ارسال به دیگران پرینت

نایب رییس فراکسیون امید: سران قوا مثل ماجرای بنزین در مورد«FATF » هم تصمیم بگیرند

با توجه به موافقت روحانی و لاریجانی به راحتي مي شود در رابطه با FATF در شوراي عالي هماهنگي قوا تصميم گيري شود.

نایب رییس فراکسیون امید: سران قوا مثل ماجرای بنزین در مورد«FATF » هم تصمیم بگیرند

۵۵آنلاین :

عبدالكريم حسين زاده نماینده مجلس در مورد بلاتكليفي لوايح پالرمو و CFTدر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: من اعتقاد دارم که باید در مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد مصوباتی که مجلس بر آنها اصرار داشته است تصمیم سازی شود و به جایی بردن این مصوبات در مسیر قانون گذاری جدید آقایان نظر جمعی خودشان را نسبت به رد و تایید این لوایح ارائه دهند.

نایب رئیس فراکسیون امید مجلس در گفت‌وگو با عصرایران با اشاره به تصمیم گیری سران سه قوه در شورای هماهنگی عالي قوا نسبت به اصلاح قیمت سوخت ادامه داد: حالا که سران قوا شکل گرفته است و در مورد برخی موارد به جای مجلس تصمیم می‌گیرند در مورد این دو لایحه نیز تصمیم گیری کنند. الان دو خوانش در مورد این دو لایحه وجود دارد برخی می گویند تصویب این لوایح تهدید منافع ملی است و برخی نیز می گویند عدم تصویب آنها منافع ملی را به خطر می اندازد.

نماینده نقده و اشنویه(آذربایجان غربی) افزود: ما در مجلس اين دو لايحه را تصويب كرديم و بر مصوبه خود نيز بعد از ايرادات شوراي نگهبان اصرار كرديم و به مجمع تشخيص مصلحت رفت و الان اعتقاد دارم كه بايد سران قوا در يك جلسه فوق العاده نسبت به آن تصميم گيري كنند.

عضو کمیسیون عمران تصریح کرد: آقاي روحاني كه خودش لوايح را به مجلس ارائه داد و آقاي لاريجاني نيز آنها را مصوب كرد با این حساب از سه نَفَر رئيس قوه دونفر كاملا موافق هستند، نظر آقاي رئيسي را نيز به صورت شفاف نمي دانيم. اين موضوع بايد به شوراي عالي هماهنگي قوا برود در آنجا در اين رابطه بحث و بررسي هاي انجام شود و سپس تصميم گيري شود.

وي خاطر نشان كرد: آقاي روحاني كه لايحه خودش را دور نمي زند و يا آقاي لاريجاني كه مصوبه خودش را دور نمي زند، پس دو نفر با اين لوايح موافق هستند و با توجه به اين وضعيت به راحتي مي شود در رابطه با اين لوايح در شوراي عالي هماهنگي قوا تصميم گيري شود.

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه