ارسال به دیگران پرینت

کرونا | امیکرون | آمریکا | واکسیناسیون | آفریقای جنوبی | کودکان

دکتر فاوچی: «اومیکرون» احتمالا کمتر از سویه دلتا خطرناک باشد

مقامات بهداشت ایالات متحده روز یکشنبه ۱۴ آذر اعلام کردند، سویه جدید ویروس کرونا موسوم به «اومیکرون» در حالی که به سرعت در سراسر این کشور شیوع می‌یابد، شواهد اولیه حاکی از آن است که احتمالا کمتر از سویه دلتا خطرناک باشد.

دکتر فاوچی: «اومیکرون» احتمالا کمتر از سویه دلتا خطرناک باشد

مقامات بهداشت ایالات متحده روز یکشنبه ۱۴ آذر اعلام کردند، سویه جدید ویروس کرونا موسوم به «اومیکرون» در حالی که به سرعت در سراسر این کشور شیوع می‌یابد، شواهد اولیه حاکی از آن است که احتمالا کمتر از سویه دلتا خطرناک باشد.

دکتر آنتونی فاوچی، مشاور پزشکی جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده، به شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان گفت که البته دانشمندان به اطلاعات بیشتری نیاز دارند تا درباره شدت و سختی اومیکرون نتیجه‌گیری کنند.

گزارش‌ها از آفریقای جنوبی، کشوری که سویه اومیکرون از آنجا شیوع پیدا کرده است، گویای آن است که افزایش میزان بستری شدن نگران‌کننده نبوده است.

فاوچی گفت: «تا اینجای کار به نظر نمی‌رسد که خیلی شدید باشد، اما برای تصمیم‌گیری دراین‌باره که شدت کمتری دارد یا در مقایسه با دلتا بیماری شدیدی ایجاد نمی‌کند، باید واقعا مراقب باشیم.»

او افزود که دولت بایدن در حال بررسی لغو محدودیت‌های سفر به ایالات متحده از بسیاری کشورهای آفریقایی است.

سویه اومیکرون تا روز یکشنبه در یک سوم ایالت‌های آمریکا، از شمال شرق این کشور گرفته تا جنوب و سواحل غربی آن شناسایی شده است. با این حال سویه غالب ویروس کرونا در ایالات متحده همچنان سویه دلتاست که ۹۹ درصد موارد را تشکیل می‌دهد.

 

آیا شدت بیماری ناشی از آلودگی به این گونه از کرونا زیاد است؟

سویه اومیکرون پیامدهای شدیدی ایجاد نکرده است | جزئیات سویه ی جدید کرونا

شورای تحقیقات پزشکی آفریقای جنوبی (SAMRC) پس از انجام یک نمایه بالینی درمورد پذیرش بیماران مبتلا به سویه اومیکرون در استان «گاوتنگ»، در این کشور اعلام کرد: شیوع این سویه جدید پیامدهای شدیدی که در جریان موج های دیگر کرونا وجود داشت، ایجاد نکرده است.

سویه اومیکرون پیامدهای شدیدی ایجاد نکرده است | جزئیات سویه ی جدید کرونا
 

 یک سوال مهم در مورد شیوع سویه جدید کرونا به نام اومیکرون این است که آیا شدت بیماری ناشی از آلودگی به این گونه از کرونا با توجه به تعداد جهش های زیادی که دارد،  مشابه، خفیف تر یا شدیدتر از دیگر سویه های این ویروس است؟

شورای تحقیقات پزشکی آفریقای جنوبی در گزارشی اعلام کرد که رصدهای دقیق بیماران مبتلا به اومیکرون در ۲ هفته گذشته نشان می دهد که اکثر بیماران مبتلا به این سویه که در بخش های کرونایی در بیمارستان بستری بودند نیازی به دریافت اکسیژن نداشتند.

 

در این گزارش آمده است: این تصویری است که در موج های قبلی کرونا مشاهده نشده است. در ابتدای هر سه موج قبلی کرونا و در طول این آن، بخش کرونای بیمارستان ها در آفریقای جنوبی با بیماران زیادی که از دستگاه های اکسیژن ساز استفاده می‌کردند و صدای بی‌وقفه دستگاه‌هایی که جریان زیادی اکسیژن را از بینی وارد بدن بیمار می کردند یا بوق آلارم ونتیلاتور قابل تشخیص بود اما اکنون تعداد نسبتاً موارد بستری ناشی از موج جدید همه گیری کووید-۱۹در بخش‌های عمومی، مراقبت‌های بالا و بخش‌های آی سی یو تصویر بسیار متفاوتی را در مقایسه با آغاز موج‌های قبلی ایجاد می‌کند.  

 

تجزیه و تحلیل دقیق برای مقایسه تصویر فعلی با امواج قبلی هنوز در حال انجام است.

 

در این گزارش تاکید شده است: با این حال آنچه واضح است، این بوده که مشخصات سنی با امواج قبلی متفاوت است که این موضوع ممکن است اثر واکسیناسیون باشد زیرا ۵۷ درصد افراد بالای ۵۰ سال در این استان واکسینه شده اند در حالی که این میزان در گروه ۱۸ تا ۴۹ سال ۳۴ درصد است.

 

با این حال کارشناسان اعلام کردند که زمان بیشتری برای پاسخگویی کامل به سوالات مربوط به شدت کرونا ناشی از نوع جدید اومیکرون نیاز است.

یک یافته اولیه قابل توجه در تجزیه و تحلیل شورای تحقیقات پزشکی آفریقای جنوبی نشان می دهد میانگین مدت اقامت بیماران بسیار کوتاه‌تر بوده و ۲.۸ روزه برای بیماران مبتلا به SARS-CoV-۲ مثبت است که در دو هفته گذشته در بخش‌های کرونا بستری شده‌اند که این میزان با متوسط مدت اقامت ۸.۵ روزه در ۱۸ ماه گذشته قابل مقایسه است.

 

موسسه ملی بیماری های واگیر (NCID) آفریقای جنوبی در گزارش هفتگی خود از مدت اقامت کوتاه تر مشابه را برای تمام بیماران در بیمارستان تسوانا Tshwane گزارش داد. این میزان همچنین کمتر از میانگین مدت اقامت در بیمارستان در استان گوتنگ یا کل کشور است که توسط NCID در امواج قبلی گزارش شده است.

با این حال، شورای تحقیقات پزشکی آفریقای جنوبی اعلام کرد: این نکته حائز اهمیت است که اطمینان یابیم اطلاعات بیماران ارایه شده به آنها تنها مرتبط با ۲ هفته اول موج اومیکرون  در  بیمارستان تسوانا  باشد.

 

مشخصات بالینی بیماران بستری شده می تواند طی ۲ هفته آینده به طور قابل توجهی تغییر کند و تا آن زمان می توانند در مورد شدت بیماری با دقت بیشتری نتیجه گیری کنند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه