ارسال به دیگران پرینت

حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی

روایت تکان‌دهنده از بمباران جلسه شورای امنیت | رئیس‌جمهور با لباس‌های پاره به دیدار رهبری رفت

محسن حاجی‌میرزایی، مسئول دفتر رئیس‌جمهور، جزئیاتی تکان‌دهنده از لحظات پس از حمله موشکی رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت ملی روایت کرد.

روایت تکان‌دهنده از بمباران جلسه شورای امنیت | رئیس‌جمهور با لباس‌های پاره به دیدار رهبری رفت

محسن حاجی‌میرزایی، مسئول دفتر رئیس‌جمهور، جزئیاتی تکان‌دهنده از لحظات پس از حمله موشکی رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت ملی روایت کرد. او از صحنه‌های آشفته پس از انفجار گفت؛ زمانی که رئیس‌جمهور با لباس‌های پاره و صورتی خاک‌آلود، بدون لحظه‌ای درنگ به ملاقات رهبر انقلاب رفت.

بر اساس اظهارات محسن حاجی‌میرزایی، مسئول دفتر ریاست‌جمهوری، حمله موشکی دشمن به محل جلسه شورای عالی امنیت ملی به گونه‌ای بود که هیچ دریچه خروجی در محل وجود نداشت و انفجار موشک موجب ایجاد روزنه‌ای برای خروج شده بود. وی تأکید کرد که رئیس‌جمهور بلافاصله پس از این حادثه، با وجود شرایط نامناسب ظاهری، به ملاقات رهبری رفتند.

سراب آب‌رسانی ایران از سوی رژیم محروم‌کننده غزه | پزشکیان خطاب به نتانیاهو: رژیمی که غزه را از آب محروم کرده، برای ایران آب می‌آورد؟


 

 

منبع : همشهری
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه