ۴ دقیقه

رئیس مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه اعلام کرد:
با سامانه‌های هوشمند، زمان شناسایی و توقیف اموال از ۴۰۰ روز به ۴ دقیقه رسیده است.
۸۵ درصد جلسات قضایی زندانیان به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و سامانه «پایش قضایی» با ۱۴ سال داده‌کاوی، دسترسی به ۱۰ میلیون رأی برای پژوهشگران را فراهم کرده است.
 
منبع : ۵۵ آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه