ارسال به دیگران پرینت

آمریکا: آماده دیدار بدون پیش شرط با کره شمالی هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد آماده دیدار بدون پیش شرط با کره شمالی هستیم. ند پرایس در گفتگو با خبرنگاران در واشنگتن درباره آزمایش های موشکی اخیر کره شمالی افزود ما همچنان نگران نقض مکرر چندین قطعنامه شورای امنیت از سوی کره شمالی هستیم و بر پیروی کامل از قطعنامه های شورای امنیت و اجرای همه تحریم های سازمان ملل تاکید می کنیم.

آمریکا: آماده دیدار بدون پیش شرط با کره شمالی هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد آماده دیدار بدون پیش شرط با کره شمالی هستیم.

ند پرایس در گفتگو با خبرنگاران در واشنگتن درباره آزمایش های موشکی اخیر کره شمالی افزود ما همچنان نگران نقض مکرر چندین قطعنامه شورای امنیت از سوی کره شمالی هستیم و بر پیروی کامل از قطعنامه های شورای امنیت و اجرای همه تحریم های سازمان ملل تاکید می کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد ما از نزدیک با متحدان خود از جمله در مناطق هند و اقیانوسیه، کره و ژاپن همکاری می کنیم. با این وجود همانطور که قبلا گفتیم، آماده ایم با کره شمالی بدون پیش شرطی دیدار کنیم.

پیش از این، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا، آزمایش‌های موشکی کره شمالی را نقض مکرر قطعنامه های شورای امنیت دانست و گفت این آزمایش ها منجر به افزایش بی‌ثباتی می‌شود.وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با خبرنگاران افزود: ما درباره موارد نقض مکرر قطعنامه‌های شورای امنیت که بستر بی‌ثباتی و ناامنی بیشتری را فراهم می‌کنند، نگران هستیم.

وی درعین حال افزود که در حال ارزیابی آزمایش‌های موشکی کره شمالی هستیم تا بفهمیم دقیقا چه کاری انجام داده و از چه فناوری‌ای استفاده کرده‌اند.

پنتاگون نیز با بیان اینکه در حال تحقیق در مورد ماهیت مافوق صوت موشک پرتاب شده کره شمالی است، گفت همانطور که قبلا گفته ایم تاکید می‌کنیم تعهد ما به حمایت و دفاع از ژاپن و کره جنوبی، آهنین است.

سخنگوی کاخ سفید نیز ادعای تعهد واشنگتن برای گفتگو با پیونگ یانگ را تکرار کرد و گفت: همچنان آماده گفتگو در مورد طیف وسیعی از مسائل هستیم. پیشنهادات خاصی برای گفتگو با کره شمالی ارائه کرده ایم اما پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: از نظر مذاکرات بالقوه بین کره شمالی و کره جنوبی، بدیهی است که ما خود را برای مشارکت احتمالی اماده کرده‌ایم.

کره شمالی اخیرا اعلام کرد با موفقیت یک نوع جدید از موشک کروز دوربرد را در آخر هفته آزمایش کرده است و آن را "یک سلاح استراتژیک با اهمیت بالا" برای نشان دادن توان هسته ای خود نامید.

پس از آن، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی (JCS) اعلام کرد که کره شمالی تنها دو روز پس از آزمایش موفقیت آمیز یک موشک جدید، دو موشک بالستیک کوتاه برد را به سمت دریای شرقی شلیک کرده است.

ارتش کره جنوبی در اطلاعیه ای اعلام کرد مقامات اطلاعاتی کره جنوبی و آمریکا در حال تجزیه و تحلیل جزئیات این پرتاب ها برای کسب اطلاعات بیشتر هستند.

پیونگ یانگ همچنین اعلام کرد که یک موشک مافوق صوت جدید آزمایش کرده است. رسانه دولتی کره شمالی بامداد جمعه اعلام کرد که این کشور موشک ضد هوایی جدیدی را با موفقیت آزمایش کرد.

خبرگزاری دولتی کره شمالی گزارش داد موشک ضدهوایی عملکرد رزمی قابل توجهی داشته و شامل کنترل دو سکان فرمان و سایر فناوری‌های جدید است.

تصویری در روزنامه رسمی رودونگ سینمون نیز نشان می‌دهد که موشک روز پنجشنبه (به وقت محلی) از روی یک وسیله نقلیه پرتاب شده است.

با انتشار این خبر، وزارت دفاع سئول به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که نمی تواند بلافاصله آخرین پرتاب را تأیید کند.

موشک‌های ضدهوایی بسیار کوچکتر از موشک‌های بالستیک هستند که کره شمالی بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد از توسعه آن منع شده است.

"مون جائه این" رئیس جمهور کره جنوبی در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد درخواست کشورش برای اعلام رسمی پایان جنگ کره را تکرار کرد و پیشنهاد کرد که دو کره به همراه آمریکا (یا به همراه آمریکا و چین) ‌ این موضوع را اعلام کنند.

او با اشاره به مجموعه ای از توافقنامه‌های گذشته و همچنین توافقنامه پیونگ یانگ و واشنگتن در سنگاپور در سال ۲۰۱۸ ابراز امیدواری کرد شبه جزیره کره قدرت گفتگو و همکاری در تقویت صلح را دارد.

در ژاپن نیز نخست وزیر این کشور آزمایش های موشکی اخیر پیونگ یانگ را تهدیدی برای ثبات منطقه توصیف کرده و از شورای امنیت ملی کشورش خواسته است این مساله را بررسی کند.

این در حالی است که کره شمالی اعلام کرده است صحبت از اعلام رسمی پایان جنگ کره زودهنگام است، زیرا هیچ تضمینی برای پایان سیاست خصمانه آمریکا در قبال پیونگ یانگ وجود ندارد.

"ری تائه سونگ"‌ معاون وزیر امور خارجه کره شمالی اعلام کرد: تا زمانی که شرایط سیاسی درخصوص جمهوری دموکراتیک خلق کره (شمالی) و سیاست خصمانه آمریکا تغییر نکرده باشد، هیچ چیزی عوض نخواهد شد، هر چند که توقف جنگ صدها بار اعلام شده است.

این مقام کره شمالی تصریح کرد: کنار گذاشتن سیاست خصمانه و استانداردها (معیارهای) دوگانه آمریکا اولویت اصلی و مهم در ایجاد ثبات در شرایط شبه جزیره کره و تضمین صلح است.

شورای امنیت سازمان ملل نیز روز جمعه پشت درهای بسته نشستی را برگزار کرد اما درباره صدور بیانیه مشترک به توافقی نرسیدند.

منبع : انتخاب
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه