مسمومیت | مسمومیت استنشاقی
مورد مسمومیت استنشاقی در شهر ری | فوری: مسمومیت ۱۰ نفر در شهر ری
رئیس اورژانس استان تهران از مسمومیت استنشاقی ۱۰ نفر در شهر ری خبر داد و اعلام کرد که بیماران به مراکز درمانی منتقل شدهاند.

رئیس اورژانس استان تهران از مسمومیت استنشاقی ۱۰ نفر در شهر ری خبر داد و اعلام کرد که بیماران به مراکز درمانی منتقل شدهاند.رئیس اورژانس استان تهران از مسمومیت استنشاقی ۱۰ نفر در شهر ری خبر داد.
محمداسماعیل توکلی، پیش از ظهر پنجشنبه، در جمع خبرنگاران، از مسمومیت استنشاقی ۱۰ نفر در شهر ری خبر داد.
مهر نوشت: رئیس اورژانس استان تهران با اعلام این خبر گفت: صبح امروز گزارشی مبنی بر مسمومیت استنشاقی در شهر ری میدان غنیآباد به مرکز ارتباطات، اعزام و راهبری عملیات اورژانس استان تهران اعلام شد.
مسمومیت با ویتامین دی چطور اتفاق میافتد؟ | علایم عجیب مسمومیت با ویتامین دی که نمیدانستید
وی افزود: بلافاصله ۸ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوسآمبولانس و دو خودروی فرماندهی عملیات به محل حادثه اعزام شدند.
توکلی با اشاره به اقدامات انجامشده در محل تصریح کرد: کارشناسان اورژانس استان تهران پس از حضور در محل، اقدامات اولیه درمانی را برای ۱۰ نفر از مسمومان انجام دادند. بررسی دقیق علت حادثه و وضعیت مصدومان همچنان ادامه دارد.
دیدگاه تان را بنویسید