ارسال به دیگران پرینت

زندگی زناشویی

قوانین قهر کردن در رابطه زناشویی

قوانین قهر کردن در رابطه زناشویی که هر دو طرف موظف به رعایت آن هستند

قوانین قهر کردن در رابطه زناشویی

قوانین قهر کردن در رابطه زناشویی که هر دو طرف موظف به رعایت آن هستند

برای داشتن یک زندگی شاد، نیازی نیست که کارهای عجیب و غریب و پرهزینه‌ای انجام دهید. شما صرفا نیاز دارید در هنگام بروز مشکلات، چند قانون خاص را رعایت کنید تا بتوانید به راحتی از مراحل سخت بگذرید و شاد باشید. در ادامه قوانین قهر کردن در رابطه زناشویی را می‌خوانید.

1

زمانی که به دلیل بحث و مشاجره با شریک زندگی خود قهر می‌کنید و یا از دست او ناراحت می‌شوید، حق ندارید به هیچ وجه به خانواده‌های هم توهین کنید.

2

وقتی درباره موضوع جدیدی به مشکل خورده‌اید، حق ندارید مسائل و مشکلات کهنه و قدیمی را در بحث‌های خود مطرح کنید. در زمان بحث فقط راجع به همان موضوع خاص صحبت کنید و حاشیه نروید.

3

شام و ناهار نپختن و غذا نخوردن ممنوع

 هیچ وقت زمانی که با هم قهر هستید، حق ندارید وعده‌های غذایی خود را نادیده بگیرید و باید حتما مانند همه اعضای عادی خانواده سر غذا حاضر باشید.

4

به یاد داشته باشید تحت هر شرایطی سلام و خداحافظی و احترام به یکدیگر واجب است و هیچ وقت نباید آن را نادیده بگیرید.

5

در زندگی زناشویی هیچ کس حق ندارد جای خواب خود را عوض کند و جدا از یکدیگر بخوابد. تخت خواب شما به عنوان یک حریم خارج از اختلافات است که باید در هر صورت به آن احترام بگذارید.

6

بین خودتان شرط کنید که در زمان ناراحتی و قهر، هر کسی برای آشتی کردن و عذرخواهی کردن از طرف مقابل خود پیش قدم شود، طرف دیگر وظیفه دارد برای جبران یک هدیه مناسب برای او تهیه کند

7

به یاد داشته باشید که هیچ وقت نباید در بحث و مشاجره درباره یک موضوع مشخص، مشکلات و اشتباهات طرف مقابل خود را تعمیم بدهید. 

هیچ وقت از کلمه «همیشه» در بحث‌ها استفاده نکنید. برای مثال هرگز نگویید: «تو همیشه … اشتباه را تکرار می‌کنی»، چون این موضوع دعوا را به اوج خود می‌رساند.

8

زمانی که از کسی ناراحت هستید، نباید یک طرفه این ناراحتی را مطرح کنید. شما باید به طرف مقابلتان نیز فرصت صحبت کردن و توضیح درباره موضوع پیش آمده را بدهید. با هم قرار بگذارید که هر کسی 5 دقیقه صحبت کند و بعد طرف دیگر 5 دقیقه فرصت پاسخگویی و مطرح کردن دیدگاه خودش را نیز داشته باشد.

9

اگر زمانی موقع بحث کردن، صحبت‌های شما طولانی شد و به نتیجه گیری نرسید یا اگر احساس کردید شرایط روحی شما برای شرکت کردن در بحث مناسب نیست، از ادامه دادن بحث خودداری کنید.

10

شما نباید هیچ وقت در زندگی خط قرمزهای یکدیگر را زیر پا بگذارید. فراموش نکنید که احترام، شرط اول یک رابطه موفق است.

مترجم:لیلا میرزاخان

 

منبع : مجله هنری ژوان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه