ارسال به دیگران پرینت

سردار ابوالفضل شکارچی | جنگ

آمریکا در تلاش برای فرار آبرومندانه از جنگ | تنگه هرمز به دست آمریکایی‌ها نخواهد افتاد

سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها به دنبال راه فرار آبرومندانه هستند، اظهار کرد: به هیچ عنوان دست آمریکایی ها به تنگه هرمز نخواهد رسید.

آمریکا در تلاش برای فرار آبرومندانه از جنگ | تنگه هرمز به دست آمریکایی‌ها نخواهد افتاد

سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها به دنبال راه فرار آبرومندانه هستند، اظهار  کرد: به هیچ عنوان دست آمریکایی ها به تنگه هرمز نخواهد رسید.

سردار ابوالفضل شکارچی در برنامه تلویزیونی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر حمله زمینی نظامی به ایران و همچنین بازگرداندن ایران به دوران عصر حجر گفت: صحبت‌های ترامپ به شکلی است که هر وقت صحبت می‌کند، حقارت خودش را بیشتر برای جهانیان نمایان می‌کند و چون انسان پایداری نیست، به اعتقاد بسیاری از کارشناسان بین‌المللی، سیاستمداران جهان و کارشناسان نظامی جهان فرد دروغگو نمی‌تواند ثبات قدم داشته باشد و حرف‌هایش قابل اعتبار نیست.

وی افزود: ترامپ با برآورد و محاسبات غلط وارد جنگ با ایران شد بدون هیچ توجیهی؛ براساس همان قلدری و یاغی‌گری که این فرد متجاوز و متوهم دارد، این تجاوز را علیه مردم ایران شروع کرد.  یکی از دلایل اصلی این تجاوز  این است که او به صهیونیست‌ها بدهکار است و به علت پرونده‌ای که در اپستین دارد و مشکلاتی که برایش به وجود آمده، سازمان موساد اسرائیل یقه اش را گرفته و او را به چالش کشیده و به یک سری حرکاتی که شاید خودش هم خیلی راضی نباشد، وادار می‌کند. این فردی که به عنوان رئیس جمهور از او نام برده می‌شود در هر حال به تله صهیونیست‌ها گرفتار شده و راه فرار هم برای خودش نمی‌بیند. 

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه ترامپ در طول تاریخ آمریکا دروغگوترین، بی‌آبروترین و حقیرترین رئیس جمهور آمریکا است، عنوان کرد: البته این حرف به آن معنا نیست که روسای جمهور قبلی آمریکا علیه السلام بودند. متاسفانه از زمانی که نطفه آمریکا بنا نهاده شده، خوی تجاوزگری و یاغی گری در آمریکایی‌ها بوده؛ اول مردم سرزمین‌های آمریکا را قتل عام و مرتب جنگ و خونریزی کردند ولی این رئیس جمهور با آن رئیس جمهورهای دیگر تفاوتش این است که حقیرترین، دروغگوترین، بی آبروترین، پرروترین و یاغی‌ترین است و به هر حال این صفات به ایشان کاملاً می‌چسبد و امروز دنیا هم این موضوع را باور کرده است.

سردار شکارچی با بیان اینکه «ترامپ محاسبات غلطی از مردم، نیروهای مسلح، رهبری و مسئولان عالی رتبه ایران داشت و بر اساس برآوردی غلط وارد این جنگ شد»، اظهار کرد: در جنگ ۱۲ روزه به شکلی و در جنگ فعلی به شکل دیگر با فریب مذاکره هر ۲ جنگ را شروع کرد و به دنیا نشان داد که آن فرمایشات امام شهید و قائد شهید ما در عمل چقدر دقیق است که «مذاکره با آمریکا هیچ سودی ندارد»؛ همه‌اش خسارت و ضرر و زیان است و ثابت شد در هر دو جنگ و بعد از فتنه هجدهم و نوزدهم دی، احساس غلطی به او، هواداران و هم پیمانانش دست داده بود که جمهوری اسلامی در اوج ضعف به سر می‌برد و می‌شود تیر خلاصی را با اقدام نظامی همه جانبه به جمهوری اسلامی و کشور ایران و ملت ایران زد.

امنیت جزیره خارک به طور کامل برقرار است | صادرات نفت بدون مشکل در جریان است

وی ادامه داد: امروز که تقریباً در پایان هفته پنجم این جنگ به سر می‌بریم، با توجّه به هر روز و هر فتنه‌ای که پشت سر گذاشتیم، هم به ارتش آمریکا و هم به مسئولان آمریکایی و هم به رژیم صهیونیستی و هم به سیاستمداران و ملت‌های جهان ثابت شد که آمریکا، آنچه که از خودش نمایش می‌داد، مبنی بر اینکه من ابرقدرت جهان هستم و تصمیم می‌گیرم و اجرا می‌کنم و باید بشود، نیست؛ این بزرگترین دستاورد ما است؛ این، آن آمریکایی نیست که نمایش داده می‌شد و با این شعار همه‌ی ملت‌ها را چپاول، غارت و استثمار می‌کردند. جمهوری اسلامی و ملت ایران از این شعار پوچ و توخالی رونمایی کردند و واقعیت و حقیقتش آن را به نمایش گذاشتند؛ این بزرگترین دستاورد جمهوری اسلامی در این جنگ است.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح تصریح کرد: امروز آمریکا دیگر اعتبار ۸ اسفند را در دنیا ندارد؛ اعتبار ۹ اسفند و اعتبار ۱۰ اسفند را هم ندارد چراکه هرچه پیش آمدیم این اعتبار شکسته شد و از بین رفت؛ روزی آمریکایی‌ها وقتی می‌خواستند تهدید کنند ایران اسلامی و ملت شرافتمند ایران را مرتباً می‌گفتند که ما گزینه‌های خاصی روی میز داریم؛ خیلی‌ها به درست و غلط تحلیل و پرهیز می‌کردند که یک وقت این چیزهایی که روی میز قرار گرفتند و برگه‌هایی که اینها روی میز گذاشته‌اند، یک وقت عملیاتی نشوند. شدیدترین تهدید آمریکا که گزینه روی میز بود به منصه ظهور درآمد و مشخص شد که آمریکا طبل توخالی و ببر کاغذی بیش نیست؛  این را ملت سلحشور ایران، رزمندگان اسلام در نیروهای مسلح، مسئولان ثابت قدم کشور و در راس چه امام شهیدمان و چه مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای دقیق این را توصیف کردند که به هر حال آمریکا فقط زبان زور سرش می‌شود.

سردار شکارچی افزود: وقتی با زور در مقابل آمریکایی‌ها آرایش گرفته شود، آن‌ها به زودی عقب نشینی می‌کنند. ترامپ در سخنرانی شب قبلش برای چندمین بار گفته که ما نیروهای مسلح و نیروهای دریایی را نابود کردیم؛ یک سوال می‌کنیم؛ اگر شما اینها را نابود کردید از مریخ دارد به روی سر فرماندهان و افسران شما موشک می‌بارد؟ تجهیزات پیشرفته شما دارد در منطقه نابود می‌شود، مراکز اقتصادی و شرکت‌های آمریکایی زیر ضربات دارند نابود می‌شود؛ اینها چطور دارد نابود می‌شود؟ یک نفر در حالت خواب هم چنین تحلیلی نمی‌کند. چی نابود شده؟ کجا نابود شده؟ شما پیشرفته‌ترین ناوهای خودتان را به منطقه آوردید و با اسم این ناوها، نفت مناطق نفت خیز جهان و ثروت ملت‌ها را چپاول می‌کردید؛ سران بسیاری از کشورها را در رعب و وحشت و ترس قرار می‌دادید و از آنها زورگیری و منابع آنها را غارت می‌کردید.

وی با بیان اینکه «امروز نیروهای مسلح ایران به پشتوانه مردم عزیز و البته با توکل به خداوند متعال و اراده الهی که دارند همه اینها را به چالش کشیده‌اند»، خطاب به مقامات آمریکا تاکید کرد: امروز نیروهای مسلح ایران ناکارآمدی همه تجهیزات پیشرفته شما را به جهانیان نشان داده‌اند؛  برای اولین بار است که روی این کره زمین یک هواپیمای آواکس با قیمت حدود ۷۰۰ میلیون دلار و تجهیزات بسیار پیشرفته مرکز فرماندهی و کنترل هوایی که پیشرفته‌ترین هواپیما در این زمینه است، با پهپاد کمتر از ۳۰ هزار دلاری مورد اصابت قرار می‌گیرد و آبروی شما روی کره زمین می‌رود؛ ده تا از هواپیماهای سوخت‌رسان شما از رده خارج و منهدم شد. هواپیماهای F۱۸ F۱۶، F۱۵ و بیش از ۱۵۰ پهپادهای پیشرفته‌ای که قیمت‌های بسیار گران دارند. MQ۹ با قیمت ۳۰ میلیون دلار روزانه دارد مورد اصابت قرار می‌گیرد. قبلاً پدافند ما آسیبی دید؛ در فرصتی که بعد از جنگ ۱۲ روزه تا همین جنگ فعلی ایجاد شد، دانشمندان جوان ما در در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در سامانه پدافند یکپارچه پدافند هوایی کشور توانستند به تجهیزات بسیار پیشرفته دستیابی پیدا کنند و بسیاری از اینها را ساقط کنند. امروز امنیت شما را گرفته‌اند.

سخنگوی مسلح ادامه داد: روزی حرف از گنبد آهنین در رژیم صهیونیستی زده می‌شد که هیچ سلاحی قادر به ورود و نفوذ بر سرزمین‌های اشغالی نخواهد بود؛ تمام این منطقه را شما به سامانه‌های پیشرفت پدافند هوایی جهان مسلح کردید اما در این جنگ ناکارآمدی اینها در مقابل قدرتی که جمهوری اسلامی از خودش نشان داد، کاملاً عیان شد. اگر مثلاً در جنگ ۱۲ روزه تعداد قابل توجهی از پهپادهای ما قدرت نفوذ به سرزمین‌های اشغالی را نداشتند، امروز می‌گویم که بیشترین درصد پهپادهای ایرانی در حال فرود بر سر رژیم مفلوک صهیونیستی و در پایگاه های آمریکا در منطقه هستند.

سردار شکارچی با اشاره به تلاش دشمن آمریکایی برای دستاوردسازی از جنگ با ایران  خطاب به آنها گفت: شما هیچ دستاوردی نداشتید؛ شما از روز اول جنگ، یک مرحله عقب نشینی را نمایان کردید؛ شما می‌خواستید نظام جمهوری اسلامی را ساقط و همه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی را نابود کنید؛ شما می‌گفتید که ما باید بر تنگه هرمز تسلط پیدا کنیم؛ شما ابتدا می‌گفتید که ایران در مقابل آمریکا ۴۸ ساعت بیشتر دوام نخواهد آورد اما الان هفته پنجم است و ما حتی نه پایگاه‌های آمریکا در منطقه که مخفیگاه‌های افسران و فرماندهان شما را البته با کمک مردم مسلمان کشف می‌کنیم و سلاح‌های مرگبار خودمان را بر سر آنها می‌ریزیم.

وی با بیان اینکه «در طول تاریخ آمریکا، آمریکا اینقدر تحقیر نشده بود که ترامپ آمریکا را تحقیر و ارتش آمریکا را ذلیل کرد»، عنوان کرد: امروزه ارتش آمریکا اصلاً روحیه جنگیدن ندارد؛ این چه ارتشی است که از پایگاه‌های خودش فرار کند و در مراکز تجاری و هتل‌ها پناه بگیرد تا زیر ضرب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی قرار نگیرد؟ ارتش قدرتمند جهان، امروز از مواضع اصلی خودش فراری شده و به مراکز غیر نظامی پناه برده است اما ما با توجه به سلاح‌های نقطه زنی که داریم و برای اینکه آسیب به مردم منطقه وارد نشود، مستقیما داریم مراکز مخفیگاه اینها را مورد اصابت قرار می‌دهیم.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح خطاب به آمریکایی‌ها ادامه داد: شما فولاد مبارکه اصفهان و فولاد خوزستان را که متعلق به مردم است، مورد اصابت قرار دادید درحالیکه آنجا مرکز نظامی نیست ولی ما مراکزی را از شما زیر ضربه بردیم که مواد اولیه ساخت همین تجهیزات نظامی است که با آن‌ها F-35 و موشک و ناو و بالگرد و زیر دریایی درست می‌کنید؛ اینها را ما زیر ضربه بردیم و ضربات بسیار خسارت باری را وارد کردیم. یکی از این شرکت‌ها به لحاظ ریالی حدود دو برابر کل فولاد مبارکه اصفهان سرمایه‌گذاری شده و سرمایه‌اش هم برای آمریکایی‌ها است محصولش هم برای آمریکایی‌ها می‌رود که سال‌های سال قابل بازسازی نخواهد بود.

سردار شکارچی با تاکید بر اینکه با دستاوردسازی آمریکایی‌ها راه به جایی نخواهند برد، افزود: جایی می‌گویند که مهمات ایران نابود و تمام شده؛ درحالیکه به بخش‌های تولید سلاح‌های راهبردی ما، موشک‌ها و پهبادها و بخش‌های جنگ الکترونیک و سامانه‌های نوین پدافند هوایی آسیب جزئی و خیلی ناچیزی وارد شده است. شما هیچ اطلاعی از پایگاه‌های ما ندارید؛  اصلاً نمی‌دانید کجا هست که بخواهید کاری کنید و اگر هم بدانید در جاهایی است که امکان اقدام روی آن نخواهید داشت.

وی با بیان اینکه «ما برای ادامه دستمان پر است و هیچ جایی نگرانی نداریم و مردم هم نباید نگران باشند»، عنوان کرد: البته ما جنگ طلب نیستیم؛ ما مورد تجاوز قرار گرفته‌ایم؛ باید این خسارت‌هایی که به مردم ما وارد کرده‌اند را پاسخ دهند. آن‌ها اولین بمب‌ها و موشک‌های تاماهاوک را به یک مدرسه با سنین پایین کودک دختر و پسر در میناب شلیک کردند و بیش از صد و شصت کودک را به خاک و خون کشیدند؛ این استیصال کشوری مثل آمریکا و رئیس جمهوری مثل ترامپ را افشا می‌کند. پیش بینی کرده بودند که اگر رهبر معظم انقلاب اسلامی را ترور کنند، کشور بدون رهبر به زودی از هم خواهد پاشید؛ آن‌ها اصلاً از ساختار جمهوری اسلامی هیچ اطلاعی ندارند و در خواب غفلت و خرگوشی به سر می‌برند.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: رهبری شهید نسخه‌ای را برای نظام جمهوری اسلامی و برای ملت ایران در ظلم‌ستیزی و مقابله با استکبار جهانی تنظیم کردند که بسیاری از نقاط هدف این نقشه هنوز پیاده‌ نشده و در حال پیاده‌سازی است و طبق همان نقشه نظام دارد پیش می‌رود. جمهوری اسلامی ساختاری دارد که در کمترین زمان ممکن در اوج جنگ و در بمباران، رهبر تعیین می‌کند و آن رهبر بلافاصله شروع می‌کند به تصمیم گیری و هدایت؛ هم هدایت نیروهای مسلح، هم هدایت مردم و هم هدایت مسئولان و هیچ خدشه‌ای به نظام وارد نمی‌شود. ساختار ما بسیار مستحکم و ریشه دار است و آن‌ها هیچ وقت نخواهند توانست نظام را فروپاشی کنند. 

سردار شکارچی همچنین درباره تهدیدات مطرح شده از سوی آمریکا در خصوص حمل زمینی به ایران با تاکید بر اینکه ما منتظر هستیم برای عملیات زمینی آمریکا، اظهار کرد: ما انتظار می‌کشیم که آغاز شود چون درسی به آنها خواهیم داد که تا ابد به هیچ کشوری و به ضعیف‌ترین کشور دنیا هم قصد تجاوز نکنند؛ این آمادگی را نیروهای مسلح ما دارند. اتفاقاً در درگیری‌های نزدیک و رودررو و چهره به چهره بلایی به سر آمریکایی‌ها می‌آوریم که دیگر هیچکس دیگر عضو ارتش آمریکا نشود؛ آنقدر وحشت ایجاد و قتلگاهی برای آنها درست شود که تا چند نسل آینده آمریکا برای عضویت در ارتش آمریکا داوطلب نشوند؛ این آمادگی را داریم. ممکن است دست به این خطای راهبردی هم بزنند؛ مشکل خاصی ندارد.

وی خطاب به آمریکایی‌ها گفت: ما از راه دور با شما جنگیدیم و شما را به چالش کشیدیم؛ بیچاره‌تان کرده‌ایم و امروز فرار کردید از پایگاه‌های خودتان رفته‌اید و مردم منطقه را سپر خودتان قرار داده‌اید. امروز در بندرهای تجاری، کارخانجات، شرکت‌های اقتصادی، هتل‌ها به عنوان پناهگاه  مخفی می‌شوید تا تلفات ندهید اما در حمله زمینی خبری از این پناهگاه‌ها و سپر انسانی نیست و ما برای چنین صحنه‌ای بسیار قدرتمندانه آمادگی داریم. ما به هر آن‌چه گفتیم، عمل کردیم.

 سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با اشاره به تغییر راهبرد ایران به فراتر از چشم در برابر چشم، تاکید کرد: ما امروز می‌گوییم مه هر خسارتی که به جمهوری اسلامی وارد می‌شود تا لحظه پشیمانی و برداشتن سایه جنگ از سر ملت ایران پیش می‌رویم؛ گلوی دشمن را با پنجه‌های آهنین مردم و نیروهای مسلح آن قدر می‌فشاریم تا خفه شود. به حول قوه الهی اینکه سر بزنند، سر بزنیم؛ چشم بزنند، چشم بزنیم، راهبرد ما نیست بلکه راهبرد ما تنبیه متجاوز تا پشیمانی صد درصد است؛ اینکه سایه جنگ از این ملت برداشته شود این نیست که امروز آتش‌بسی را اعلام می‌کنند، فردا دوباره به بهانه‌های مختلف تجاوز کنند و همین طور مردم را در اضطراب و نگرانی قرار دهند.

سردار شکارچی با اشاره به حضور داوم مردم در خیابان‌ها در حمایت از نیروهای مسلح و تمامیت ارضی کشور گفت: الحمدالله مردم ما مردم آگاه، پیش‌کسوت، مقاوم و با بصیرتی هستند. من به عنوان نظامی شرمنده بچه چهار ساله و پنج ساله‌ای هستم که مشتش را محکم گره می‌کند و زیر بمباران صدای بمب را می‌شنود ولی شعار مرگ بر آمریکا می‌دهد و مردم را ترغیب می‌کند به شعار دادن؛ باید پای این بچه را ببوسم. امروز دنیا فهمیده که جمهوری اسلامی ایران چنین ظرفیت بسیار بزرگی دارد و کشوری شکست‌ناپذیر است و برای همین هم بسیاری از کشورهای دنیا آمریکایی‌ها را به دلیل تجاوزی که مرتکب شده است، محکوم می‌کنند. همچنین بسیاری از هم پیمانان آمریکا حاضر نیستند با آنها همراهی کنند چراکه در حال مشاهده وضعیت هستند و از عمق فاجعه و ادامه حضور آمریکا در منطقه برآورد دقیقی دارند.

وی با تاکید بر اینکه تنگه هرمز بسته خواهد ماند و آمریکایی‌ها به هیچ عنوان دستشان به تنگه هرمز نخواهد رسید، عنوان کرد: راهبرد ما این است که آمریکایی‌ها باید از منطقه غرب آسیا خارج شوند. این اتفاق کم کم در حال رخ دادن است. از زمانی که آمریکایی‌ها پایشان به منطقه غرب آسیا باز شده کجا را امنیت بخشیدند؟ امروز اتفاقاً به دولتمردان کشورهای همسایه خودمان می‌گوییم که ما یک کشور مسلمانیم؛ ملت‌مان مسلمان است؛ قرآن ما قرآن شماست؛ قرآن شما قرآن ماست؛ پیامبر ما پیامبر شماست؛ پیامبر شما پیامبر ماست؛ بالاتر از همه خدای ما خدای شماست؛ خدای شما هم خدای ماست؛ شما چرا سرمایه‌تان را در اختیار آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی قرار می‌دهید که بر سر مسلمان‌ها بمب بریزند و مسلمان‌ها را قتل عام کنند؟ چرا باید سرمایه مسلمان‌ها زیر آتش آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بسوزد و نابود شود؟ 

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: امروز با دو گروه در منطقه مواجه هستیم؛ یک گروهی که حقاً نمیخواهند با آمریکایی‌ها همراهی کنند  و امروز هم پشیمانند که چرا در کشورهایشان این پایگاه‌ها ایجاد شده است که به این گروه توصیه می‌کنیم که کمک کنید آمریکایی‌ها را از منطقه خارج کنیم تا انشاءالله در سایه امنیت برای خودتان و برای ملت تان افتخاراتی بیافرینید و کنار همدیگر زندگی کنیم؛ زندگی مسالمت‌آمیز و بدون تهدید، بدون رعب و وحشت برای ملت شما. همچنین بخش کوچک‌تری هستند که هنوز دارند  در حال همراهی کردن آمریکایی‌ها هستند و آنها را ترغیب و تشویق می‌کنند؛ به این گروه می‌گوییم شما مطمئن باشید که آمریکا در این جنگ شکست قطعی خواهد کرد و کشوری که باید با او زندگی کنید جمهوری اسلامی است؛ به آینده خودتان و ملت‌تان فکر کنید؛ به جمهوری اسلامی و کشوری مسلمان دست بدهید؛ چرا به کفار و مشرکین و منافقین کمک می‌کنید؟ چرا باید منابع انرژی و سوخت شما به بنزین هواپیما F-35 و بمب سنگر شکن تبدیل و بر سر ملت مسلمان ریخته شود؟ بیایید دست به دست هم دهیم و آن غده سرطانی را از این روی کره زمین محو کنیم؛ نه با قدرت نظامی بلکه همین که دست به دست هم دهیم آن محو خواهد شد. همین که شما به رژیم صهیونیستی کمک و از او حمایت نکنید، دخل رژیم صهیونیستی خواهد آمد چراکه امروز هم این رژیم در مرز فروپاشی است.

سردار شکارچی همچنین خطاب به ملت‌های مسلمان منطقه تاکید کرد: در مقابل این تجاوز آمریکا سکوت نکنید؛ شما از مردم آمریکا که چندی میلیون نفر می‌آیند کف خیابان و علیه دولتشان برای مقابله با این جنگ و این تجاوز شعار می‌دهند کمتر نیستید؛ به کف خیابان‌ها بیایید و دولتمردان را به عدم همراهی با آمریکا و جمع کردن این پایگاه‌های نحسی که منشا و مبدا هر ناامنی در این منطقه هستند، وادار کنید.

وی در ادامه درباره پیش بینی‌اش از روزهای آینده جنگ با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها به دنبال راه فرار آبرومندانه از این فاجعه‌ای که خودشان ایجاد کرده‌اند، هستند، گفت: آن‌ها پذیرفته‌اند که شکست خورده اند ولی بیان این شکست و اعتراف به این شکست خیلی برایشان سخت است. ممکن است دست به تحرکاتی هم بزنند که البته هم شکست‌های بیشتری خواهند خورد و هم به حقارت بیشتری خواهند رسید؛ یعنی شکی در این نیست؛ به هر حال نادان‌ها و احمق‌ها ممکن است دست به هر کاری بزنند.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با بیان اینکه «در آینده نه چندان دور آمریکایی‌ها مجبور می‌شوند سناریو و راهبردهای‌شان را تغییر دهند»، ادامه‌داد: اگر آمریکایی‌ها یک مرتبه یک چیزی را اعلام کردند، ما آنها را رها نخواهیم کرد بلکه ما تقاص شهدا و تقاص خسارت، تقاص مردم‌مان را خواهیم گرفت. ما رها نمی‌کنیم و گلوی آمریکا را می‌فشاریم؛ این خسارت‌ها باید جبران شود. ما که تجاوز نکردیم که امروز بدهکار باشیم بلکه متجاوز باید تنبیه شود؛ برای این منظور نیز ابزارهای گوناگونی اعم از ابزارهای سیاسی و نظامی و اقتصادی داریم. به هر حال ما تا تقاص نگیریم، آمریکا را رها نمی‌کنیم؛ این جوری نیست که مثل جنگ دوازده روزه ترامپ یکدفعه کلمه آتش‌بسی را به زبان بیاورد و بعداً دوباره خودش را آماده، ضعف‌هایش را مرتفع و مجدداً تجاوز کند یا فتنه‌ای مثل فتنه هجدهم و نوزدهم دی‌ماه ایجاد کند.

سردار شکارچی افزود: به تعبیر بعضی دوستان، رزمندگان اسلام، پشت در خیمه قدرت آمریکا رسیده‌اند و فاصله ما تو پیروزی که به آن می‌اندیشیم، خیلی کم شد؛ به فضل الهی، ما همین الان خود را پیروز میدانیم، ولی این پیروزی را کافی نمی‌دانیم. البته در جنگ هم خسارت‌های هم دیدیم ولی خسارت‌هایی که ما دیدیم به مراتب کم‌تر از خسارت‌هایی است که آمریکایی‌ها دیدند. آمریکایی‌ها تا الان در حوزه نظامی بیش از سی میلیارد دلار از این جنگ خسارت دیده اند؛ این همه هزینه کرده اند تا الان و سرمایه آمریکا را به هدر داده اند و هیچ، دستاوردی هم نداشتند. هر چه این جنگ طولانی‌تر شود، حقارت و شکست آمریکا بیشتر خواهد شد. 

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح تاکید کرد: امروز باوری برای جهان ایجاد شده که آمریکا دیگر قدرت نیست؛ حقی هم در این تجاوزات ندارد چراکه به ناحق تجاوز کرده و قدرت خودش را هم فروپاشی کرد. مطمئناً روابط سیاسی جمهوری اسلامی قوی‌تر از چهل و هفت سال گذشته خواهد شد. قدرت دفاعی ما هم به چند برابر افزایش پیدا خواهد کرد و در این مسائل اصلاً شک نباید کنیم. خسارت‌های وارده را ترمیم می‌کنیم و البته یقه آن‌ها را می‌گیریم و هزینه این خسارت‌ها را ولو به زور این از آن‌ها می‌گیریم و کوتاه نخواهیم آمد؛ ما برای دریافت این خسارت‌ها ابزارهایی داریم و تنگه هرمز هم در کنترل هوشمند جمهوری اسلامی هست و خواهد بود و فقط آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها حق استفاده از این تنگه را نخواهند داشت.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه