ارسال به دیگران پرینت

سفر یک‌روزه | سفر یک‌روزه در اطراف تهران

رندان؛ بهشت گمشده در ۵۰ کیلومتری تهران! | سفر یک‌روزه برای آخرهفته‌ای خنک

تنها ۵۰ کیلومتر با تهران فاصله دارید تا به روستای رندان برسید؛ جایی که طبیعت دست‌نخورده، رودخانه‌های زلال و آبشارهای خنک، یک سفر یک‌روزه را به تجربه‌ای فراموش‌نشدنی تبدیل می‌کنند.

رندان؛ بهشت گمشده در ۵۰ کیلومتری تهران! | سفر یک‌روزه برای آخرهفته‌ای خنک

تنها ۵۰ کیلومتر با تهران فاصله دارید تا به روستای رندان برسید؛ جایی که طبیعت دست‌نخورده، رودخانه‌های زلال و آبشارهای خنک، یک سفر یک‌روزه را به تجربه‌ای فراموش‌نشدنی تبدیل می‌کنند.

اگر به دنبال یک مقصد خوش آب و هوا و بکر برای یک سفر یک‌روزه در اطراف تهران می گردید، بازدید از روستای رندان را از دست ندهید. این روستا که همچون نگینی سبز در منطقه سولقان می درخشد، بیش از ۲۰۰۰ متر از سطح دریا ارتفاع دارد و با طبیعت چشم‌نواز، آب‌و‌هوای خنک و مردمانی خون‌گرم به یکی از مقاصد اصلی گردشگران تهرانی تبدیل شده است.

رندان هیچ چیزی برای طبیعت دوستان کم نمی گذارد؛ از دره‌های سرسبز و رودخانه زلال گرفته تا آبشار معروف «رندون» که فقط دو کیلومتر با روستا فاصله دارد. در این مطلب از ایرانگردی با جاذبه هاای این روستای خوش آب و هوا و نحوه دسترسی به آن آشنا خواهیم شد.

چگونه به روستای رندان برویم؟

برای رسیدن به روستای رندان از تهران، کافی است وارد جاده کن، سولقان شوید که در شمال‌غرب تهران قرار دارد. مسیر از طریق اتوبان همت و بلوار کوهسار به‌راحتی قابل دسترسی است. بعد از خروجی شهران وارد کندرو شوید تا به ورودی جاده کوهسار برسید. از اینجا تا رندان حدود ۲۶ کیلومتر فاصله دارید. پس از طی کردن حدود ۱۸ کیلومتر، تابلوی روستا را در سمت چپ مشاهده خواهید کرد؛ با ورود به جاده فرعی و طی ۶ کیلومتر دیگر، به مقصد می‌رسید. مسیر آسفالت و مناسب خودروهای سواری است.

دیدنی های روستای رندان

آبشار رندان؛ بهشتی برای عاشقان طبیعت

بی شک دیدنی ترین جاذبه این روستا، آبشار رندان است. این آبشار خروشان و زیبا در شمال شرقی روستای رندان، در منطقه کن و سولقان قرار دارد و برای رسیدن به آن باید حدود 2 کیلومتر در یک دره سرسبز پیاده روی کنید. این مسیر خصوصا برای طبیعت گردان از جذابیت بالایی برخوردار است. نام دیگر آبشار رندان آبشار دره حیدر است و بلندی آن به حدود ۴۰ متر می‌رسد؛ این آبشار پس از آبشار سنگان به عنوان دومین آبشار مرتفع پایتخت شناخته می شود. در اطراف آبشار رندان، درختان سرسبز، رودخانه‌های خروشان و تپه‌های سرسبزی وجود دارد که منجر به خلق منظره‌ای تماشایی و آرام‌بخش شده اند.

روستای رندان

رودخانه رندان؛ سرچشمه خروشان و زلال رود کن

برای رسیدن به آبشار رندان، باید از کنار یک رودخانه عبور کنید؛ رودخانه‌ای زلال و پرخروش که به عنوان سرچشمه اصلی رود کن شناخته می شود. این رودخانه از ارتفاعات البرز میانی سرچشمه می‌گیرد و در مسیر خود، طبیعت بکر و باغ‌های میوه‌ای را آبیاری می‌کند. این مسیر که حدود یک ساعت طول می کشد، تجربه‌ای ناب از رودخانه‌نوردی در دل طبیعت را برای شما رقم می زند. در این مسیر گاه باید از میان رودخانه عبور کنید که قطعا تجربه ای فراموش نشدنی را برایتان رقم خواهد زد. 

روستای رندان

کوه‌های رندان؛ مقصدی بی‌نظیر برای کوهنوردان

این روستا فقط یک مقصد برای طبیعت گردی نیست؛ بلکه برای کوهنوردان نیز از جذابیت بالایی برخوردار است. اگر اهل کوهنوردی هستید، مسیرهای منتهی به قله‌های رندان، تالون، لوارک و سرلت را از دست ندهید. مسیر کوهنوردی از روستای رندان آغاز شده و در امتداد دره‌ای سرسبز و رودخانه‌ای زلال ادامه پیدا می‌کند تا شما را به آبشار رندان برساند. از اینجا به بعد، صعود به قله‌ها آغاز می‌شود. قله تالون با ارتفاع حدود ۳,۳۰۰ متر در نزدیکی آبشار رندان قرار دارد و مسیر صعود آن از دره و آبشار تالون می‌گذرد. قله لوارک بلندترین قله منطقه است که بیش از ۳,۵۰۰ متر ارتفاع دارد. قله‌های سرلت و لونیز نیز از رندان قابل دسترسی‌ هستند. اما برای دسترسی به آنها باید سختی زیادی را متحمل شوید.

روستای تالون؛ جواهری پنهان در دل کوه‌های البرز

تالون نام روستایی بکر و سرسبز در کوهستان البرز است که حدود 7 کیلومتر با روستای رندان فاصله دارد. این روستا باغ های سرسبز و طبیعت بکری را در دل خود جای داده است و به عنوان مقصدی ایده‌آل برای دوستداران طبیعت شناخته می شود. مسیر بین دو روستا جاده‌ای کوهستانی و آسفالت شده است و با خودرو کمتر از 15 دقیقه فاصله دارد. جاده مارپیچ رندان به تالون، یکی از زیباترین جاده‌های کوهستانی در منطقه البرز است.

روستای رندان

 
 
 
 
منبع : راهنماتو
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه