علیاکبر پورجمشیدیان | معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور
معاون وزیر کشور: با وجود حضور ۴۰ میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید، یک نفر هم آسیب ندید
| معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور گفت: پیش از مراسم تشییع رهبر شهید پیشبینی میشد که هزار کشته و تلفات خواهیم داشت، اما با وجود حضور بالای ۴۰ میلیون نفر، هیچ حادثهای رخ نداد و حتی یک نفر هم آسیب ندید.
معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور گفت: پیش از مراسم تشییع رهبر شهید پیشبینی میشد که هزار کشته و تلفات خواهیم داشت، اما با وجود حضور بالای ۴۰ میلیون نفر، هیچ حادثهای رخ نداد و حتی یک نفر هم آسیب ندید.
معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور در ارتباط با مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب گفت: پیش از مراسم گفته میشد که هزار کشته و تلفات خواهد داشت اما در مجموع، ما یک مراسمی را که بالای ۴۰ میلیون نفر شرکت کردند برگزار کردیم که به هیچ کس آسیبی وارد نشد.
علیاکبر پورجمشیدیان معاون وزیر کشور با بیان اینکه در برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در مشهد کار بزرگی انجام شد، اظهار کرد: به اقتضای شرایط تشییع، مسئولین ذیربط اجازه داشتند که در صورت تشخیص مسیر را تغییر بدهند؛ حتی تشییع نکنند یا به صورت هوایی تشییع انجام شود، چراکه به هر حال پیشبینیها این بود که ما تلفات خواهیم داشت.
معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور ادامه داد: پیش از مراسم گفته میشد که هزار کشته و تلفات خواهد داشت اما در مجموع، ما یک مراسمی را که بالای ۴۰ میلیون نفر شرکت کردند برگزار کردیم که به هیچ کس آسیبی وارد نشد. حتی در عراق نیز هیچ حادثه امنیتی ایجاد نشد.
دیدگاه تان را بنویسید