ارسال به دیگران پرینت

انتقاد از حملات کرونایی به دولت روحانی /حتی اصلاح‌طلبان هم بخاطر قرنطینه نشدن قم، دولت را متهم کردند

رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولتمردان در سراسر دنیا با توجه به انتظارات و تنگناهای موجود به دنبال اتخاذ سیاستی به منظور تامین سلامت مردم در کنار از سرگیری فعالیت های اقتصادی و آموزشی هستند.

انتقاد از حملات کرونایی به دولت روحانی /حتی اصلاح‌طلبان هم بخاطر قرنطینه نشدن قم، دولت را متهم کردند

 رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولتمردان در سراسر دنیا با توجه به انتظارات و تنگناهای موجود به دنبال اتخاذ سیاستی به منظور تامین سلامت مردم در کنار از سرگیری فعالیت های اقتصادی و آموزشی هستند.

جلال میرزایی، با اشاره به نحوه برخورد کشورهای مختلف با ویروس کرونا، با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا برای بسیاری از سیاستمداران دنیا غافلگیر کننده بود چراکه چنین تجربه ای را در دهه های اخیر نداشتند، اظهار داشت: شیوع این ویروس و تبدیل شدن آن به پاندمی و به دنبال آن تعطیلی فعالیت های اقتصادی، اداری و مراکز آموزسی و فرهنگی برای چندین هفته متوالی و به نوعی درگیری با یک دشمن نامرئی دست سیاستمداران دنیا را بسته است.

وی در ادامه اظهار کرد: در این دوران مدیریت بحران برای بسیاری از سیاستمداران سخت بوده است‌ چراکه شاهد ایجاد دوگانگی بین سلامت و معیشت هستند و خیلی ها تامین و حفظ سلامت را نقطه مقابل فعالیت های اقتصادی تلقی می کنند. این دوگانگی به یک چالش برای سیاستمداران و دولتمردان در کشورهای مختلف تبدیل شده است. دولتمردان در سراسر دنیا با توجه به انتظارات و تنگناهای موجود به دنبال اتخاذ سیاستی به منظور تامین سلامت مردم در کنار از سرگیری فعالیت های اقتصادی و آموزشی هستند.

نماینده مردم ایلام در مجلس تصریح کرد: اجرای سیاست هایی برای از سرگیری فعالیت ها با حفظ پروتکل های بهداشتی با مقاومت جوامع روبرو شده و به یک دغدغه برای سیاستمداران تبدیل شده است‌. در این شرایط بالطبع منتقدان دولت ها پا به میدان گذاشته و با اتهام کم کاری و ناکارآمدی به دنبال پیمودن راهی برای رسیدن به قدرت هستند. سوء استفاده از شرایط سبب شده تا دولت ها نتوانند از تمام ظرفیت خود برای مقابله با این ویروس استفاده کنند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با تاکید بر اینکه کشورها مرتبا تجارب خود را در مقابله با این ویروس به اشتراک می گذارند،‌ گفت: سیاست های دولت ایران نیز جدای از سیاست های سایر دولتمردان جهان نبوده است. سیاست ها و موقعیت دولت ایران را نیز می توان به چند مرحله تقسیم کرد. در همان ابتدا که دولت ایران مواردی از ابتلا شدن به این ویروس را اعلام کرد چه در داخل و چه در خارج با اتهاماتی از قبیل عدم شفافیت و انجام اقدامات جدی روبرو شد و این خط چه توسط رسانه های خارجی و چه توسط جریان های سیاسی در داخل ادامه یافت و حتی اصلاح طلبان نیز در ارتباط با عدم قرنطینه قم، دولت را متهم کردند.

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: اما بعد از اینکه دولت هایی که خود مدعی و منتقد سیاست های دولت ایران بودند، با این ویروس مواجه شده و حتی آمار مرگ و مبتلایان آنان با وجود فرصت کافی برای اتخاذ تدابیر لازم از ایران پیشی گرفت، کم کم سکوت پیشه کردند. در داخل نیز با آغاز فعالیت ها مجددا انتقادها بالا گرفت و دولت به کم کاری و عدم کمک مالی به نیازمندان متهم شد.

میرزایی در پایان با تاکید بر اینکه دولت تمام تلاش خود را با بهره گیری از تجارب سایر کشورها برای بهبود اوضاع بکار گرفته است، تصریح کرد: به طور کلی می توان گفت که دولت عملکرد خوبی در مقابله با این ویروس داشته و در خط مقدم مقابله با این ویروس وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قرار داشته و بقیه بخش ها نیز نقش کمکی داشته اند. چه در حوزه پیشگیری و چه در حوزه درمان، دولت کار اصلی را برعهده گرفته و سایر بخش ها نیز نقش مکمل داشته اند.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم : عملکرد دولت در مقابله با کرونا قابل دفاع است

همچنین منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: اکنون جمعیت بیکاران ما بیش از ۲ میلیون نفر است که قطعاً به این عدد بعد از فروکش کردن کرونا اضافه هم خواهد شد اما لازم است سیاست‌های تشویقی را برای بهتر شدن وضعیت کسب و کارهای خرد و حمایت از بنگاه‌های تولیدی کوچک در نظر داشته باشیم.

سیدعلی یزدیخواه در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که عملکرد مسئولان در زمینه مقابله با ویروس کرونا را تا امروز چطور ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: کلیت عملکرد دولت در مهار کرونا قابل دفاع است هرچند آغاز کار منسجم نبود و اختیارات ستاد ملی مبارزه با کرونا محل تردید قرار گرفته بود و آقای روحانی و مسئولان ارشد کمتر در آن جلسات شرکت می‌کردند اما با پیگیری و عنایتی که به این موضوع به وجود آمد وضعیت بهتر شد.

وی افزود: آمارهایی که از وضعیت مقابله با ویروس کرونا در کشور منتشر می شود، نشان می دهد که اهتمام ویژه ای به این موضوع اختصاص داده شده و از همه ظرفیت های موجود در کشور از قبیل نیروهای مسلح و بسیج، نیروهای جهادی و اقشار مختلف مردم برای مهار این بیماری بهره‌برداری انجام شده است.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با تأکید بر اینکه در دو گانه سلامت و معیشت مردم اولویت باید با سلامت باشد، اظهار کرد: سایر امور در سایه وجود سلامتی مردم است که سامان پیدا می‌کند، اما آثار و خسارات مادی که از تعطیلی کسب و کارها و عدم تحقق درآمدهای دولت در امر مالیات و گمرک یا فروش سوخت و فرآورده های انرژی به وجود می‌آید نیز باید با تدبیر و پیدا کردن یک راه حل درست برطرف شود.

وی با یادآوری این نکته که بودجه سال ۹۹ از ابتدا دارای کسری است، گفت: دوستان و کارشناسان اقتصادی ما در مجلس فعلی و آینده باید بکوشند تا با برنامه ریزی مشخص راهی جهت کاهش کسری بودجه پیدا کنند.

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با بیان اینکه بحران بیکاری بعد از کرونا تقریباً قطعی است، اظهار کرد: همین حالا جمعیت بیکاران ما بیش از ۲ میلیون نفر است که قطعاً به این عدد بعد از فروکش کردن کرونا اضافه هم خواهد شد اما لازم است سیاست‌های تشویقی برای بهتر شدن وضعیت کسب و کارهای خرد و حمایت از بنگاه‌های تولیدی کوچک در نظر گرفته شود.

یزدی‌خواه ادامه داد: معافیت های بیمه ای و مالیاتی می‌تواند بخشی از این سیاست ها برای بهبود وضعیت کسب و کار باشد ضمن اینکه می توان به شرایط بعد از کرونا به عنوان یک فرصت هم نگریست و کسب و کارهای جدیدی که در سایه این وضعیت به وجود می‌آیند جدی گرفت و برای رونق آن برنامه‌ریزی های بیشتری داشت.

 منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: می‌توان با توجه به برنامه ریزی جهت پیشبرد موضوع دولت الکترونیک و بهبود شبکه اینترنت کشور و رسیدگی بیشتر به کسب و کارهای مجازی و تقویت پیام رسان های داخلی شرایطی را به وجود آورد که با رونق اشتغال و صادرات کالاهای تولیدی مواجه شویم یا لااقل اثرات کرونا بر اقتصاد کشور را پس از فروکش کردن این ویروس کاهش دهیم.

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه