ارسال به دیگران پرینت

انفجار کوره

انفجار کوره ذوب فلزات در ایلام | مصدوم شدن کارگران در این حادثه

پیمان کریمی، مدیر HSE شهرک‌های صنعتی استان ایلام، اعلام کرد که فوران مواد مذاب از کوره ذوب فلزات در یک واحد صنعتی، منجر به مصدومیت دو کارگر شد. در این حادثه، یکی از کارگران دچار سوختگی شدید حدود ۷۰ درصد و دیگری دچار سوختگی سطحی شده است. تلاش‌ها برای اعزام این دو کارگر به بیمارستان‌های تخصصی در تهران یا اصفهان برای جلوگیری از وخامت حالشان در جریان است. کریمی خاطرنشان کرد که این واحد صنعتی در سال‌های گذشته سه تا چهار بار دچار انفجار شده بود، اما این اولین حادثه‌ای است که به مصدومیت کارگران منجر می‌شود.

انفجار کوره ذوب فلزات در ایلام | مصدوم شدن کارگران در این حادثه

پیمان کریمی، مدیر HSE شهرک‌های صنعتی استان ایلام، اعلام کرد که فوران مواد مذاب از کوره ذوب فلزات در یک واحد صنعتی، منجر به مصدومیت دو کارگر شد. در این حادثه، یکی از کارگران دچار سوختگی شدید حدود ۷۰ درصد و دیگری دچار سوختگی سطحی شده است. تلاش‌ها برای اعزام این دو کارگر به بیمارستان‌های تخصصی در تهران یا اصفهان برای جلوگیری از وخامت حالشان در جریان است. کریمی خاطرنشان کرد که این واحد صنعتی در سال‌های گذشته سه تا چهار بار دچار انفجار شده بود، اما این اولین حادثه‌ای است که به مصدومیت کارگران منجر می‌شود.پیمان کریمی در این خصوص به رسانه‌ها گفت: فوران مواد مذاب از کوره ذوب فلزات باعث سوختگی شدید یکی از کارگران با حدود ۷۰ درصد آسیب و سوختگی سطحی کارگر دیگر شدوی خاطرنشان کرد: تلاش‌ها برای اعزام این دو کارگر به بیمارستان‌های تخصصی در تهران یا اصفهان در جریان است تا از وخامت حال آنها جلوگیری شود.

مدیر HSE شهرک‌های صنعتی استان ایلام افزود: این واحد در سال‌های گذشته سه تا چهار بار دچار انفجار شده بود اما هیچ‌گاه آسیبی به کارگران وارد نشده بود این حادثه نخستین مورد با مصدومیت در این واحد گزارش شده است.پیمان کریمی در این خصوص به رسانه‌ها گفت: فوران مواد مذاب از کوره ذوب فلزات باعث سوختگی شدید یکی از کارگران با حدود ۷۰ درصد آسیب و سوختگی سطحی کارگر دیگر شدوی خاطرنشان کرد: تلاش‌ها برای اعزام این دو کارگر به بیمارستان‌های تخصصی در تهران یا اصفهان در جریان است تا از وخامت حال آنها جلوگیری شود.

مدیر HSE شهرک‌های صنعتی استان ایلام افزود: این واحد در سال‌های گذشته سه تا چهار بار دچار انفجار شده بود اما هیچ‌گاه آسیبی به کارگران وارد نشده بود این حادثه نخستین مورد با مصدومیت در این واحد گزارش شده است.

منبع : فرارو
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه