بندرعباس | انفجار در بندرعباس
حملات آمریکا به بندر خمیر و کهورستان | پل ارتباطی بندرعباس به شیراز هدف گرفت
| بر اساس آخرین گزارشها، حملات آمریکا به مناطق بندر خمیر و کهورستان در استان هرمزگان انجام شده است؛ پل ارتباطی بندرعباس به شیراز نیز مورد حمله قرار گرفته و برق مناطق از کهورستان قطع شده است.
بر اساس آخرین گزارشها، حملات آمریکا به مناطق بندر خمیر و کهورستان در استان هرمزگان انجام شده است؛ پل ارتباطی بندرعباس به شیراز نیز مورد حمله قرار گرفته و برق مناطق از کهورستان قطع شده است.
آمریکا به شهرستان بندرخمیر و بخش کهورستان حمله کرد و صدای چند انفجار شنیده شد.
در این حملات پل ارتباطی بندرعباس به شیراز و معروف به پل بندرعباس - کهورستان - لار مورد اصابت قرار گرفته است.
برق مناطقی از کهورستان نیز در حال حاضر قطع است.
در پی این حمله که با انفجارهای پیاپی همراه بود، پل رودخانه شور کهورستان هدف حمله قرار گرفت و تردد در محور بندرعباس کهورستان لار مسدود شده است.
برخی منابع اعلام کردهاند در هنگام اصابت موشک به پل، خودروهای عبوری نیز بر روی پل بودهاند، از میزان خسارت جانی هنوز اطلاعاتی در دست نیست.
دیدگاه تان را بنویسید