ارسال به دیگران پرینت

رایزنی تلفنی میان ایران و اتحادیه اروپا در سایه تنش‌ها

عراقچی: آمریکا به دیپلماسی خیانت کرد | اتحادیه اروپا خواستار راه‌حل سیاسی شد

در تماس تلفنی میان معاون سیاسی وزیر خارجه ایران و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، عراقچی با انتقاد از رفتار واشنگتن گفت: آمریکا به مذاکره و دیپلماسی خیانت کرده و برخی کشورهای اروپایی نیز با ادامه رویکردهای مخرب، مسیر گفتگو را دشوارتر کرده‌اند.

عراقچی: آمریکا به دیپلماسی خیانت کرد | اتحادیه اروپا خواستار راه‌حل سیاسی شد

در تماس تلفنی میان معاون سیاسی وزیر خارجه ایران و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، عراقچی با انتقاد از رفتار واشنگتن گفت: آمریکا به مذاکره و دیپلماسی خیانت کرده و برخی کشورهای اروپایی نیز با ادامه رویکردهای مخرب، مسیر گفتگو را دشوارتر کرده‌اند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به آثار و تبعات مماشات برخی طرف‌ها در قبال قانون‌شکنی‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی، بر مسئولیت همه دولت‌ها برای محکوم‌کردن تجاوز نظامی این رژیم و آمریکا علیه ایران تاکید و تصریح کرد: اظهارنظر‌هایی که به‌صورت ضمنی یا تلویحی توجیه‌گر نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل و جنایات ارتکابی رژیم صهیونیستی باشد، به مثابه شراکت و همدستی در جرایم ارتکابی خواهد بود.

وزیر امور خارجه با یادآوری دفاع قاطع ملت ایران از تمامیت سرزمینی و امنیت ملی کشور در برابر تجاوز نظامی رژیم اسرائیل و آمریکا، اقدام تجاوزکارانه علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و نیز کشتار شهروندان ایرانی را ضربه‌ای بی‌سابقه به دیپلماسی، رژیم منع اشاعه و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت توصیف و تاکید کرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با تمام توان آماده دفاع از کیان ایران در برابر هر شرارتی هستند.

عراقچی افزود: ما با توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی عملیات دفاعی خود را متوقف و حسن‌نیت‌مان را نشان دادیم. این اقدام آشکارا نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران بر خلاف موجودیت جنگ‌طلب صهیونیستی نه آغازگر جنگ بوده و نه مایل به تداوم آن است

وزیر امور خارجه ایران همچنین با تاکید بر عدم اعتماد ایران به آمریکا تصریح نمود: تجاوزات نظامی از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا در حالی علیه کشورمان صورت گرفت که ایران در میانه مذاکره و دیپلماسی بود و این آمریکا بود که به مذاکره و دیپلماسی خیانت کرد.

عراقچی با انتقاد از مواضع برخی کشور‌های اروپایی و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان صدور قطعنامه شورای حکام آژانس و در ادامه حمایت از تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و عدم محکومیت اقدام مخاطرات آمیز متجاوزان در هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران، نسبت به تداوم این رویکرد مخرب چند کشور اروپایی و پیچیده‌تر شدن شرایط موجود و دشوارتر کردن مسیر دیپلماسی هشدار داد.

خانم کالاس نیز در این گفت‌وگوی تلفنی بر ضرورت یافتن یک راه‌حل دیپلماتیک برای حل و فصل مسئله هسته‌ای ایران و همچنین حمایت از تلاش‌های جاری برای کاهش تنش و برقراری ثبات در منطقه تأکید کرد

منبع : انتخاب
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه