ارسال به دیگران پرینت

ماشین لباسشویی | ماشین | لوازم خانگی

رازهای خانه داری | راهکارهایی برای نگهداری بهتر ماشین لباسشویی +تصاویر

ماشین لباسشویی یکی از مهم ترین لوازم در هر خانه ای است بنابراین باید با روش های مناسب از آن مراقبت کنید و طول عمر آن را افزایش دهید.

 رازهای خانه داری  | راهکارهایی برای نگهداری بهتر ماشین لباسشویی +تصاویر

ماشین لباسشویی یکی از مهم ترین لوازم در هر خانه ای است بنابراین باید با روش های مناسب از آن مراقبت کنید و طول عمر آن را افزایش دهید.

راهکارهای مفید برای افزایش عمر ماشین لباسشویی

تمیز کردن ماشین لباسشویی باعث تمیزتر شدن لباس ها و دوام بیشتر دستگاه می شود.

 

ماشین لباسشویی تان را به کمک خودش تمیز کنید

اگر ماشین لباسشویی شما قابلیت تمیز کردن تیوب دور درب یا حالت Tub clean دارد، آن را ماهی یکبار یا بعد از هر 30 بار شستشو به حالت اجرا در بیاورید. این کار به از بین بردن کف پودر و تجمع آن کمک می کند.

لباس های خیس را در اسرع وقت در بیاورید

رها کردن لباس های خیس در ماشین لباسشویی نه تنها برای لباس ها، بلکه برای خود دستگاه هم مضر است. برای جلوگیری از رشد کپک در داخل ماشین، همیشه سعی کنید بعد از اتمام چرخه شستشو، لباس ها را در اسرع وقت خارج کنید.

ماشین لباسشویی

جیب های لباس ها را بررسی کنید

همیشه قبل از انداختن لباس ها در لباسشویی، جیب ها را چک کنید. اشیای فلزی مثل سکه ‌ها و کلید ها می ‌توانند به لاستیک درب ماشین آسیب برسانند. اگر تصادفا فراموش کردید، حتما فیلتر پمپ تخلیه که برای در آوردن همین موارد طراحی شده را تمیز کنید.

فیلتر پرزگیر خشک کن و لوله تهویه را تمیز کنید

بهتر است فیلتر پرزگیر خشک کن که زیر در قرار دارد را بعد از هر بار استفاده تمیز کنید. این کار عملکرد خشک کن را بهینه تر می کند. حداقل سالی یک بار دریچه خشک کن یا مجرایی که از دستگاه به بیرون از خانه شما منتهی می شود را باز و تمیز کنید.

نباید از مواد شوینده زیاد از حد استفاده کنید

مواد شوینده زیادی، نه تنها عملا لباس‌های شما را تمیزتر نمی ‌کند بلکه باقیمانده آن ها هم می‌تواند باعث تولید بوی بد در ماشین لباسشویی تان شود. بدین منظور از گزینه آبکشی اضافی برای پاک کردن پودر از ماشین لباسشویی استفاده کنید.

پودر ماشین لباسشویی

در انتخاب نوع چرخه ای که باید استفاده کنید، دقت داشته باشید

معمولا بهتر است لباس ها را با دور سرد یا گرم حداکثر 40 درجه بشویید. با انجام این کار، علاوه بر این که لباس ها و ماشین آسیب کم تری می بینند؛ در مصرف برق هم صرفه جویی خواهد شد. ماشین حتی الامکان نباید بیشتر از 1200 دور در دقیقه بچرخد تا از خرابی های زودرس پیشگیری شود.

شیلنگ ماشین لباسشویی را تمیز کنید

شیلنگ های دستگاه که در پشت قرار دارند، ماشین لباسشویی را با آبِ تمیز پر و آب کثیفِ آن را تخلیه می کنند. معمولا شیلنگ ها عمر 5 ساله دارند اما توصیه می شود؛ همیشه بررسی کنید که سالم هستند یا خیر. در غیر این صورت تعویض شان کنید تا به ماشین آسیب نرسانند.

اقلام پلاستیکی را با خشک کن ماشین خشک نکنید

بخارِ حاصل از خشک کن می تواند باعث ذوب شدن چیز هایی مثل قسمت های پلاستیکی کفش های کتانی شود که می تواند به دستگاه آسیب برساند. شما می توانید این اقلام را در هوای آزاد خشک کنید.

کتونی در ماشین لباسشویی

ماشین لباسشویی را پر از لباس نکنید

معمولا توصیه می شود که ماشین لباسشویی را تا دو سوم ظرفیت و نه بیشتر؛ پر کنید. لباس ریختن بیشتر از این مقدار مجاز باعث می شود تا درام سخت‌تر کار کند، لباس ها به درستی تمیز نشوند و دستگاه سریع تر خراب شود.

درب ماشین را باز نگه دارید

همیشه زمانی هم که از ماشین استفاده نمی کنید، درب آن را تا نیمه باز کنید تا رطوبت باقی مانده بتواند تبخیر و از به وجود آمدن بوی بد جلوگیری شود.

فوت کوزه گری

هر یک بار یک ماه؛ کمی سرکه و یک فنجان جوش شیرین را به طور مستقیم به درام ماشین لباسشویی اضافه کنید. تنظیمات را روی یک برنامه طولانی و در دمای بالا قرار دهید. این محلول بوی بد و هر گونه کثیفی باقیمانده که ممکن است در داخل دستگاهتان باشد را پاک خواهد کرد.

منبع : نمناک
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه