ارسال به دیگران پرینت

حمایت فرانسه از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران در چارچوب قطعنامه شورای امنیت

وزارت خارجه فرانسه در مورد رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران در ماه اکتبر گفت: فرانسه عمیقاً به توافق وین و قطعنامه شماره ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متعهد است.

حمایت فرانسه از لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران در چارچوب قطعنامه شورای امنیت

به نقل از وب سایت رسمی وزارت خارجه فرانسه، پاریس در پاسخ به مواضع آنان در مورد پایان تحریم فروش سلاح‌های متعارف به ایران در سال 2020، که در توافق هسته‌ای (برجام) درج شده است و آیا فرانسه خواهان تمدید این تحریم است؟ عنوان کرد: فرانسه عمیقاً متعهد به توافق وین و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل است.

رفع تحریم تسلیحاتی سازمان ملل در ماه اکتبر (مهرماه) که با قطعنامه 2231 تعیین شده بود، می‌تواند پیامدهای اساسی برای امنیت و ثبات منطقه‌ای داشته باشد. 

در ادامه گزارش آمده است: تحریم اتحادیه اروپا مطابق با شرایط توافق نامه وین پس از سال 2020 و تا اکتبر 2023، به همراه تحریم سازمان ملل در مورد فناوری‌ها و تجهیزات بالستیک، همچنان ادامه خواهد داشت. 

فرانسه قصد دارد با شرکای E3 در توافق وین و شورای امنیت از نزدیک در این زمینه همکاری کند. همچنان به طور کامل متعهد به ایجاد شرایط برای کم شدن تنش در منطقه است. 

پامپئو: اجازه نخواهیم داد تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران برداشته شودآمریکا به دنبال تمدید نامحدود تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران استرویترز: تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران ناکام ‌می‌ماند

مجید تخت روانچی نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تکاپوی رژیم آمریکا برای تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران را خلاف قطعنامه 2231 شورای امنیت دانست و گفت: این ادعا که هنوز در برجام حضور دارند یک طنز بی‌سابقه تاریخی و ناپذیرفتنی است. 

مجید تخت روانچی روز چهارشنبه، درباره موضع ایران درباره تکاپوی رژیم آمریکا برای تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی ایران که در ماه اکتبر پایان می‌یابد، این مطلب را مطرح کرد. 

وی افزود: آمریکا با خروج از برجام، هم قطعنامه 2231 و هم تعهداتی که توسط برجام قبول کرده بود را نقض کرد. این موارد، تعهدات بین‌المللی آمریکا است و ربطی به دولت این کشور ندارد که چه کسی بر سر کار باشد. همچنین برجام، از طریق قطعنامه 2231 بخشی از حقوق بین الملل شده است و به هیچ پذیرفتنی نیست که آمریکایی‌ها بگویند چون این توافق توسط دولت دیگری امضا شده و الان دولت دیگری بر سر کار است، می‌توانند از آن خارج شوند. 

منبع : خبربان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه