ارسال به دیگران پرینت

رفع فیلترینگ | وزیر ارتباطات

اختلاف شدید در شورای‌عالی فضای مجازی بر سر فیلترینگ | وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ تنها در اختیار دولت نیست

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به اختلاف دیدگاه جدی در شورای‌عالی فضای مجازی درباره سیاست‌های فیلترینگ، تأکید کرد که تصمیم‌گیری در این زمینه صرفاً در اختیار دولت نیست و نیازمند هماهنگی و همراهی سایر نهادهاست.

اختلاف شدید در شورای‌عالی فضای مجازی بر سر فیلترینگ | وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ تنها در اختیار دولت نیست

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به اختلاف دیدگاه جدی در شورای‌عالی فضای مجازی درباره سیاست‌های فیلترینگ، تأکید کرد که تصمیم‌گیری در این زمینه صرفاً در اختیار دولت نیست و نیازمند هماهنگی و همراهی سایر نهادهاست.عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به اختلاف دیدگاه جدی در شورای‌عالی فضای مجازی درباره سیاست‌های فیلترینگ، تأکید کرد که تصمیم‌گیری در این زمینه صرفاً در اختیار دولت نیست و نیازمند هماهنگی و همراهی سایر نهادهاست.وزیر ارتباطات در خصوص رفع فیلترینگ می گوید که گاهی نقطه‌نظرهای اعضای شورای‌عالی فضای مجازی ۱۸۰ درجه باهم متفاوت است.

 
سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه هیئت دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر رفع فیلترینگ گفت: رفع فیلترینگ را با جدیت دنبال می‌کنیم اما رسیدن به اجماع واحد کمی پیچیدگی دارد و زمان‌بر است.
 
وی افزود: موضع ما درباره رفع فیلترینگ شفاف است و از ابتدا در دستور کار داشتیم، رئیس جمهور هم بر این موضوع تاکید دارد و با جدیت دنبال می‌کنیم.
 
 وزیر ارتباطات در ادامه بیان کرد: ضمن احترام به نقطه نظرات و انتقادات نمایندگان مجلس، سیاستگذاری در شورای عالی فضای مجازی اتفاق می‌‎افتد.وی افزود: گاها نقطه نظرات 180 درجه در جلسه شورای عالی فضای مجازی با هم متفاوت است.
 
وزیر ارتباطات در پاسخ به اینکه چه زمانی رفع فیلترینگ اتفاق می افتد بیان کرد: همه آن در اختیار دولت نیست باید تلاش کنیم بقیه را همراه کنیم.
منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه