ارسال به دیگران پرینت

حمله اسرائیل به سوریه

دمشق در شوک؛ حمله مستقیم اسرائیل به ساختمان وزارت دفاع سوریه | اسرائیل، ورودی ستاد کل نیروهای مسلح سوریه را بمباران کرد

امروز برای اولین بار، ارتش اسرائیل به ساختمان وزارت دفاع سوریه در دمشق حمله هوایی کرد.

دمشق در شوک؛ حمله مستقیم اسرائیل به ساختمان وزارت دفاع سوریه | اسرائیل، ورودی ستاد کل نیروهای مسلح سوریه را بمباران کرد
امروز برای اولین بار، ارتش اسرائیل به ساختمان وزارت دفاع سوریه در دمشق حمله هوایی کرد.
ارتش اسرائیل اعلام کرد به ورودی ساختمان ستاد کل نیروهای مسلح حمله کرده است.
 
اسرائیل برای سومین روز متوالی به حملات علیه ارتش سوریه در استان السویدا (جنوب سوریه) ادامه می دهد.وزیر دفاع اسرائیل درباره حملات به سوریه در واکنش گفت: جنوب سوریه، باید منطقه خلع سلاح باشد. دمشق ، پیام ما را به به شکل کامل متوجه نشد به همین دلیل ساختمان ستاد مشترک ارتش را مورد هدف قرار دادیم.
 
نقشه سوریه

اسرائیل می گوید هدف از این حملات، حمایت از مردم دروزی سوریه در برابر حملات ارتش این کشور است. دروزی ها پیروان یکی از مذاهب اسلامی هستند. اکثریت ساکنان استان السویدا، دروزی ها هستند.دولت سوریه می گوید ورود ارتش و نیروهای امنیتی به استان السویدا با هدف برقراری امنیت در این استان است.
این استان در روزهای اخیر شاهد درگیری های شدیدی میان نیروهای دولتی و افراد مسلح دروزی است. 

همزمان، درگیری مسلحانه بر سر اختلافات داخلی میان قبایل ساکن در این استان نیز گزارش شده است.
در این درگیری ها حدود 200 نفر کشته شده اند.پیش از این، رهبر مذهبی دروزی ها در استان السویدا سوریه (حکمت الهجری) ضمن مخالفت با ورود نیروهای امنیتی دولتی به این استان گفت دروزی ها با نسل کشی و کشتار و سرکوب روبه رو هستند. ما خواهان حمایت و حفاظت بین المللی هستیم.

 ارتش اسرائیل در دو روز قبل، تانک های ارتش سوریه را مورد هدف قرار داد و سپس به نیروهای امنیتی دولتی در استان السویدا حمله کرد.

منبع : عصر ایران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه