ارسال به دیگران پرینت

امانوئل ماکرون | توافق ایران و آمریکا

حمایت گروه هفت از تفاهم تهران و واشنگتن | ماکرون: این توافق به بی‌ثباتی پایان می‌دهد

| رئیس‌جمهور فرانسه از حمایت کامل کشورهای عضو گروه هفت از تفاهم میان ایران و آمریکا خبر داد و آن را گامی مهم در جهت کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دانست.

حمایت گروه هفت از تفاهم تهران و واشنگتن | ماکرون: این توافق به بی‌ثباتی پایان می‌دهد

رئیس‌جمهور فرانسه از حمایت کامل کشورهای عضو گروه هفت از تفاهم میان ایران و آمریکا خبر داد و آن را گامی مهم در جهت کاهش تنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دانست.

امانوئل ماکرون اعلام کرد اعضای گروه هفت به اتفاق آرا از تفاهم حاصل‌شده میان تهران و واشنگتن استقبال می‌کنند و این توافق را عاملی مؤثر برای بازگشت ثبات به منطقه می‌دانند.

وی با اشاره به پیامدهای اقتصادی تنش‌های اخیر تأکید کرد: وضعیت بی‌ثباتی حاکم در ماه‌های گذشته آثار منفی گسترده‌ای بر اقتصاد جهانی و اقتصاد کشورهای عضو گروه هفت داشته و این تفاهم می‌تواند زمینه‌ساز کاهش نگرانی‌ها و بازگشت آرامش به بازارهای بین‌المللی باشد.

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین درباره تحولات لبنان گفت که کشورهای گروه هفت بر ضرورت برقراری آتش‌بس کامل و فوری در لبنان تأکید دارند و اجرای هرچه سریع‌تر آن را برای حفظ امنیت و ثبات منطقه ضروری می‌دانند.

امانوئل ماکرون: آماده میانجیگری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا هستم

ماکرون ابراز امیدواری کرد که روند گفت‌وگوها و توافقات دیپلماتیک ادامه یافته و به تقویت صلح، ثبات و همکاری‌های بین‌المللی منجر شود.

 

به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه