ارسال به دیگران پرینت

خلاصه اخبار؛

جمع بندی اخبار مهم در ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

مهم ترین اخبار و رویدادهای مهم شبانگاهی ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ را در ۵۵ آنلاین بخوانید.

جمع بندی اخبار مهم در ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ | خلاصه‌ای از مهم‌ترین رویدادهای شبانگاهی

مهم ترین اخبار و رویدادهای مهم شبانگاهی ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ را در ۵۵ آنلاین بخوانید.

با اعلام خبر دور چهارم مذاکرات، کاهش قیمت دلار و دلار دیجیتال (تتر) شدت گرفته است.

photo_2025-05-09_23-01-26

وزارت بهداشت از افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در هفته‌های اخیر خبر داد.

ویتکاف:

اکنون، مذاکرات ما با ایران در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است.

ویتکاف: اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت و باید مسیر دیگری را در پیش بگیریم

مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند.

ما یک توافق ضعیف با ایران را نخواهیم پذیرفت و اگر توافق پیشنهادی قوی نباشد، از آن خارج خواهیم شد.

آمریکا دوباره تغییر موضع داد؟

در شرایطی که مقام‌های آمریکایی هر روز اظهارات ضدونقیضی دربارۀ معیارهای توافق با ایران مطرح می‌کنند ویتکاف، نمایندۀ آمریکا در گفت‌وگوها امروز سخنان تازه‌ای در این خصوص مطرح کرده است. 

ویتکاف گفته: اگر ما آنها را مجاب کنیم به‌صورت داوطلبانه از برنامه غنی‌سازی فاصله بگیرند، سانتریفیوژ نداشته باشند و مواد قابل غنی‌سازی به سطوح تسلیحاتی نداشته باشند، این دائمی‌ترین راه برای اطمینان از این است که آنها هرگز به سلاح دست پیدا نمی‌کنند.

سینمای متفکر و اندیشمند نیاز به حمایت دارد

رسول صدرعاملی کارگردان فیلم تحسین شده «زیبا صدایم کن» گفت: 

امیدواریم تماشاگر، فیلم «زیبا صدایم کن» را شناسایی بکند و به دیدن فیلم بیاید. وقتی بخواهید یک سینمای متفکر را تداوم بدهید اینها نباید معیار باشد. سینمای اندیشمند ایران به حمایت نیاز دارد چون کم کم در حال از دست رفتن است.

امین حیایی با معرفی ژولیت رضاعی با حضور ستاره پسیانی و مهران غفوریان بازیگران «زیبا صدایم کن» هستند.

چرا در هواپیماهای مسافربری خبری از چتر نجات نیست؟

شاید برای بسیاری این سؤال پیش بیاید که چرا در هواپیماهای تجاری خبری از چتر نجات نیست؛ اما واقعیت این است که استفاده از چتر در سرعت‌ها و ارتفاع‌های پرواز تجاری، نه‌تنها کمکی نمی‌کند، بلکه می‌تواند جان مسافران را بیش‌تر به خطر بیندازد.

خروج از کابین تحت فشار، در سرعتی نزدیک به ۹۰۰ کیلومتر بر ساعت و در ارتفاعی بالاتر از ۱۰ هزار متر، برای یک فرد آموزش‌ندیده عملاً غیرممکن و مرگبار است. از طرفی، وزن، هزینه و فضای مورد نیاز برای صدها چتر نجات، طراحی هواپیما را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در عوض، مهندسی ایمنی پرواز بر پیشگیری از سانحه تمرکز دارد، نه فرار از آن.

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود ۱۴۰۴ نرخ ارز به ۱۱۰ هزار تومان می رسد

مسئولان عالی کشور تعهد داده‌اند و نمی‌توانند خود و اقتصاد را در اختیار مکتب بازار قرار دهند

رئیس پیشین سازمان برنامه و بودجه: نرخ ارز در فاصله ۹۴ تا ۹۷ همواره زیر ۴ هزار تومان بود و کمترین نوسانات را داشتیم.در آخرین روزهایی که در سازمان برنامه و بودجه بودیم، وقتی می‌خواستیم آن را به دولت بعد تحویل بدهیم،در گزارشی اعلام کردیم اگر قرار است بتوانیم به رشدهای دوره ۹۴ تا ۹۷ برسیم رفع تحریم باید صورت گیرد.

ما دو سناریو را برای نرخ ارز با توجه به تحریم‌ها و یا رفع آنها اعلام کردیم. سال ۱۴۰۰ پیش بینی کردیم، اگر تحریم برطرف شود نرخ ارز از ۱۷ هزار و ۷۰۰ تومان رشد می‌کند و سال ۱۴۰۵ هم به ۵۵ هزار تومان می‌رسد.اما اگر تحریم ادامه پیدا کند سال ۱۴۰۳ به ۷۰ هزار تومان می‌رسد.

سه سال پیش این را اعلام کردیم، آن زمان کسی در ذهنش این ارقام نبود و گفتیم سال ۱۴۰۴ در صورت عدم رفع تحریم نرخ دلار به ۱۱۰ و سپس ۱۷۸ هزار تومان می‌رسد.امیدواریم مشکلات حل شود و به این اعداد نرسیم.

آتش‌نشانی شیراز از آتش‌سوزی در مجاور آرامگاه سعدی و مهار آن خبر داد

آتش‌سوزی در محوطه آرامگاه سعدی مربوط به دو درخت کهنسال بود.

photo_2025-05-09_23-03-29

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه