ارسال به دیگران پرینت

ابتلا به ویروس کرونا

وضعیت عجیب و غریب یک مردکرونایی

وضعیت عجیب و غریب یک مرد ترک زبان، نام او را به عنوان عجیب ترین مورد ابتلا به ویروس کرونا در دنیا، بر سر زبان ها انداخت.

وضعیت عجیب و غریب یک مردکرونایی

وضعیت عجیب و غریب یک مرد ترک زبان، نام او را به عنوان عجیب ترین مورد ابتلا به ویروس کرونا در دنیا، بر سر زبان ها انداخت.

کرونای سخت و تمام نشدنی مرد بینوا خبرساز شد

یک مرد 56 ساله اهل کشور ترکیه؛ 14 ماه گذشته را کامل در قرنطینه بود و بیش از 78 بار تست کرونای او مثبت شد. اولین بار در نوامبر سال 2020 متوجه شد که به کرونا مبتلا شده است.

نام او مظفر کایاسان است و در ترکیه زندگی می کند و ماجرایش که جزئیات آن را در این بخش از نمناک خواهید خواند، این روزها همراه اخبار داغ، دست بدست میشود.

او تا به حال در طول این یک سال خیلی زیاد به بیمارستان مراجعه کرده اما هر بار ناامید برگشته است. تقریباً در نوامبر سال 2020 متوجه شد که به کرونا مبتلا شده است. همان زمان بود که بستری شد و درمان های مختلفی را روی او پیاده کردند تا شدت بیماری اش کاهش پیدا کند. او توانست به علائم سخت و شدید کرونا غلبه کند اما ویروس در بدنش باقی می ماند و هر بار که تست داد، تست کرونایش مثبت شد و همین باعث شده بود که باز هم در قرنطینه بماند. این قرنطینه در بیمارستان یا در منزل بود.

ویروس کرونا

این مرد مبتلا به مشکلات خونی و مشکلات مربوط به سیستم ایمنی بود. پزشکان توضیح دادند که چرا بدن او بعد از این مدت زمان طولانی هنوز هم ویروس کرونا را در خودش دارد‌.

دارو هایی برای او تجویز کردند که قدرت سیستم ایمنی اش افزایش پیدا کند اما شرایط برایش خیلی سخت پیش می رفت؛ به خاطر این که قرنطینه های طولانی باعث شده بود تا دیگر در اجتماع نباشد و تعامل با دوستان و اعضای خانواده را هم کم کرده بود؛ حتی نمی توانست فرزندانش را ببیند.

او گفته بود که من در قرنطینه مشکلی ندارم، جز این که نمی توانم عزیزانم را ببینم؛ حتی به خاطر این وضعیت نتوانسته بود خودش را واکسینه کند‌‌. او تا به حال 78 بار تست کرونا داده که هر بار تست مثبت بوده است؛ یعنی ویروس در بدنش وجود دارد و همچنان می‌ تواند آن را انتقال دهد.

 

کرونا با این مرد بینوا پدر کشتگی دارد!!

 

منبع : نمناک
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه