ارسال به دیگران پرینت

ناتو؛

اسپانیا: ناتو هیچ درگیری در این جنگ ندارد | ماموریت در تنگه هرمز در حیطه اختیارات ناتو نیست

خوزه مانوئل آلبارس بوئنو، وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که تأمین امنیت عبور از تنگه هرمز فراتر از حیطه اختیارات ناتو است.

اسپانیا: ناتو هیچ درگیری در این جنگ ندارد | ماموریت در تنگه هرمز در حیطه اختیارات ناتو نیست

ناتو هیچ درگیری در این جنگ ندارد. ما متحدان، مطلع یا مشورت نشده‌ایم. خاورمیانه در حوزه عمل ناتو نیست، و بنابراین، نه تنها ما، بلکه بسیاری از متحدان نیز همین دیدگاه را ابراز کرده‌اند که ناتو در این جنگ شرکت نخواهد کرد.

خوزه مانوئل آلبارس بوئنو، وزیر امور خارجه اسپانیا غروب جمعه به وقت تهران پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌ دولت تروریستی آمریکا، ناامیدی خود را از عدم اقدام ناتو در قبال تنگه هرمز ابراز کرد، گفت که تأمین امنیت عبور از تنگه هرمز فراتر از حیطه اختیارات ناتو است.

آلبارس گفت: ناتو هیچ درگیری در این جنگ ندارد. ما متحدان، مطلع یا مشورت نشده‌ایم. خاورمیانه در حوزه عمل ناتو نیست، و بنابراین، نه تنها ما، بلکه بسیاری از متحدان نیز همین دیدگاه را ابراز کرده‌اند که ناتو در این جنگ شرکت نخواهد کرد.

ترامپ بارها به متحدان ناتو به دلیل امتناع از استقرار نیروی نظامی در هرمز حمله کرده است.در روزهای اخیر، ترامپ تهدید خود برای خروج آمریکا از ناتو و تصرف گرینلند از دانمارک را دوباره زنده کرده است.

 

 

 

 

 

 

منبع : اقتصادنیوز
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه