ارسال به دیگران پرینت

انتخابات در اراضی اشغالی؛ افشاگری های نتانیاهو و گانتز علیه یکدیگر شدت گرفت

سومین انتخابات در اراضی اشغالی طی یک سال گذشته در حالی برگزار می‌ شود که نظرسنجی‌ ها بار دیگر نشان می‌ دهد هیچ یک از احزاب رژیم صهیونیستی قادر به کسب اکثریت نیستند.

انتخابات در اراضی اشغالی؛ افشاگری های نتانیاهو و گانتز علیه یکدیگر شدت گرفت

سومین انتخابات در اراضی اشغالی در طول یکسال، روز دوشنبه ۲ مارس (۱۲ اسفند) برگزار خواهد شد.

این انتخابات در حالی برگزار می‌ شود که نتایج نظرسنجی‌ ها نشان می‌ دهد هیچ یک از احزاب رژیم صهیونیستی قادر به کسب اکثریت برای تشکیل کابینه نیستند.

بر اساس جدیدترین نظرسنجی‌های انجام شده که رسانه‌ های رژیم صهیونیستی نتایج آن‌ها را منتشر کرده اند، حزب «لیکود» به ریاست «بنیامین نتانیاهو» و حزب «آبی و سفید» به ریاست «بنی گانتز» نتایجی نزدیک را کسب کرده اند.

این نتایج حاکی از آن است که احتمالا بار دیگر بن‌ بست در تشکیل کابینه ادامه خواهد داشت.

علاوه بر این بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران نیز امید چندانی به این انتخابت نداشته و موضوع انتخابات چهارم را مطرح کرده اند.

در همین حال به تازگی نظرسنجی دیگری در میان احزاب کنست رژیم صهیونیستی برگزار شده که نشان می‌دهد هیچ یک از احزاب قادر به کسب ۶۱ کرسی برای تشکیل کابینه نخواهند بود.

انتخابات روز دوشنبه در حالی برگزار می‌شود که نتانیاهو و بنی گانتز در انتخابات ماه آوریل و سپتامبر موفق به کسب اکثریت و همچنین کابینه ائتلافی نشدند؛ جریانی که به نظر می‌رسد در انتخابات پیش رو نیز تکرار شود

علاوه بر این در آستانه انتخابات، تنش میان نتانیاهو و گانتز بالا گرفته و طی روز‌های گذشته رسانه‌ های رژیم صهیونیستی از تلاش افراد نزدیک به نتانیاهو برای جاسوسی از گانتز خبر می دهند.

پایگاه میدل ایست آی در گزارشی ضمن انتشار نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ها می‌نویسد: نتایج برآمده همسان با نتایج دور قبلی انتخابات است که ۲ طرف در تشکیل کابینه با شکست مواجه شدند.

حزب «اسرائیل بیتنا» به ریاست «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی یکی از تاثیرگذارترین احزاب در سرزمین‌های اشغالی است که حاضر به ائتلاف با هیچ طرفی نیست و این موضوع احتمال شکست انتخابات سوم را تقویت می‌کند.

 

منبع : میزان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه