ارسال به دیگران پرینت

متقاضیانی که هنوز پیامکی دریافت نکرده‌اند وضعیت خود را استعلام کنند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن ۳۰ مهر را آخرین مهلت ثبت‌نام متقاضیان برای دریافت وام ودیعه مسکن اعلام‌کرد و گفت: متقاضیانی که هنوز پیامکی دریافت نکرده‌اند باید به سامانه طرح اقدام ملی مراجعه کنند.


متقاضیانی که هنوز پیامکی دریافت نکرده‌اند وضعیت خود را استعلام کنند.

به گزارش روز سه شنبه از وزارت راه و شهرسازی «پروانه اصلانی»، در خصوص آخرین مهلت ثبت‌نام وام ودیعه مسکن، گفت: تنها سه روز به پایان مهلت ثبت‌نام در طرح تسهیلات ودیعه مسکن باقی‌مانده است.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: ضروری است تمامی مستاجران فاقد مسکن دارای اجاره‌نامه رسمی با در اختیار داشتن کد رهگیری قرارداد محل اجاره خود جهت ثبت‌نام در طرح تسهیلات ودیعه مسکن تا تاریخ ۳۰ مهرماه به سامانه طرح اقدام ملی مسکن به نشانی tem.mrud.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

اصلانی ادامه داد: متقاضیانی که داوطلب دریافت وام ودیعه مسکن شده و ثبت‌نام را انجام داده‌اند و هنوز پیامکی دریافت نکرده‌اند باید به سامانه طرح اقدام ملی مراجعه کرده و در بخش مشاهده درخواست با ثبت کدملی، وضعیت خود را استعلام کنند.

وی گفت: چنانچه امکان ورود برای آنها فراهم نشد، با انتخاب فراموشی رمز عبور و دریافت کد برای متقاضیان این امکان فراهم خواهد شد.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، تصریح کرد: الزامی برای ثبت شماره همراه به نام سرپرست خانوار نیست و شماره همراه تنها برای اطلاع رسانی به متقاضیان مطالبه می‌شود.

متقاضیان برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن باید دارای اجاره نامه و کد رهگیری، عدم سابقه مالکیت باشند.

دریافت این تسهیلات منوط به دارا بودن شرایط مندرج در ماده «۱» آیین نامه اجرایی قانون ساماندهی از جمله «نداشتن سابقه مالکیت از سال ۱۳۸۴ به بعد» بوده است.

تمامی متقاضیان و افراد تحت تکفل آن‌ها متعهد هستند که از تاریخ (۱۳۸۴/۱/۱)، فاقد مسکن و یا زمین مسکونی ملکی باشند؛ بنابراین چنانچه در هر زمان سابقه مالکیت آنها محرز شود از فرآیند پرداخت تسهیلات حذف شده و در صورت اخذ آن تسهیلات متعهد به جبران خسارت و استرداد تسهیلات دریافتی و جرایم مربوط خواهند بود.

 

 

منبع : عصر ایران
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه