ارسال به دیگران پرینت

پایان شایعات درباره جدایی دروازه‌بان آبی‌ها

سیدحسین حسینی ماندنی شد | قرارداد کاپیتان استقلال دو ساله تمدید شد

سیدحسین حسینی، دروازه‌بان و کاپیتان تیم فوتبال استقلال، پس از گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال جدایی‌اش، سرانجام قرارداد خود را با این باشگاه به مدت دو فصل دیگر تمدید کرد.

 سیدحسین حسینی ماندنی شد | قرارداد کاپیتان استقلال دو ساله تمدید شد

سیدحسین حسینی، دروازه‌بان و کاپیتان تیم فوتبال استقلال، پس از گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال جدایی‌اش، سرانجام قرارداد خود را با این باشگاه به مدت دو فصل دیگر تمدید کرد.

​ سید حسین حسینی که طی روزهای گذشته اخبار متناقض و حواشی فراوانی درباره او به وجود آمده بود امروز با مدیران باشگاه برای تمدید قرارداد خود به مدت دو فصل به توافق رسید.

کاپیتان استقلال که بعد از فینال جام حذفی و کسب جام قهرمانی در این تورنمنت به طور رسمی در گفت و گویی تلویزیونی اعلام کرد علاقه دارد سال‌ها در استقلال بماند، در هفته های گذشته اتفاقات مختلفی را سر ماجرای تمدید قراردادش تجربه کرد.

ساپینتو که از دوره قبلی سرمربیگری در استقلال رابطه خوبی با حسینی دارد، در روزهای گذشته بارها روی تمدید قرارداد کاپیتان تیمش تاکید داشت و حالا خواسته او توسط مدیران باشگاه محقق شده است.

اختلاف حسینی و رضاییان | چه کسی مقصر است؟

حسینی در روزهای گذشته مذاکرات مختلفی با مدیران استقلال داشت، اما در این نشست‌ها توافق با تمدید قرارداد انجام نشد تا شایعاتی درباره جدایی کاپیتان آبی‌پوشان هم در فضای مجازی مطرح شود. حتی کار به جایی رسید که برخی دیگر از باشگاه‌های لیگ برتری برای جذب حسینی اقدام کردند و با او وارد مذاکره شدند.

nq1ovgbh3

در چنین فضایی صحبت از جذب دروازه‌بان خارجی یا یک گلر مطرح داخلی هم توسط مدیران استقلال به وجود آمد تا خیلی‌ها تصور کنند اختلافات بالا گرفته و حسینی به سادگی زیر بار تمدید قرارداد نخواهد رفت.

با وجود همه شایعات و مسائل مطرح شده اما ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال تاکید بسیاری روی تمدید قرارداد با حسینی داشت. بر اساس پیگیری خبرنگار ما ساپینتو حتی در روزهای قبل چند بار مستقیما با کاپیتان آبی‌پوشان صحبت کرده و از او خواسته هرچه سریع‌تر قراردادش را تمدید کند. سرمربی استقلال امروز هم در نامه‌ای به مدیران باشگاه ضمن گلایه از برخی اهداف از دست رفته نقل و انتقالاتی ، خواهان تمدید قرارداد سیدحسین در اسرع وقت شده بود.

مجموعه این اتفاقات سبب شد تا کاپیتان استقلال امروز با مدیران باشگاه صحبت های تازه‌ای را انجام بدهد و در این مذاکرات جدید دو طرف ظاهرا به توافق رسیدند. توافق حسینی و مدیران استقلال برای عقد یک قرارداد دو ساله جدید است که به زودی امضا شده و از طریق رسانه‌های رسمی باشگاه رونمایی می‌شود.

با این تفاسیر حواشی مربوط به تمدید قرارداد سیدحسین حسینی با استقلال به پایان خواهد رسید و کاپیتان 33 ساله و ملی‌پوش آبی‌ها تا سال 1406 در تیم محبوب خود خواهد ماند.

منبع : فرارو
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه