ارسال به دیگران پرینت

مقامات بهداشت و درمان انگلیس اعلام کردند

شناسایی دو مورد جدید ابتلا به بیماری "آبله میمون"

مقامات بهداشت و درمان انگلیس اعلام کردند که بیماری "آبله میمون" در دو شهروند دیگر در لندن گزارش شده است.

شناسایی دو مورد جدید ابتلا به بیماری "آبله میمون"

مقامات بهداشت و درمان انگلیس اعلام کردند که بیماری "آبله میمون" در دو شهروند دیگر در لندن گزارش شده است.

آژانس امنیت بهداشت انگلیس (UKHSA) اعلام کرده است که این دو نفر اعضای یک خانواده هستند و با مورد تایید شده قبلی که هفت مه شناسایی شده بود، مرتبط نیستند.

گفته شده است از دو مورد جدید ابتلا، یک نفر در بخش بیماری‌های عفونی بیمارستان "سنت مری" در لندن تحت مراقبت است و بیمار دیگر نیز در قرنطینه به سر میبرد و در حال حاضر نیازی به درمان بیمارستانی ندارد.

مقامات بهداشتی اعلام کردند که در حال بررسی محل انتقال بیماری و چگونگی ابتلای افراد هستند.

علائم اولیه آبله میمون شامل تب، سردرد، دردهای عضلانی، کمردرد، ورم غدد لنفاوی، لرز و خستگی است. بثورات پوستی نیز می تواند در این بیماران ظاهر شود و افراد در مدت دو تا چهار هفته بهبود پیدا می کنند.

این ویروس بیشتر در جنگل های استوایی مرکز و غرب آفریقا یافت می شود.

به گزارش روزنامه گاردین، متخصصان اظهار داشتند: در حالیکه بررسیها برای تعیین منبع عفونت ادامه دارد، مهم است که تاکید شود عامل بیماری به راحتی بین افراد منتقل نمی شود و لازم است فرد در تماس نزدیک با بیمار علامت دار باشد و به همین دلیل خطر کلی ابتلا برای عموم مردم بسیار کم است.


بیشتر بخوانید : 

 

آبله میمونی یا ویروس میمون B ؛

در مورد ویروس جایگزین کرونا بدانیم!

این روزها خبر از بیماری جدیدی می‌شنویم که حسابی حواسمان را از بلای کووید-۱۹ و دردسرهایش پرت کرده است: آبله میمونی ! آبله میمونی یا ویروس مانکی بی (Monkey B ) ویروسی است که در میمون‌های ماکاک رایج است و در موارد نادری به انسان منتقل شده و ممکن است باعث بیماری جدی و حتی مرگ شود.


 

گاوداران :جای نگرانی وجود ندارد

رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران با بیان اینکه تولید کاهش پیدا نخواهد کرد، اظهارداشت: نه تنها تولید را در کنار صادرات حفظ می کنیم بلکه تلاش برای افزایش تولید داریم.

 

 

 

منبع : ايسنا
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه