ارسال به دیگران پرینت

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت:

تجربه مسکن مهر را تکرار نمی‌کنیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: درباره ساخت یک میلیون مسکن مکاتباتی با بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی داشتیم تا تامین مالی ساخت این تعداد مسکن متنوع شود که تجربه ساخت مسکن مهر تکرار نشود. در این زمینه باید از ظرفیت‌های خارجی نیز استفاده شود که اخبار خوبی مبنی بر فراهم‌شدن زمینه‌های حضور ظرفیت‌های خارجی برای ساخت یک میلیون مسکن خواهید شنید.

تجربه مسکن مهر را تکرار نمی‌کنیم

 وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: درباره ساخت یک میلیون مسکن مکاتباتی با بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی داشتیم تا تامین مالی ساخت این تعداد مسکن متنوع شود که تجربه ساخت مسکن مهر تکرار نشود. در این زمینه باید از ظرفیت‌های خارجی نیز استفاده شود که اخبار خوبی مبنی بر فراهم‌شدن زمینه‌های حضور ظرفیت‌های خارجی برای ساخت یک میلیون مسکن خواهید شنید.

امروز (سه‌شنبه) نشست فعالان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های تهران با احسان خاندوزی -وزیر امور اقتصادی و دارایی - برگزار شد.

نماینده‌های تشکل‌های دانشجویی در این نشست به بیان نظرات و پرسش‌های خود درباره موضوعات مختلف اقتصادی چون قیمت‌گذاری دستوری، ثبات دستوری، بودجه‌ریزی و .... پرداختند.

وزیر اقتصاد در ابتدای این نشست درباره درنظر گرفتن مولفه‌های ثبات اقتصادی در لایحه بودجه سال آینده گفت: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ به ثبات بسیاری از متغیرهای اقتصادی توجه ویژه شده است تا یک فرمول قطعی برای آن‌ها وجود داشته باشد.

سهام و اوراق دولتی عرضه نمی‌شود

وی افزود: طبق قانون بودجه سال‌جاری، بنا است که دولت معادل ۱۱۰ هزار میلیارد تومان از سهام و اوراق خود را در اختیار سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های مربوطه قرار دهد و دولت قصد ندارد سهام و اوراقی در بازار سرمایه عرضه کنند.

ارز ترجیحی داروها حذف نمی‌شود

خاندوزی درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: دولت برای حذف ارز ترجیحی عزم دارد اما قصد دارد که این حذف را به صورت تدریجی انجام دهد تا شوکی ایجاد نکند. البته در این زمینه سعی می‌شود تا با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به بیماران ضربه وارد نشود و ارز ترجیحی داروها حذف نخواهد شد.

وی با بیان اینکه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی حتما بر افزایش قیمت‌ها تاثیر می‌گذارد، اظهار کرد: برای رفع وابستگی به واردات باید در تولیدات کالاهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی به آن‌ها تعلق می‌گیرد، تنوع‌سازی صورت بگیرد. مشکل اصلی ایجاد تورم، غیر از ضعف نظارت بر خلق پول، کسری بودجه دولت‌هاست که در این زمینه باید هزینه‌های جاری دولت کم و کنترل شود زیرا، افزایش هزینه‌های جاری دولت موجب رشد تورم و کسری بودجه می‌شود.

متنوع‌سازی تامین مالی ساخت یک میلیون مسکن

وزیر اقتصاد افزود: درباره ساخت یک میلیون مسکن مکاتباتی با بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی داشتیم تا تامین مالی ساخت این تعداد مسکن متنوع شود که تجربه ساخت مسکن مهر تکرار نشود. در این زمینه باید از ظرفیت‌های خارجی نیز استفاده شود که اخبار خوبی مبنی بر فراهم‌شدن زمینه‌های حضور ظرفیت‌های خارجی برای ساخت یک میلیون مسکن خواهید شنید.

خاندوزی با بیان اینکه همگرایی و همنظری خوبی در ستاد اقتصادی دولت وجود دارد، ادامه داد: نمی‌توانیم چشممان را بر روی رمزارزها ببندیم بلکه باید هم در استخراج و هم در تولید و مبادله رمزارزها مواجه فعال و مقررات گذارانه داشته باشیم. در وزارت اقتصاد کمیته‌ای برای رمزارزها تشکیل شده است که در این کمیته درحال تدوین پیش‌ نویسی در این حوزه هستند.

وی بیان کرد که وزارت اقتصاد مخالف پولی کردن کسری بودجه جاری است.

 

منبع : انتخاب
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    • مراد ملکی ارسالی در

      شماها عمرآ بتوانید مثل دولت احمدی نژاد برای مردم دلسوزی کنید زمان احمدی نژاد حقوق یک کارگر یک میلیون دویست بود و دلار هزار تومان یعنی در ماه هزار دویست دلار حقوق ولی الان بعد از دوازده سال حقوق هر کارگر نهایتآ صدوپنجاه دلار با حق اولاد و مسکن و همه چی زمان احمدی نژاد هر نفر ۴۵ دلار یارانه داشت الان یک دلار و نیم باز بگم مسکن مهر ده دوازده میلیون بود الان فقط ۴۵۰میلیون وام بدون سود وبدون آورده و هزاران خوبی دیگه شماها فقط بلدین یکی رفته پشت سرش بد بگید خاک پای احمدی نژاد هم نمیشین
      فقط هر روز خبر دزدی و اختلاس دارید کلآ فسادین روز به روز بد و بدتر خاک پای احمدی نژاد هم نمی شوید










    • حداقل بگیر بدبخت تامین اجتماعی ارسالی در

      مسکن مهر
      کدام مهر ایا چیزی بنام مهر در ایران وجود دارد
      مهر رفت ونا مهری جایش نشست
      اون از مسکنمون اون از اقتصادمون
      نه عیدی داریم نه یلدائی نه خوشی همش درد و رنج سختی
      ایرانو به نابودی کشوندین برامون یه زندگی خوب شده کابوس

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه