ارسال به دیگران پرینت

گوشت | خرید گوشت

عضو اتحادیه صنف سوپر مارکت و مواد پروتئینی: سه دهک پایین جامعه اصلا نمی‌توانند گوشت بخرند

عضو اتحادیه صنف سوپر مارکت و مواد پروتئینی: سه دهک پایین جامعه اصلا نمی‌توانند گوشت بخرند.

عضو اتحادیه صنف سوپر مارکت و مواد پروتئینی: سه دهک پایین جامعه اصلا نمی‌توانند گوشت بخرند

عضو اتحادیه صنف سوپر مارکت و مواد پروتئینی: سه دهک پایین جامعه اصلا نمی‌توانند گوشت بخرند.

عزت الله علی همتی رئیس اتحادیه صنف سوپر مارکت و مواد پروتئینی اراک در گفت‌وگو با سایت دیده‌بان ایران گفت: وضع اقتصادی خوب نیست و قدرت خرید مردم هم پایین است. سه دهک پایین جامعه هم اصلا نمی‌توانند گوشت بخورند. در مقایسه با سال گذشته حدود 30 درصد کاهش خرید داشته‌ایم.

کاهش مصرف گوشت قرمز در ایران به دلیل گرانی این ماده پروتئینی موضوعی است که در چندسال اخیر به آن بسیار اشاره می‌شود. طبق اعلام فائو در سال 2022 سرانه مصرف گوشت قرمز برای هر ایرانی 6 کیلوگرم است. این رقم برای گوشت مرغ 28 کیلوگرم است که منجر شده فاصله سرانه مصرف گوشت هر ایرانی نسبت به سرانه مصرف جهانی این کالا بیش از 17.1 درصد نشود. همچنین مهدی میرزا امین، عضو هیات رئیسه اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی نیز به نقل از خبرآنلاین گفته بود، مصرف سرانه گوشت قرمز برای سه دهک فرودست جامعه از جمله کارگران، سه کیلو گرم است.

عزت الله علی همتی رئیس اتحادیه صنف سوپر مارکت و مواد پروتئینی اراک در گفت‌وگو با دیده‌بان ایران درباره میزان مصرف گوشت در ایران، بیان کرد: «وضع اقتصادی خوب نیست و قدرت خرید مردم هم پایین است. سه دهک پایین جامعه هم اصلا نمی‌توانند گوشت بخورند.»

عضو اتحادیه صنف سوپرمارکت و مواد پروتئینی همچنین درباره کاهش مصرف گوشت مردم نسبت به سال گذشته به دیده بان ایران گفت: «در مقایسه با سال گذشته حدود 30 درصد کمتر شده است. الان چون نزدیک ایام عید هستیم، کشتار خوب است. به عنوان مثال امروز نزدیک 600 گوسفند و 50 گاو کشته‌ایم ولی در طول سال کشتارمان کم شده است.»

علی همتی درمورد میزان افزایش قیمت گوشت در سال جاری عنوان کرد: «نسبت به سال گذشته، قیمت گوشت بیشتر از دو برابر افزیش پیدا کرده و توان اقتصادی جامعه هم به شدت کاهش پیدا است.»

منبع : دیدبان
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۱ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه