ارسال به دیگران پرینت

بازار سهام تهران

پیش بینی بازار سهام تهران در هفته سوم فروردین 1401

خریداران در هفته سوم فروردین 1401 شانس بیشتری برای تثبیت موقعیت خود در بورس دارند.



پیش بینی بازار سهام تهران در هفته سوم فروردین 1401

خریداران در هفته سوم فروردین 1401 شانس بیشتری برای تثبیت موقعیت خود در بورس دارند.

بازار سهام تهران در هفته سوم فروردین 1401 در شرایطی آغاز میشود که به نظر میرسد شاخص های بورس در هفته پیش رو در همان کانال 1.4 میلیون واحد حرکت روبه جلوی خود را تداوم بخشد.

بررسی شاخص های عملکردی بازار سهام نشان میدهد که حقیقی ها در سمت خرید فعال شده اند و البته روند ارزش معاملات خُرد نسبت به ارزش کل معاملات بازار سهام نشان میدهد که سهم بالایی از معاملات برای معاملات خُرد بود. سرانه معامله حقیقی ها نشان میدهد که حقیقی ها در موقعیت خریداران معامله کرده اند و البته ورودی پول ها هم در روز پایانی هفته دوم فروردین تثبیت شد.

شاخص های عملکردی در بورس و فرابورس

در کنار بررسی شاخص عملکردی حقیقی ها در بازار سهام، ارزش صف های خرید در طول هفته دوم فروردین با شکاف نسبتا معنادار و زیادی نسبت به ارزش صف های فروش دنبال شد؛ به طوریکه صف های خرید با فاصله بسیار در یک محدوده ثابت همواره چند برابر صف های فروش بود.

 
 

 

در مجموع بررسی شاخص های عملکردی بازار سهام نشان میدهد که خریداران در موقعیت بهتری نسبت به فروشندگان قرار دارند و البته خوش بینی خریداران نسبت به به برخی اتفاقات و رویدادها همچون مذاکرات برجامی وین شرایط را تا حدودی برای تداوم حرکت روبه جلوی شاخص ها در بورس مهیا میکند.

 به بورس خوش بین باشیم یا نباشیم؟

با این وصف همه فعالان و تحلیلگران بورس نسبت به حرکت روبه جلوی شاخص ها در بورس خوش بین نیستند. به دلیل افزایش زمان رسیدن به نتیجه در مذکرات برجامی وین که نشانه های آن با تحرکات مثبت در بازار ارز نیز دیده شده، برخی اشاره میکنند که شاخص ها در این هفته دوباره عقب گرد خواهد داشت و ممکن است به کانال قبلی برگردد.

 
 

با تمام این وصف، در هفته سوم فروردین خریداران شانس بیشتری دارند که مسیر بعدی شاخص ها را تعیین کنند. این در حالی است که بازار سهام در هفته نخست فروردین با بازدهی مثبت بیش از 2 درصدی روبه رو شد.

 

منبع : اقتصاد نیوز
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه