هلند | موزه ونگوگ
موزه ونگوگ به آرایشگاه و سالن ورزشی تغییر کاربری داد!+ویدئو
دولت هلند پس از اعمال محدودیتهای شدید برای مقابله با کرونا حال قول داده تا برخی از محدویتها را لغو کند، اما بسیاری از مراکز فرهنگی هنوز هم تعطیل هستند.

دولت هلند پس از اعمال محدودیتهای شدید برای مقابله با کرونا حال قول داده تا برخی از محدویتها را لغو کند، اما بسیاری از مراکز فرهنگی هنوز هم تعطیل هستند.
دولت هلند در حالیکه به سالنهای زیبایی و ورزشی اجازه ادامه فعالیت داده است همچنان مانع ازسرگیری فعالیت موزهها طبق ضوابط فاصله اجتماعی است. موزه ونگوگ هم در اعتراض به این دوگانگی، سالنهای موزه را تبدیل به سالن زیبایی و ورزشی کرده است.
This is a modal window.
فعالان شبکه بانکی و پرداخت میگویند اجرای طرح حذف چهار صفر از پول ملی به تغییرات گسترده در زیرساختهای پرداخت نیاز…
غلامحسین کرباسچی، دبیرکل پیشین حزب کارگزاران، در گفتوگویی به انتقاد از شعارهای دولت پزشکیان و ترکیب فعلی آن پرداخت.
لایحه «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی»، چگونگی پدیدارشدن و چگونگی پسگرفتهشدن آن، هنوز جای بحث…
مراسم بزرگداشت سومین سالروز درگذشت هوشنگ ابتهاج (ه.الف.سایه) از سلسله نشستهای شبهای بخارا، شامگاه جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴…
دیدگاه تان را بنویسید