ارسال به دیگران پرینت

سریال | سریال پوست شیر

توهین و بی احترامی‌ها به قسمت جدید سریال پوست شیر تمامی ندارد | پیش بینی یک قصه‌ی همیشه تکراری... + ویدئو

برای اطلاع از جزئیات و حواشی قسمت آخر سریال پوست شیر با ما در ادامه همراه باشید.

توهین و بی احترامی‌ها به قسمت جدید سریال پوست شیر تمامی ندارد | پیش بینی یک قصه‌ی همیشه تکراری... + ویدئو

سریال پوست شیر

برای اطلاع از جزئیات و حواشی قسمت آخر سریال پوست شیر با ما در ادامه همراه باشید.

 از روز چهارشنبه (17 اسفند) که جدیدترین قسمت سریال پوست شیر (قسمت دوم از فصل سوم) پخش شده است تا به امروز بحث و گفتگو درباره این مجموعه بسیار داغ بوده است. آنچه که قابل توجه است واکنش گسترده به اتفاقات رخ داده در این سریال است.

از زمان همه گیری شبکه‌های اجتماعی و در واقع انفجار ارتباطی از طریق دنیای مجازی شاید هیچ سریالی نتوانسته است در این اندازه  انعکاس  پیدا کرده باشد و به موضوع روز مخاطبان و اظهار نظر انان تبدیل شده باشد. به گونه‌ای که برای 2 روز در توئیتر فارسی هشتگ پوست شیر جز ترندها بود.

بررسی سریال پوست شیر | متوجه سوتی‌های وحشتناک این سریال شده‌اید؟

برای خوانندگانی که سریال پوست شیر را ندیده‌اند و در آینده می‌خواهند ببینند، و یا علاقمندانی که هنوز موفق به دیدن این قسمت آخر نشده‌اند توصیه می کنم ادامه این نوشتار را نخوانند چون به قول معروف  خطر اسپویل وجود دارد  (لو رفتن داستان)، به نقاطی از داستان اشاره می‌شود که بهتر است بیننده درباره آن هیچ اطلاع و خبری نداشته باشید.

اتفاق عجیب این است که برخی از کاربران به نویسندگان و سازندگان سریال حمله کرده و از این که ساحل به این شکل کشته شد بسیار ناراحت و خشمگین بودند و حتی الفاظ ناشایستی هم به کار برده‌اند!

اگرچه این توهین و حمله‌‌ها اصلا امری پسندیده نیست ولی سازندگان پوست شیر نه تنها از این قضبیه نباید ناراحت شوند بلکه  باید به آن مثبت نگاه کنند  و این یک برد تمام عیار برای آنهاست، اثری که ساخته‌اند تا این حد مخاطبان را درگیر کرده است که از سرنوشتی که برای ساحل رقم خورده است چنین ناراحت و عصبانی هستند.

برخی هم به  شوخی  گفته بودند آقای محمودی می‌گذاشتی ساحل یه غذای خوب بخوره بعد می‌کشتید، بنده خدا همه‌اش فقط کنسرو لوبیا خورد.

پوست شیر و دلیل بی احترامی به سازندگان! ادامه داستان و انواع پیش بینی‌ها...

شاید از زمان رونق سریال‌های  شبکه نمایش خانگی  در ایران هیچ مجموعه‌ای نتوانسته است به چنین جایگاهی برسد. این قضیه در خارج از ایران بسیار باب است و سریال‌هایی چون  «بازی تاج و تخت»  قسمت به قسمت با چنین واکنش‌هایی مواجه می‌شدند و چندین بار مخاطبان سازندگان آن را به باد انتقاد گرفتند، مثلا در قسمت ششم از فصل هفتم به از راه رسیدن دنریس با اژدهاها برای نجات جان جوخه انتحاری جان اسنو به شدت مورد حمله قرار گرفت و اعتقاد داشتند که منطق زمانی روایت راهش را گم می‌کند و باورپذیری‌اش را از دست می‌دهد.

یا حتی در قسمت سوم فصل هشتم به تاریکی زیاد از حد صحنه‌ها اعتراض کردند و نوشتند لازم بود یک کم نور صحنه بیشتر باشد تا بیننده چشمانش اذیت نشود. درباره قسمت انتهایی فصل هشتم  و پایان این مجموعه هنوز  بعد از حدود 3 سال نارضایتی و شکایت مخاطبان ادامه دارد. 

و از منظری دیگر همین روزها سریال  آخرین بازمانده از ما (The Last of Us)  که بر اساس یک بازی ویدئویی به همین نام ساخته شده و 8 قسمت از آن پخش شده است، بعد از هر قسمت با سیل تعریف و تمجید مخاطبانش مواجه شده است. حتی قسمت هشتم آن با ۸.۱ میلیون بیننده یک بار دیگر رکوردشکنی کرد.
 

اتفاق پوست شیر و دلیل بی احترامی به سازندگان ؛ پیش بینی‌ها درباره ادامه داستان و ...


یکی دیگر از نکات جالب توجه  این روزها درباره سریال پوست شیر حدس و گمان مخاطبان درباره ادامه اتفاقات سریال است، انواع حالت‌ها را پیش بینی کرده اند ، عده‌ای بر این عقیده هستند که تمام این اتفاقات زیر سر رضا پروانه (دوست صمیمی نعیم) است، عده‌ای دیگر پای یک نفوذی در اداره پلیس را به وسط کشیده و دلیل این اتفاقات را انتقام شخصی از محب مشکات (شهاب حسینی) می‌دانند.

یک نظریه دیگر این است که  خواهر رضا پروانه  باعث رقم خوردن چنین اتفاقاتی است به دلیل کینه قدیمی که از نعیم دارد و ... برخی دیگر می‌گویند کار کار خود مشکات است!

حتی برخی دیگر درباره مرگ ساحل گفته اند که ساحل نمرده است و  این خوابی است  که ساحل دارد می‌بیند و در قسمت بعد او از خواب بیدار می‌شود یا گروهی دیگر اعتقاد دارند که این یک عملیات فریب بوده و ... 

گروهی دیگر با اشاره به تیتراژ مجموعه گفته اند چون هنوز بازیگرانی مثل  پانیبال شومون، آناهایتا افشار و رویا جاویدنیا  قرار است به داستان اضافه شوند اتفاقات بیشتری در راه است. 

بهرحال بازار حدس، گمان و شایعه درباره پوست شیر داغ است.

اتفاق پوست شیر و دلیل بی احترامی به سازندگان ؛ پیش بینی‌ها درباره ادامه داستان و ...

سعید دشتی  بازیگر نقش «سروان یاراحمدی» هم در مصاحبه‌ای گفته است: «چیزی که در فصل سوم (آخر) خواهید دید با فصل ۱ و ۲ از نظر قصه‌پردازی و روند اوج و فرود بسیار متفاوت است و شما قرار است خیلی زیاد غافلگیر شوید.» 

بهر روی آنچه که رخ داده یک اتفاق در عرصه سریال سازی ایران است و این برای سازندگان مجموعه پوست شیر کم دستاوردی نیست،  مهسا همتی  (روزنامه نگار) در صفحه اینستاگرامش اشاره کرده بود که سال 98 یک منتقد ایرانی همزمان با جشنواره فجر به برادران محمودی حمله کرده بود و گفته بود: «ما خیلی آدمهای خوبی هستیم که اجازه دادیم شما در سینمای ایران کار کنید»! 

حال من می‌گویم چه خوب است که برادران محمودی در سینمای ایران کار می‌کنند و چنین اتفاقاتی را رقم می‌زنند،  دستمریزاد  به برادران محمودی و تمام عوامل سریال پوست شیر.

منبع : عصر ایران
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • گل رز ارسالی در

      پوست شیر به نظر من بی نظیر ترین و تاثیر گذارترین سریال ایران است آفرین و هزاران آفرین ودست مریزاد به برادران محمودی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    • ناشناس ارسالی در

      برادران محمودی موفق باشید خیلی دوستون دارم هرچند این قسمت ۱۸منو خیلی به گریه انداختین وای کاش ساحل نمی‌مرد 😭😭😭😭قلبم درد گرفت خداشاهده

    • رویا‌ ارسالی در

      در موردپوست شیر اینهمه مردم خوشنال شدن که ساحل پیدا شده بعد چی شد یعنی چی چرا ساحل باید بمیره .۲موتوری چسبیده ب ماشین ساحل رو نگاه میکنه راننده کور بود از ایینه بغل چرا موتوری رووندید مگه میشه مگه داریم اینهمه هم صبر کرد نگاش کرد صدرا ندیدش تا تیر بخوره .اینجا خیلی ضعیف عمل شد

    • ناشناس ارسالی در

      درمقابل این مدل بازی باروح وروان مردم این واکنش طبیعی......این مدل قصه نویسی ذهن بیمارگونه میخاد

    • ناشناس ارسالی در

      اخه مجبوری فیلم بسازی وقتی بلد این کار نیستی گند زدی فیلم نساختی که فقط دنبال پول هستی

    • زری ارسالی در

      کاش ساحل نمی‌ مرد تازه داشتیم خوشحال میشدیم از زنده موندنش

    • حسن ارسالی در

      باید وزارتخانه ، نهاد و یا ارگانی که مجوز ساخت این مزخرف مطلق را داده اند ، تنبیه و توبیخ شوند و از ادامه ساخت و پخش این چرت و پرت جلوگیری کنند و

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه