ارسال به دیگران پرینت

تأثیرات روزه‌داری

آیا روزه‌‌های متداول برای بدن مفید هستند؟

نتایج تحقیقات علمی بر روی روش‌های گوناگون روزه‌داری مرسوم در سراسر جهان نشان می‌دهند که روزه‌داری بر سلامتی فرد تأثیر می‌گذارد.

آیا روزه‌‌های متداول برای بدن مفید هستند؟

آیا روزه‌‌های متداول برای بدن مفید هستند؟

تأثیرات روزه‌داری

نتایج تحقیقات علمی بر روی روش‌های گوناگون روزه‌داری مرسوم در سراسر جهان نشان می‌دهند که روزه‌داری بر سلامتی فرد تأثیر می‌گذارد. چشم‌پوشی از خوردن به کاهش فشار خون و به درمان بیماری‌های مزمنی چون روماتیسم و التهاب مفاصل کمک می‌کند، روحیه روزه‌دار را بهبود می‌بخشد، بدن را جوان نگه‌ می‌دارد و از ابتلا به بیماری دمانس جلوگیری می‌کند. تحقیقات تازه نشان می‌دهند که روزه حتی علیه سرطان کارساز است.

فایده روزه برای بدن

پژوهش‌های تازه نشان می‌دهند کسانی که به طور منظم کم‌خوراک هستند، از نظر آماری، طول عمر بیشتری دارند. روزه‌داری اغلب منجر به بهبود ملموس وضعیت سلامتی فرد می‌شود. پس از ۱۴ ساعت پرهیز از خوراکی، بدن نوعی پالایش‌گر درونی را فعال می‌کند. نتایج روزه‌داری اغلب روی پوست هم قابل مشاهده است؛ پوست کشیده‌تر و شاداب‌تر می‌شود. تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش وزن از دیگر مزایای روزه‌داری هستند.

روزه و سود آن برای روان

کارشناسان می‌گویند که روزه بر سلامت روان هم تأثیر مثبت می‌گذارد. پس از یک دوره غلبه و گذار، روزه‌دار احساس تر و تازگی و آرامش بیشتری می‌کند. کاهش وزن، خون‌رسانی و وضعیت عمومی بهتر تأثیری آرامش‌بخش دارند. به این محاسن باید افزایش ترشح هورمون خوشبختی سروتونین را هم افزود.

چرا روزه‌ را سالم می‌دانند؟

در روش‌های گوناگون روزه‌داری یا از خوردن خوراکی‌ها چشم‌پوشی می‌کنند یا خوراک خود را کاهش می‌دهند. روزه‌دار میزان نوشیدنی خود را در روز افزایش می‌دهد و مواد مورد نیاز بدن را از طریق نوشیدنی تأمین می‌کند. نوشیدنی‌ها و سوپ‌ها به سم‌زدایی در بدن کمک و سوخت و ساز بدن را تنظیم می‌کنند.

منبع : دویچه وله
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه