ارسال به دیگران پرینت

اشتباهاتی که کارآفرینان مرتکب می شوند

ایده نو و خوبی دارید. مشتاقید و مطمئن که کاری که می خواهید بکنید با استقبال عمومی مواجه می شود. اما می دانید که راه پیش روی شما راه ساده ای نیست؟ از رقیب های سرسخت گرفته تا قوانین دست و پاگیر، همه می توانند مانع کار شما بشوند. در این مطلب نظرات کارآفرینان موفق را می خوانید و خواهید دید چه مشکلاتی برای راه انداختن یک استارتآپ موفق پیش رو دارید.

اشتباهاتی که کارآفرینان مرتکب می شوند

۵۵آنلاین :

ایده نو و خوبی دارید. مشتاقید و مطمئن که کاری که می خواهید بکنید با استقبال عمومی مواجه می شود. اما می دانید که راه پیش روی شما راه ساده ای نیست؟

از رقیب های سرسخت گرفته تا قوانین دست و پاگیر، همه می توانند مانع کار شما بشوند.

در این مطلب نظرات کارآفرینان موفق را می خوانید و خواهید دید چه مشکلاتی برای راه انداختن یک استارتآپ موفق پیش رو دارید.

1. اشتباه در تخمین زمان مورد نیاز و هزینه های لازم برای راه اندازی کار از صفر

فرنسیس گلیک، موسس استارتآپ موفق Water Journeys معتقد است دو برابر زمان تخمین زده شده و سه برابر هزینه پیش بینی شده برای شروع کار لازم است. درست پیش بینی کنید و دچار اشتباه نشوید. کار تمام وقتی که دارید را رها نکنید و در زمان فراغت روی استارتآپ خود کار کنید.

2. صبر بیش ازحد برای راه اندازی استارتآپ

برنامه ریزی و تحقیق در مورد بازار می تواند تا ابد طول بکشد! وارد گود شوید و کار را شروع کنید. توماس دونوهو موسس استارتآپ Level Agency می گوید لازم نیست همه کارها بی نقص باشد تا کار را شروع کنید. کار بی نقص اساسا وجود خارجی ندارد! بازخورد مشتریان بهترین راهنمای شما برای ادامه مسیر است.

3. مشخص نشدن اهداف نهایی پیش از شروع کار

معمولا کارآفرینان در ابتدا با شوق و ذوق زیادی کار را می خواهند شروع کنند و با خوش بینی می گویند هر کاری ممکن است. مایکل فلوز، موسس شرکت نرم افزاری Broadway Lab معتقد است هنگام شروع کار لازم است چشم انداز کاری، اهداف، ارزش ها و مزیت های رقابتی استارتآپ خود را به دقت مشخص کنید تا بدانید چه برنامه ای دارید و اثرگذاری و تمرکز کاری خود را بالا ببرید.

4. ارزیابی نکردن صحیح بازار رقابتی

شاید وجود رقبا بر خلاف انتظار شما باشد، اما وجود رقبا باعث می شود نیازی نداشته باشید برای مشتریان محصولات یا خدماتی که عرضه می کنید همه چیز را از صفر توضیح بدهید و تقاضا را ایجاد کنید. هتر هومان، کارآفرین و مشاور در زمینه ناباروری می گوید: "وجود رقبای زیاد که سبب اشباع بازار می شود، قطعا مطلوب نیست اما باعث شناخت بازار و مشتری برای یک استارتآپ می شود"

5. نمی توانند دیگران را متقاعد کنند.

آدام مندلر، مدیرعامل و کارآفرین Veloz Group معتقد است کارآفرینان عاشق ایده کاری خود هستند، اما نمی توانند این علاقه را برای مشتریان خود ایجاد کنند و شکست می خورند. اینکه به کار علاقه مند باشید یک بحث است، و اینکه بتوانید دیگران را هم متقاعد کنید که از استارتآپ شما استفاده کنند، بحثی دیگر! پس اگر مستریان به کار شما علاقه ای نشان نمی دهند، مشکل از شماست، نه مشتری!

منبع : 55 آنلاین
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه