ارسال به دیگران پرینت

وال‌استریت‌ژورنال:

عربستان برای تقویت پدافند هوایی به پاکستان متوسل شد | نگرانی ریاض از کمبود موشک‌های رهگیر

| بر اساس گزارش روزنامه وال‌استریت‌ژورنال، عربستان سعودی در پی افزایش نیازهای دفاعی خود، از پاکستان درخواست کمک کرده و هم‌زمان تلاش‌های گسترده‌ای را برای تأمین سامانه‌های پدافند هوایی از کشورهای مختلف جهان آغاز کرده است.

بر اساس گزارش روزنامه وال‌استریت‌ژورنال، عربستان سعودی در پی افزایش نیازهای دفاعی خود، از پاکستان درخواست کمک کرده و هم‌زمان تلاش‌های گسترده‌ای را برای تأمین سامانه‌های پدافند هوایی از کشورهای مختلف جهان آغاز کرده است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های سعودی اعلام کرده‌اند ذخایر موشک‌های رهگیر موردنیاز این کشور برای مقابله با حملات منتسب به یمن رو به کاهش است؛ مسئله‌ای که می‌تواند نگرانی‌ها درباره توان ادامه مقابله با حملات احتمالی و حفظ آمادگی دفاعی عربستان را افزایش دهد.

گزارش وال‌استریت‌ژورنال حاکی از آن است که ریاض علاوه بر تلاش برای تهیه تجهیزات و سامانه‌های دفاع هوایی، به دنبال جذب جنگجویان خارجی نیز هست. این اقدامات در شرایطی دنبال می‌شود که تأمین مهمات دفاعی و حفظ آمادگی نظامی، از جمله چالش‌های پیش روی عربستان عنوان شده است.

درخواست کمک از پاکستان و جست‌وجوی جهانی برای یافتن سامانه‌های پدافندی، نشان‌دهنده تلاش مقام‌های سعودی برای تقویت ظرفیت دفاعی این کشور است. با این حال، جزئیات بیشتری درباره نوع سامانه‌های موردنیاز، میزان کمبود موشک‌های رهگیر، واکنش رسمی پاکستان و سرنوشت تلاش‌ها برای جذب نیروهای خارجی در متن گزارش‌شده ارائه نشده است.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه