ایرانشهر | حمله تروریستی در ایرانشهر زاهدان
حمله تروریستی به گشتهای انتظامی در ایرانشهر | ۵ مأمور پلیس به شهادت رسیدند
پلیس از حمله تروریستی به دو واحد گشت انتظامی در شهرستان ایرانشهر خبر داد و اعلام کرد در این حادثه که روز جمعه (۳۱ مرداد) رخ داد، پنج نفر از مأموران نیروی انتظامی به شهادت رسیدند.

پلیس از حمله تروریستی به دو واحد گشت انتظامی در شهرستان ایرانشهر خبر داد و اعلام کرد در این حادثه که روز جمعه (۳۱ مرداد) رخ داد، پنج نفر از مأموران نیروی انتظامی به شهادت رسیدند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس اعلام کرد: در پی حمله تروریستی به ۲ واحد گشت انتظامی در شهرستان ایرانشهر در روز جمعه (۳۱ مرداد) پنج نفر از نیروهای انتظامی کشور به شهادت رسیدند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس روز جمعه اعلام کرد: عوامل تروریستی امروز با حمله مسلحانه به ۲ واحد گشت انتظامی در محور خاش به ایرانشهر، پنج تن از خادمان نظم و امنیت کشور را به شهادت رساندند.
بر اساس این گزارش، این حمله در محدوده پاسگاه دامن از توابع شهرستان ایرانشهر رخ داد و مهاجمان پس از ارتکاب این جنایت از محل متواری شدند.
جیشالعدل مسئولیت حمله تروریستی ایرانشهر را بر عهده گرفت
بر اساس اعلام منابع رسمی، عملیات شناسایی و تعقیب عوامل این اقدام تروریستی در دستور کار نیروهای امنیتی و انتظامی قرار گرفته است و اخبار تکمیلی اعلام خواهد شد.
ایرانشهر از توابع سیستان و بلوچستان در ۳۳۷ کیلومتری زاهدان مرکز این استان است.
دیدگاه تان را بنویسید