ارسال به دیگران پرینت

محمد جواد ظریف؛

ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است

محمدجوادظریف وزیر اسبق امورخارجه گفت: در گذشته شاید نمی‌توانستم این حرف را بزنم، اما امروز به وضوح می‌گویم طرف ما با اراده و اختیار برای توافق آماده است. اگر طرف مقابل نخواهد توافق کند و به دنبال بهانه‌جویی باشد، آن مقصر است.

ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است

 

محمدجواد ظریف وزیر اسبق امورخارجه در حاشیه جشن امضای چاپ هفتم کتاب خود «پایاب شکیبایی» در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران گفت: همیشه می‌توانید محکم بایستید و توافق نکنید، هزینه آن را هم پرداخت کنید، این به شرطی است که زمینه توافق فراهم باشد.

 وی گفت: «اگر امروز توافق نشود، بدون هیچ تردیدی می‌گویم که طرف مقابل مقصر طرف آمریکایی است. 

در گذشته شاید نمی‌توانستم این حرف را بزنم، اما امروز به وضوح می‌گویم طرف ما با اراده و اختیار برای توافق آماده است. اگر طرف مقابل نخواهد توافق کند و به دنبال بهانه‌جویی باشد، آن مقصر است.

املاء نانوشته غلط ندارد، کسانی که به دنبال پیدا کردن اشتباهات در متن توافقات هستند، همیشه می‌توانند ایراداتی پیدا کنند.

دیپلماسی به معنای جستجوی راحتی و عافیت نیست.»

 

 

منبع : جماران
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه