ارسال به دیگران پرینت

حمید پورمحمدی | دیدار با مجتبی خامنه‌ای

روایت رئیس سازمان برنامه و بودجه از دیدار با آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای | از برنامه انسداد تنگه هرمز تا دستور شلیک ۲۰ دقیقه‌ای در صورت آغاز جنگ +ویدئو

| رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به دیدار خود با آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای گفت: در جریان این دیدار، درباره شرایط کشور و مسائل مربوط به جنگ گفت‌وگو شده است.

روایت رئیس سازمان برنامه و بودجه از دیدار با آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای | از برنامه انسداد تنگه هرمز تا دستور شلیک ۲۰ دقیقه‌ای در صورت آغاز جنگ +ویدئو

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به دیدار خود با آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای گفت: در جریان این دیدار، درباره شرایط کشور و مسائل مربوط به جنگ گفت‌وگو شده است.

او درباره برنامه‌های شهید پاکپور پیش از آغاز جنگ نیز اظهار کرد: انسداد تنگه هرمز از جمله برنامه‌ریزی‌های شهید پاکپور بوده است.

به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه، شهید پاکپور پیش‌بینی کرده بود که جنگ ممکن است با ترور او آغاز شود و بر همین اساس، برای شرایط احتمالی پس از شروع درگیری نیز سناریویی مشخص کرده بود.

او افزود: شهید پاکپور برنامه‌ریزی کرده بود که اگر جنگ آغاز شد و خودش فرصتی برای صدور دستور نداشت، فرماندهان ۲۰ دقیقه بعد از آغاز جنگ اقدام به شلیک کنند.

این اظهارات، تصویری از آمادگی و پیش‌بینی قبلی فرماندهان نظامی برای سناریوی آغاز ناگهانی جنگ و نحوه واکنش به آن ارائه می‌دهد.

یارانه ۷۰۰ هزار تومانی | ابهام در زمان پرداخت

 

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه