ارسال به دیگران پرینت

گالری سوهام | نمایشگاه انفرادی

«خلاف آمد عادت» در گالری سوهام | نمایشگاه انفرادی نقاشی ابوالفضل همتی آهویی

نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های ابوالفضل همتی آهویی، نقاش و تصویرگر برجسته، با عنوان «خلاف آمد عادت» از جمعه ۷ شهریورماه ۱۴۰۴ در گالری سوهام افتتاح می‌شود.

«خلاف آمد عادت» در گالری سوهام | نمایشگاه انفرادی نقاشی ابوالفضل همتی آهویی

نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های ابوالفضل همتی آهویی، نقاش و تصویرگر برجسته، با عنوان «خلاف آمد عادت» از جمعه ۷ شهریورماه ۱۴۰۴ در گالری سوهام افتتاح می‌شود. این نمایشگاه تا ۱۴ شهریور ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند همه‌روزه (به‌جز دوشنبه‌ها) از ساعت ۱۶ تا ۲۰ از آثار این هنرمند بازدید کنند.

ابوالفضل همتی آهویی (متولد ۱۳۲۹، آشتیان) که نشان درجه یک هنر از وزارت فرهنگ را در کارنامه دارد، در حوزه‌های نقاشی، تصویرگری و کتاب کودک فعالیت‌های گسترده‌ای داشته و آثارش در جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های متعدد داخلی و خارجی به نمایش درآمده است.

او درباره این نمایشگاه می‌گوید:

« شیوه بیان تصویری من فانتزی است، هم از لحاظ فرم، هم فضاسازی و هم تکنیک.

 کارهایم  شهودی‌اند و از دل سالها تجربه زندگی و خلاقیت سرچشمه می‌گیرند.

نوع نگاهم، به من این آزادی را می‌بخشد که فرمها را بی پروا انتخاب کنم.

سرچشمه این نگاه‌ها، به تمدن باستانی آشوری باز میگردد، به آن چشم‌های بزرگی که ناظر تاریخ بوده اند. این نگاه معطوف به درون، وام‌دار اندیشه‌ی بزرگ علوی نیز هست. 

"چشمهایش" را در جوانی خواندم...
 در نهایت به حافظ رسیدم.                                  

مرا چشمی ست خون‌افشان ز دست آن کمان ابرو    

جهان بس فتنه خواهد دید از آن چشم و از آن ابرو          

تاثیر حافظ در تنوع تصویرسازی چشمها، همچنان ادامه دارد...

دنیای فانتزیها ، سرشار از خلاقیت است.»

نمایشگاه «خلاف آمد عادت» جهان فانتزی و شهودی نقاشی‌های همتی آهویی را در برابر مخاطب قرار می‌دهد؛ جهانی که از دل تجربه زیسته، ادبیات و فرهنگ ایرانی برآمده است.

آدرس: تهران، خیابان سهروردی شمالی، کوچه مهاجر، پلاک ۲، واحد ۱، جنب موزه رضا عباسی.

 زمان بازدید: ۷ تا ۱۴ شهریور ۱۴۰۴، ساعت ۱۶ تا ۲۰ (دوشنبه تعطیل است).

 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

دیدگاه تان را بنویسید

 

دیدگاه

توسعه