ارسال به دیگران پرینت

خلاصه اخبار امروز

خلاصه اخبار نیم روزی پنجشنبه ۱ خرداد

خلاصه اخبار نیم روزی را در سایت ۵۵ آنلاین میخوانید .

خلاصه اخبار نیم روزی پنجشنبه ۱ خرداد

خلاصه اخبار نیم روزی را در سایت ۵۵ آنلاین میخوانید .‌

پیوستن طراح افسانه‌ای اپل به OpenAI ؛ خالق ChatGPT‌ استارتاپ جانی آیو را با قیمت ۶.۵ میلیارد دلار خرید

کمپانی OpenAI تأیید کرده که استارتاپ طراحی io، متعلق به «جانی آیو»، طراح افسانه‌ای و سابق اپل، را با پرداخت ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خریداری کرده است. «سم آلتمن»، مدیرعامل فعلی OpenAI، ازجمله مؤسسان و مالکان این استارتاپ است.

شرکت OpenAI تمام سهام این استارتاپ را از آیو و آلتمن خریداری کرده است. این شرکت در زمینه طراحی سخت‌افزارهای هوش مصنوعی فعال است و به‌موجب آن، آیو و تیم طراحی‌اش مدیریت واحد خلاقیت و طراحی OpenAI را برعهده خواهند گرفت. آیو و آلتمن در طی ۲ سال گذشته به‌صورت مخفیانه روی پیشبرد پروژه‌های سخت‌افزاری هوش مصنوعی کار کرده‌اند.

ساعتی قبل، انفجاری مهیب در شرکت حمل‌ونقل هیدروکربن مارویک در شهر کادیرِیتا ایالت نوئوو لئون مکزیک روی داد

به گزارش رسانه‌های محلی این حادثه منجر به آتش‌سوزی گسترده‌ شد و ۱۳ کامیون تانکر حمل سوخت را به آتش کشید.

این انفجار و حریق ناشی از آن یک نفر مجروح برجا گذاشت. و ۱۱ نفر دیگر را مجبور به تخلیه محل کرد. دود ناشی از انفجار از کیلومترها دورتر قابل مشاهده بود.

اگر وضعیت آب به همین منوال ادامه پیدا کند، تولید ۵۰ درصد محصولات کشاورزی ما کاهش پیدا می‌کند

 عطالله اشرفی اصفهانی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران: ما در خاورمیانه تنها کشوری هستیم که به جای صادرات محصولات کشاورزی آب صادر می‌کنیم/ صادرات هندوانه نمونه صادرات آب است.

درآمد تلگرام در سال ۲۰۲۴ به ۱.۴ میلیارد دلار رسید ، در حالی که سال قبل از آن ۳۴۳ میلیون دلار بود و ۵۴۰ میلیون دلار سود هم کسب کرده که اولین سود این شرکت است و ۱۷۳ میلیون دلار در ۲۰۲۳ زیان کرده بود.

حضور رایزنان اقتصادی و بازرگانی ایران در بغداد در غرفه چادرملو

رایزنان اقتصادی و بازرگانی ایران در بغداد با حضور در نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان و سرمایه‌گذاری، از غرفه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی چادرملو، رضا اسدی و داود گودرزی رایزنان اقتصادی و بازرگانی ایران در بغداد ضمن حضور در غرفه چادرملو با علی نصیری معاون بازرگانی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به گفت‌وگو پرداختند.

اسدی با تشریح وضعیت اقتصادی عراق و روند رو به رشد نیاز فولادی این کشور به سبب حجم بالای ساخت‌وساز، حضور جدی‌تر صادراتی و همچنین تولیدی شرکت‌های فولادی ایرانی در عراق را ضروری و مهم برشمرد.

نصیری هم آخرین وضعیت تولید و صادرات شرکت چادرملو و نحوه همکاری با شرکت‌های عراقی و حضور در این کشور را تشریح کرد.یادآور می‌شود، در نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان و سرمایه‌گذاری بغداد  ۱۳۰ شرکت از کشورهای ایران، عربستان، ترکیه، اردن و امارات حضور دارند.شرکت معدنی و‌ صنعتی چادرملو به‌عنوان تنها نماینده فولاد ایران در این نمایشگاه به شمار می‌رود.

درخواست میلیاردی آستان قدس از فدراسیون فوتبال؛ اختلاف در ارقام یا عقب‌نشینی؟

طی گزارشی که روز گذشته در پایگاه خبری فوتبال ۳۶۰ منتشر شد، خبر از درخواست ۵.۵ میلیارد تومانی آستان قدس رضوی برای میزبانی دیدار تیم ملی ایران مقابل کره‌شمالی در ورزشگاه امام رضا داده شد؛ خبری که با واکنش سریع روابط عمومی این ورزشگاه مواجه شد.

روابط عمومی ورزشگاه امام رضا اعلام کرد رقم درست ۳.۵ میلیارد تومان است، نه ۵.۵ میلیارد، اما همین رقم هم واکنش‌های گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای و اجتماعی به همراه داشته است.

سپهر ستاری، خبرنگار ورزشی، در واکنش به این خبر نوشت: «آستان قدس رضوی برای بازی ایران - کره‌شمالی ۵.۵ میلیارد از فدراسیون فوتبال درخواست کرده. آیا برای تمرین تیم ملی افغانستان هم چنین درخواستی شده بود یا این فقط برای تیم ملی ماست؟ ورزشگاهی که با بودجه عمومی ساخته شده، سال‌ها خاک خورده و حالا مسئولانش درخواست میلیاردی دارند!»

یاسین معصومی نیز در تحلیل این موضوع تأکید کرد: «اگر رقم ۳.۵ میلیارد هم درست باشد، یعنی درآمد روزانه حداقل یک میلیارد تومان از یک مجوز برگزاری بازی؛ این یعنی آستان قدس و... از این فضا بهره‌برداری اقتصادی بالایی دارند؛ آن‌هم در بازاری به نام ورزش!»

با توجه به ساخت ورزشگاه امام رضا با بودجه عمومی و انتظارات عمومی از نهادهای زیرمجموعه آستان قدس برای حمایت از فعالیت‌های ملی، این درخواست مالی سنگین انتقادات گسترده‌ای را در پی داشته و اکنون پرسش اصلی این است: معیار تعیین این ارقام چیست و چرا چنین تفاوت‌هایی در اعلام اعداد دیده می‌شود؟

شبیه‌سازی صدا در یک دقیقه با ویژگی جدید آی‌اواس ۱۹

اپل یک ارتقای عمده برای ویژگی تقلید صدا در iOS 19 معرفی کرده که به کاربران اجازه خواهد داد تنها با گفتن ۱۰ عبارت، در کمتر از یک دقیقه نسخه‌ای ‎دیجیتال از صدای خود را ایجاد کنند.

نخستین سخنرانی عبدالناصر همتی پس از استیضاح در مشهد؛ رشد اقتصاد ما پایدار نیست

عبدالناصر همتی وزیر سابق اقتصاد که از سوی نمایندگان مجلس استیضاح شد، امروز برای نخستین بار پس از استیضاح به سخنرانی پرداخت.

همتی در نشست دیپلماسی اقتصادی ایران که در حاشیه نمایشگاه مشهد اینوکس برگزار می‌شود، در حال سخنرانی است.

عراقچی: وزارت خارجه حکم کشتیِ یخ‌شکن در آب‌های قطب شمال را دارد

ما در وزارت خارجه کار اقتصادی نمی‌کنیم. هیچ کالایی نمی‌فروشیم ولی مسیر را برای کسانی که می‌خواهند کالا بفروشند باز می‌کنیم.

ما نفت نمی‌فروشیم ولی مسیر را برای وزارت نفت باز می‌کنیم.

وظیفۀ معاونت دیپلماسی اقتصادیِ وزارت خارجه راه‌گشایی، مانع‌زدایی و تسهیل‌گری است.

عبدالناصر همتی در اولین سخنرانی‌اش پس از استیضاح: رشد اقتصاد ما پایدار نیست

رشد اقتصادی کشور ما مرهون در آمدهای نفتی بوده بنابراین  رشد اقتصادی ما رشد پایدار  نیست.

بررسی لگاریتمی روند اقتصادی کشور از دهه ۱۳۴۰ تا سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که درآمدهای نفتی و گازی تأثیر مستقیمی بر رشد اقتصادی داشته‌اند. هرگاه درآمدهای نفتی و گازی افزایش یافته، اقتصاد کشور نیز در مسیر رشد قرار گرفته است.

درآمدهای نفتی عامل اصلی رشد اقتصادی ایران بوده و این وابستگی نشان‌دهنده نبود پایداری در رشد اقتصادی کشور است. از سال ۱۳۳۸ به بعد، با وجود درآمدهای نفتی مطلوب، فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم بوده است.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه